Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne korálky

Newsletter

Análne korálky Analgeddon ® Black Baller

Teraz je koniec obyčajným análnym korálkam: Prichádza aktualizácia, na ktorú všetci čakali! Zatiaľ čo mnohé veľké análne koráliky robia len to, čo od nich očakávate, alebo oveľa menej, veľké análne koráliky Analgeddon stanovujú nové štandardy v oblasti análneho potešenia. Či už ste začiatočník alebo expert, prichádzajú análne koráliky v 6 veľkých veľkostiach, ktoré uspokoja každého!

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Už žiadne obyčajné análne koráliky: Prichádza aktualizácia, na ktorú všetci čakali! Zatiaľ čo mnohé veľké análne koráliky robia len to, čo od nich očakávate, alebo oveľa menej, veľké análne koráliky Black Baller od spoločnosti Analgeddon stanovujú nové štandardy, pokiaľ ide o análne potešenie. Či už ide o začiatočníka alebo experta, prichádzajú análne koráliky v 6 veľkých veľkostiach, ktoré uspokoja každého!

     

    Prečo sú tieto veľké análne koráliky prvou voľbou pre toľko našich zákazníkov? Odpoveď spočíva v materiáli a dizajne:

     

    Tekutý silikón! Tento revolučný materiál je hodvábne jemný, hypoalergénny a mimoriadne pružný, takže sa prispôsobí každej krivke vášho tela. Je šetrný k pokožke a poskytuje mimoriadne príjemný pocit.

     

    Máte na to, aby ste sa stali análnym profesionálom? Vyskúšajte si to s Black Baller Análnymi korálkami od Analgeddon!

     

    Správna veľkosť pre každého! Či už ide o začiatočníka, pokročilého alebo absolútneho analného profesionála - ponúkame rôzne veľkosti, aby si každý mohol nájsť ideálnu veľkosť pre svoje potreby.

     

    • S: 9 guličiek - priemer 4 cm, dĺžka 45 cm
    • M: 9 guličiek - priemer 5 cm, dĺžka 55 cm
    • L: 9 guličiek - priemer 6 cm, dĺžka 66 cm
    • XL: 6 loptičiek - priemer 6 cm, dĺžka 46 cm
    • XXL: 5 loptičiek - priemer 8 cm, dĺžka 49 cm
    • XXXL: 4 lopty - priemer 9 cm, dĺžka 45 cm

     

    Prečo sú tieto análne guľôčky neustále vypredané - zistite teraz!

     

    Inovatívny dizajn! Silnú prísavnú základňu možno pripevniť k akémukoľvek hladkému povrchu, čo umožňuje používanie análnych guličiek bez použitia rúk. Prísavná základňa slúži aj ako praktická rukoväť na vyťahovanie guľôčky za guľôčkou presne takou rýchlosťou, aká vám najviac vyhovuje. Toto pomalé alebo rýchle vyberanie počas orgazmu môže mnohonásobne zvýšiť intenzitu orgazmu!

     

    Oveľa viac než len análna hračka: všestrannosť pomôcky Analgeddon Black Baller Análnych guličiek od spoločnosti Analgeddon nekončí análnym použitím. Sú vhodné aj na vaginálne hrátky, a preto sú povinnou výbavou každého milovníka zvláštnych dobrodružstiev.

     

    Veľkosť nie je všetko - ale je to veľký rozdiel! Nezáleží na tom, ako ďaleko ste na svojej análnej ceste objavovania, máme pre vás ideálnu veľkosť. Od zvedavého začiatočníka až po skúseného znalca - naša rozmanitosť veľkostí zaručuje individuálny zážitok.

     

    Od 0 do 100: Ako zintenzívniť svoj orgazmus v priebehu niekoľkých sekúnd!

     

    Efekt orgazmu! Mnohí muži uvádzajú, že análne koráliky im poskytujú pocit stimulácie a intenzity, ktorý je inak ťažko dosiahnuteľný. Dôvodom je prostata, známa aj ako "bod P", ktorá pri správnej stimulácii análnymi korálkami môže viesť k ohromujúcim orgazmom. A práve tu Black Baller Vstupujú do hry análne koráliky: špeciálny pocit pomalého alebo rýchleho vyťahovania análnych korálikov počas orgazmu nesmierne zintenzívňuje pocity. Je to, akoby vlny rozkoše zaplavovali telo v nekonečných slučkách a zintenzívňovali trvanie aj intenzitu orgazmu.

     

    Prečo odborníci pri používaní veľkých análnych korálikov uprednostňujú Aquameo a Extremeo!

     

    Na dosiahnutie optimálneho zážitku odporúčame pred tým použiť análnu sprchu. Zaistí to čisté a bezstarostné potešenie. Pri výbere lubrikantu odporúčame lubrikant na vodnej báze, napríklad Aquameo, ktorý chráni vysokokvalitný materiál a ešte viac spríjemňuje zavádzanie análnych guličiek. Náš sprej Extremeo uvoľňuje zvierač a uľahčuje vám zavádzanie análnych korálikov.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • Veľké análne guľôčky Analgeddon ® Black Baller
    • Analgeddon® je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO Nemecko. Analgeddon znamená kvalitu, vášeň a bezkonkurenčné chvíle extázy.
    • Materiál: Vyrobené z vysokokvalitného silikónu, bez ftalátov.
    • Vhodné pre začiatočníkov aj profesionálov.
    • Na análne a vaginálne použitie.
    • Používajte len s lubrikantmi na báze vody. Výrobky obsahujúce silikón môžu poškodiť vysokokvalitný materiál. Náš Extremeo Spray uvoľňuje zvierač a uľahčuje vám zavádzanie análnych guličiek.
    • Trvanlivosť: Sexuálne hračky vyrobené z Liquid Silicone sú odolné a majú dlhú životnosť. Pri správnej starostlivosti môžu vydržať mnoho rokov.
    • Nie nadarmo je Liquid Silicone jedným z najobľúbenejších materiálov na výrobu intímnych hračiek. Najmä v prípade análnych guličiek ponúka Liquid Silicone množstvo výhod.
    • Bezpečnosť: Liquid Silicone je hypoalergénny, čo znamená, že je veľmi nepravdepodobné, že by spôsoboval alergické reakcie. Je tiež neporézny, čo znamená, že je odolný voči baktériám a iným mikroorganizmom, ktoré sa môžu hromadiť v poréznych materiáloch.
    • Pružnosť: Liquid Silicone je pevný a zároveň pružný, čo z neho robí vynikajúci materiál na análne koráliky. Táto pružnosť umožňuje análnym korálkam prispôsobiť sa telu a zabezpečiť pohodlné zavádzanie do konečníka a vyberanie z neho.
    • Objavte MEO, popredný obchod s análnymi korálkami, silikónovými análnymi korálkami, veľkými análnymi korálkami a mnohým ďalším! Či už ide o análnu retiazku, análnu hračku, butt plug alebo análny vibrátor - MEO vám ponúka to najlepšie z najlepšieho. Od análnych korálikov pre začiatočníkov až po sady na análny tréning pre pokročilých používateľov, vrátane flexibilných análnych hračiek, vodotesných análnych korálikov a zamatovo jemných análnych korálikov. Ponúkame len vysokokvalitné výrobky, od bezftalátových až po análne koráliky šetrné k pokožke. Objednajte si análne koráliky od MEO teraz a objavte dokonalé potešenie.

    Big Anal Beads

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Perfecto

    Ya las he probado y genial, recomiendo el producto

      Hodnotenie 

      Muy placenteras

      El tacto es muy suave y la sensación al usarlas es muy buena. Los 49 cm son el largo total, siendo el insertable algo menor, pero de todas maneras es un tamaño bastante aceptable.

        Hodnotenie 

        This thing is the Everest of anal toys!

        These beads live up to the name of the company; they are extreme! I cannot wait to get the 4th bead in. But be careful if you're used to soft big toys, because although it's flexible overall, the beads are firmer than a fist. You definitely need depth experience along with girth to get these in all the way :') .

          Hodnotenie 

          Tolle Verarbeitung

          Tolle Verarbeitung! Fühlt sich gut an! Größen Auswahl ist der Wahnsinn. Kompliment.

          • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          Jederzeit wieder. Top Qualität.

          Gute Verarbeitung. Aber wirklich etwas schwer die Größe XXL komplett aus nutzen zu können. Mit etwas Übung und ausreichend Entspannung klappte es aber dann doch!

          • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          Perfect for both of us!

          My girlfriend and I are absolutely thrilled with these anal beads. The workmanship is excellent and the silicone feels really comfortable on the skin. The size and length are just right - it fits perfectly. We would recommend this product to anyone. It really lived up to our expectations and is a great upgrade for our bedroom. We are completely satisfied!

            Napíšte vlastnú recenziu

            Análne korálky Analgeddon ® Black Baller

            Análne korálky Analgeddon ® Black Baller

            Teraz je koniec obyčajným análnym korálkam: Prichádza aktualizácia, na ktorú všetci čakali! Zatiaľ čo mnohé veľké análne koráliky robia len to, čo od nich očakávate, alebo oveľa menej, veľké análne koráliky Analgeddon stanovujú nové štandardy v oblasti análneho potešenia. Či už ste začiatočník alebo expert, prichádzajú análne koráliky v 6 veľkých veľkostiach, ktoré uspokoja každého!

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            28 ostatné položky v rovnakej kategórii: