Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Obojky BDSM

Newsletter

Kožený obojok BDSM s hrotmi a D-krúžkami

Kožený obojok BDSM s hrotmi je dômyselne vyrobený a slúži ako trest pre otrokov počas bondáže. Ostne sú na vnútornej strane obojku. Keď k obojku pripevníte vodítko, postačí ľahké, krátke potiahnutie vodítka a hroty obojku jasne pocítite na Bottom.

Viac informácií

2460/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Kožený obojok BDSM s hrotmi je dômyselne vyrobený a slúži ako trest pre otrokov počas bondáže. Ostne sú na vnútornej strane obojku. Keď k obojku pripevníte vodítko, postačí ľahké, krátke potiahnutie vodítka a hroty obojku sú jasne viditeľné pre Bottom.

     

    Kožený obojok BDSM s hrotmi je vyrobený z polstrovanej, prešívanej kože a má tri D-krúžky. Klasický, krásne spracovaný obojok má obzvlášť mäkké polstrovanie, vďaka ktorému sa okrem hrotov vo vnútri veľmi pohodlne nosí. Okraje sú starostlivo prešité, takže ani pri dlhodobom nosení nevznikajú žiadne tlakové body. Obvod goliera sa dá nastaviť, a tak sa hodí pre ženy aj mužov.

     

    Vďaka trom D-krúžkom možno obojok optimálne začleniť do bondáže a citlivo obmedziť voľnosť pohybu vášho puta prísnou fixáciou. Ku krúžkom máte tiež možnosť pripojiť vodiace lanko alebo bondage laná - v prípade, že preferujete, aby bola vaša bondage Bottom obzvlášť poslušná.

     

    Môžem kožený obojok BDSM s hrotmi a D-krúžkami kombinovať s inými bondage doplnkami?

     

    Áno, určite. Obojok BDSM môžete skombinovať s vodítkom pre otrokov, našimi putami BDSM alebo putami na členky a rozperkou. Samozrejme, počas bondáže môžete použiť aj roubík do úst a/alebo pásku cez oči. Samozrejme, môžete použiť aj mnohé z našich SM hračiek, ako sú svorky na bradavky alebo CBT hračky, napr ball stretcher s hrotmi alebo bez nich.

     

    Aké sú rozdiely oproti iným BDSM obojkom?

     

    Mali by ste vziať do úvahy, že obojok BDSM je vhodnejší pre skúsených používateľov a tvrdšie bondage hry kvôli integrovaným hrotom. Ak si chcete kúpiť BDSM obojok, v obchode MEO® bondage nájdete širokú ponuku BDSM obojkov z kože, neoprénu, ocele a dokonca aj z vegánskej kože.

     

    Ako používať kožený BDSM obojok? Dôležité kritériá výberu!

     

    Pri pripájaní vodítka k obojku pre otrokov stačí ľahké, krátke potiahnutie za pripevnené vodítko a hroty obojku sú jasne viditeľné. Samozrejme, môžete ho používať aj ako prísny obojok pre psov na puppy Play a ako BDSM obojok pre obzvlášť vzdorovité zadky. Obojok BDSM možno použiť aj na fixáciu horných alebo dolných končatín počas extravagantnejších bondage sedení a na dodatočnú fixáciu horných končatín počas striktných pozícií "spread eagle". Okrem toho môžete kožený obojok použiť ako otrocký trest na prísnu výchovu prehreškov vášho zadku.

     

    Ako sa starať o kožený obojok BDSM a ako ho čistiť?

     

    Hroty by ste mali hygienicky čistiť pomocou nášho spreja VERYCLEAN. Na intenzívnejšiu starostlivosť o kožený obojok BDSM občas použite kvalitné mazivo na hladkú kožu. Prírodné mazivo na kožu sa skladá z mnohých prírodných látok, ako je včelí vosk, ricínový olej, repkový olej, kokosový olej a ďalšie. Tieto prírodné tuky sa pomaly vstrebávajú do kože. Tým sa koža udržiava pružná. Len ak sa o výrobky na viazanie kože správne staráte, zostanú v dobrom stave a budú primerane odolné a dlhotrvajúce.

     

    Viac informácií:

     

    • Kožený obojok BDSM s 3 D-krúžkami
    • Má hroty na vnútornej strane.
    • Slúži ako trest pre otrokov počas bondage sedení.
    • Materiál: pravá koža.
    • Šírka cca 6,5 cm, dĺžka cca 45 cm.
    • Kvalita: S láskou ručne vyrobený, aby sa zaručili najvyššie štandardy kvality.
    • Prírodný produkt: Koža je prírodný materiál, ktorý je mimoriadne vhodný na výrobu bondage obmedzení.
    • Jedinečnosť: Naše bondage výrobky, ako je tento BDSM obojok, sú ručne vyrábané unikáty.
    • Diskrétnosť: Dodávajú sa v nenápadnej škatuli, ktorá nedáva žiadny náznak obsahu.
    • MEO ® je lídrom v oblasti bondage výrobkov. Tu v online obchode s bondážou nájdete všetko, čo potrebujete na bondage sedenie: BDSM kožené putá na ruky, putá na členky, rozťahovaciu tyč, guľový roubík, pásku cez oči, bondage laná a mnoho ďalšieho.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sehr gutes Bondage Halsband für SM

    Ein sehr schönes Bondage Accessoire. Das Halsband mit innenliegenden Dornen ist sehr gut verarbeitet und die Ringe halten auch einem stärkerem Zug stand. Durch die Breite sieht und sitzt das Halsband unglaublich toll am Hals aus. Wenn man die Bewegungsfreiheit des Subs nicht nur einschränken will sondern gleichzeitig noch etwas Dominanz hinzufügen will, dann kann man es mit diesem Halsband auf alle Fälle tun.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Kožený obojok BDSM s hrotmi a D-krúžkami

    Kožený obojok BDSM s hrotmi a D-krúžkami

    Kožený obojok BDSM s hrotmi je dômyselne vyrobený a slúži ako trest pre otrokov počas bondáže. Ostne sú na vnútornej strane obojku. Keď k obojku pripevníte vodítko, postačí ľahké, krátke potiahnutie vodítka a hroty obojku jasne pocítite na Bottom.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: