Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sinnovator Sexuálne hračky

Newsletter

Sinnovator Dagon Tentacle animal dildo

Hĺbkové tréningové dildo Sinnovator Dagon je majstrovsky tvarované dildo s chápadlami, ktoré si vyžaduje obdiv. Má jedinečný dizajn, stimulujúce odstupňované prísavky, úzku špičku, rebrovanú spodnú stranu a pozoruhodné drážky po stranách, ktoré sa tiahnu po celej dĺžke hriadeľa.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Vaše najhlbšie análne hlbiny sú miestom, kde sa tento zvrátený vibrátor na hrubé črevo cíti ako doma a zaručene vás nechá túžiť po ďalších!

     

    Dildo Sinnovator Dagon Depth Training je majstrovsky tvarované dildo s chápadlami, ktoré si priam žiada, aby ste ho obdivovali. Má jedinečný dizajn, stimulujúce odstupňované prísavky, úzku špičku, rebrovanú spodnú stranu a pozoruhodné drážky po stranách, ktoré sa tiahnu po celej dĺžke hriadeľa. S monštruóznou dĺžkou na zasunutie od 30 do 57 cm si toto zvrhlé stvorenie razí cestu útrobami tela, krúti sa a otáča pre ohromujúce, veľmi zvláštne uspokojenie. Vyvýšené prísavky chápadiel navyše vyvíjajú dokonalý tlak na citlivé nervové zakončenia pre úplne jedinečný zážitok. Akonáhle chápadlo prekoná zvierač, toto efektné tréningové dildo sľubuje jedinečnú stimuláciu.

     

    Toto fantastické zvieracie dildo, ručne odliate z najjemnejšieho platinového silikónu, neobsahuje toxíny ani ftaláty a je kompatibilné s našimi lubrikantmi na vodnej báze. Pružný silikón je úžasný, keď sa zasúva dovnútra, zatiaľ čo pohodlne tvarovaná špička umožňuje jednoduché zasunutie. Vďaka okrúhlej základni, ktorá zároveň poskytuje stabilitu, môžete macka postupne zasúvať a objavovať úplne nové dimenzie rozkoše. Prečo si jednoducho nespočítate, koľko tykadiel môžete vložiť do análneho kanála?

     

    K tejto sexuálnej hračke SINNOVATOR odporúčame náš lubrikačný gél MANCUNT. Tento lubrikant spája výhody dvoch svetov: Kĺže ako silikón a vymýva sa rovnako ľahko ako voda. Vďaka lubrikantu MANCUNT je používanie sexuálnych hračiek SINNOVATOR úchvatným pôžitkom. Naneste dostatočné množstvo lubrikantu na sexuálnu hračku a vložte si trochu do análu pomocou nášho "mazacieho strelca". Odporúčame tiež použiť náš sprej EXTREMEO. Tento sprej je ideálnou voľbou pre začiatočníkov v oblasti análneho sexu, ako aj pre skúsených fanúšikov erotických hračiek SINNOVATOR. Pred použitím sexuálnej hračky SINNOVATOR by ste ju mali dôkladne vyčistiť naším sprejom VeryClean.

     

    Viac informácií:

     

    • Monštruózne dildo na hlboký tréning dostupné v 3 veľkostiach - líši sa dĺžkou zasunutia.
    • Mimoriadne dômyselne navrhnuté vrátane prísaviek a dokonale tvarovanej špičky.
    • Odborne tvarované a ručne odlievané z platinového silikónu
    • Ideálne na hlboké análne cvičenia a extrémne análne hry
    • 100 % bezpečný pre telo, bez ftalátov, netoxický a kompatibilný so silikónovými lubrikantmi a lubrikantmi na vodnej báze
    • Obvod: malý: 8,5 cm - 19,5 cm, stredný: 12,7 cm - 26,67 cm, veľký: 9 cm - 21 cm.
    • Vkladacia dĺžka: malé: 30,5 cm, stredné: 40,64 cm, veľké: 57,15 cm.
    • Dĺžka: malá: 32,6 cm, stredná: 46,99 cm, veľká: 60,42 cm,
    • Celkový priemer: Malý: 2,7 cm - 6,2 cm, Stredný: 5,08 cm - 8,89 cm, Veľký: 3,3 cm - 6,68 cm.
    • Hmotnosť: malá: 0,36 kg, stredná: 1,9 kg, veľká: 1, 1 kg

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Viel Freude

    Ich würde mich als anal fortgeschritten bezeichnen und habe einen guten Vergleich zwischen vielen verschiedenen Dildos und Anal Plugs. Der Tentakel gefällt mir wirklich gut denn er vereint die Vorzüge eines Butt Plugs und eines großen langen Dildos perfekt. Das Material ist angenehm weich, aber dennoch sehr stabil. Durch seine Form lässt er sich hervorragend einführen und die Noppen fühlen sich fantastisch im Inneren an. Der Saugnapf hält sehr gute auf allen glatten Oberflächen. Ich werde mit dem Sinnovator Dagon Tentakel Animal Dildo noch viel Freude haben und kann ihn an Anfänger zum Dehnen, sowie auch an Fortgeschrittene sehr empfehlen, denn die breiteste Stelle ist wirklich eine Herausforderung. Reinigung geht mit warmen Wasser dem hier empfohlenen Very Clean Spray super einfach.
    Ich werde mir noch weitere Dildos aus der Serie zulegen!

      Hodnotenie 

      Bought the large

      Nice and slim at the beginning so even if you're not a pro this is great to slowly build up the size.

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Massive!

      Texture is amazing!
      Looks fantastic on a strapon harness

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Sinnovator Dagon Tentacle animal dildo

      Sinnovator Dagon Tentacle animal dildo

      Hĺbkové tréningové dildo Sinnovator Dagon je majstrovsky tvarované dildo s chápadlami, ktoré si vyžaduje obdiv. Má jedinečný dizajn, stimulujúce odstupňované prísavky, úzku špičku, rebrovanú spodnú stranu a pozoruhodné drážky po stranách, ktoré sa tiahnu po celej dĺžke hriadeľa.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      11 ostatné položky v rovnakej kategórii: