Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sinnovator Sexuálne hračky

Newsletter

Análne dildo Sinnovator Surge

Zvezte sa na vlne análneho potešenia s análnym dildom Sinnovator Surge ! Je ručne vyrobené z najlepšieho silikónu a má vzrušujúci dizajn, vďaka ktorému je ideálne na hlboký análny tréning.

Viac informácií

2718/00

K dispozícii čoskoro

    Viac informácií

    Zvezte sa na vlne análneho potešenia so zariadením Sinnovator Surge Análnym dildom! Je ručne vyrobené z najlepšieho silikónu a má vzrušujúci dizajn, vďaka ktorému je ideálne na hlboký análny tréning.

     

    Tieto veľké, krásne guľôčky vám počas análnych sedení poskytnú úplne nové pocity! Guľôčky s pôžitkom jedna za druhou vyskakujú dovnútra a stimulujú citlivé nervové zakončenia v análnom kanáli. Hriadeľ v tvare vlny vytvára vlny a záchvevy vzrušenia, keď sa pohybuje smerom k vášmu sladkému miestu, prostate. O bezpečnosť je tiež postarané, pretože základňa v tvare T umožňuje rýchle a jednoduché vytiahnutie na vrchole rozkoše!

     

    Tieto obrovské análne guľôčky boli navrhnuté pomocou najnovšej technológie 3D tlače a ručne vytvarované z vysokokvalitného platinového silikónu. Vyzerajú rovnako dobre ako na dotyk! Sú tiež 100 % bezpečné pre telo, netoxické a neobsahujú ftaláty. Sú kompatibilné s lubrikantmi na báze silikónu aj vody.

     

    Pre túto sexuálnu hračku SINNOVATOR odporúčame náš lubrikant MANCUNT. Tento lubrikant spája výhody dvoch svetov: Kĺže ako silikón a zmýva sa rovnako ľahko ako voda. Vďaka lubrikantu MANCUNT je používanie sexuálnych hračiek SINNOVATOR úchvatným pôžitkom. Naneste dostatočné množstvo lubrikantu na erotickú hračku a vložte trochu lubrikantu do análneho otvoru pomocou našej "mazacej striekačky". Odporúčame tiež použiť náš sprej EXTREMEO. Tento sprej je ideálnou voľbou pre začiatočníkov v oblasti análneho sexu aj pre skúsených fanúšikov erotických hračiek SINNOVATOR. Pred použitím sexuálnej hračky SINNOVATOR by ste ju mali dôkladne vyčistiť naším sprejom VeryClean.

     

    Viac informácií:

     

    • Vydajte sa na vlnu rozkoše s týmito obrovskými análnymi guľôčkami od spoločnosti SINNOVATOR!
    • Ideálne na hlboký análny tréning
    • Základňa v tvare T na rýchle a jednoduché vybratie.
    • Vyvinuté pomocou najnovšej technológie 3D tlače a ručne tvarované z vysokokvalitného platinového silikónu - 100 % bezpečného pre telo, netoxického a bez ftalátov.
    • Obvod: Hlava: 15,5 cm, hriadeľ: 10 cm
    • Vkladacia dĺžka: 22 cm
    • Dĺžka: 25 cm
    • Celkový priemer: hlavica: 5 cm, hriadeľ: 3 cm
    • Hmotnosť: 0,35 kg

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Ein sehr tolles Material

    Der Anal Dildo selbst ist aus einem tollen Material, das sich wunderbar weich anfühlt. Störende "Nähte", wie man sie an ähnlichen Dildos findet, sind hier nicht vorhanden. Man kann dem Anal Dildo also eine hervorragende Verarbeitung attestieren.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Análne dildo Sinnovator Surge

    Análne dildo Sinnovator Surge

    Zvezte sa na vlne análneho potešenia s análnym dildom Sinnovator Surge ! Je ručne vyrobené z najlepšieho silikónu a má vzrušujúci dizajn, vďaka ktorému je ideálne na hlboký análny tréning.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    11 ostatné položky v rovnakej kategórii: