Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Asslock

Newsletter

Deep Diver - Análny kolík s krúžkom na penis

Je to úžasný pocit, keď slučku pevne stiahnete okolo penisu a semenníkov a necháte ju ponoriť sa hlboko do análneho kanála Deep Diver hlboko do análneho kanála.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Je to skvelý pocit, keď slučku pevne stiahnete okolo penisu a semenníkov a potom necháte Deep Diver ponoriť hlboko do análneho kanála, až kým úplne nezmizne.

     

    Anál Deep Diver poskytuje dvojité potešenie! Análny kolík, ktorý je k dispozícii v čiernej alebo modrej farbe, má krúžok na penis a semenníky, ktorý môžete pevne zatiahnuť pre neuveriteľnú stimuláciu.

     

    Pásik vám zabezpečí erekciu tvrdú ako skala a semenníky citlivé na dotyk, zatiaľ čo vás zároveň butt plug rozmaznáva. Keďže krúžok na penis a butt plug sú pevne spojené, budete ho cítiť "spredu" aj "zozadu" rovnakou mierou, a to pri každom pohybe, na každom kroku...

     

    Análny kolík je anatomicky dokonale tvarovaný, takže sa nielen ľahko zavádza, ale bez problémov nájde aj vašu prostatu a intenzívne ju stimuluje.

     

    Vďaka posuvnému mechanizmu na erekčnom krúžku si môžete presne nastaviť veľkosť a stiahnuť slučku tak pevne, ako sa vám páči. Najlepšie je však zatiahnuť ho naozaj pevne! Užite si tento absolútne vzrušujúci pocit a pevnú erekciu, o ktorej presvedčíte aj svoju partnerku!

     

    Viac informácií:

     

    • Materiál: silikón, bez ftalátov, ABS
    • vhodné 24 hodín denne, 7 dní v týždni
    • možno nosiť diskrétne pod oblečením aj počas dňa
    • Rozmery: cca 110 mm zasúvacia dĺžka, priemer 3 cm
    • Lubrikanty na báze vody, ako napríklad Aquameo, Rushtime, Alphamale, Solemeo alebo Lunameo, uľahčujú zavádzanie.
    • Čistite teplou vodou a sprejom VERYCLEAN.

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Very sexy

    Well the cock and ball loop is very stretchy and very comfy for any size. Though highly recommend putting it on while soft. And the anal plug bit. Easy to pop in and I say pop it pretty much was. But I could wear it for hours it was really comfy. Worth a buy

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Mega geil

    sitzt perfekt und lässt sich schön eng schnüren...laufe immer mit einem "harten" rum und gleichzeitig spüre ich den dildo bei jeder bewegung. so als hätte man einen "richtigen" hinten drin stecken. bin total zufrieden und kann das produkt von meo jedem mann empfehlen.
    lieferung: top - am nächsten tag war das paket da.
    material: phantastisch. fühlt sich gut an und lässt sich einfach reinigen.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    entspricht nicht meinen erwartungen

    leider entspricht der deep diver leider nicht meinen erwartungen. :-( die kugel, die die schlaufe um Hoden und penis halten sollte gibt nach, und man kann sie nicht ganz festzihen. wenn der deep diver im anus drinnen ist ist bei meiner anatomie die schlaufe zu kurz und er wird immer wieder rausgezogen. also nicht wirklich geeignet für längeres tragen, da mann immer das gefühl hat das er gleich rausflutscht!

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Den ganzen Tag sehr geil

    Man kann ihn gut den ganzen Tag tragen und er sorgt für einen harten "besten Freund" und tolle Gefühle anal. Ich lege den Deep Diver an wenn ich das Haus verlasse und wenn ich nach hause komme bin ich so geil, das ich gleich loslegen muss. Kann dann gar nicht mehr an mich halten. Daher kann ich das Produkt sehr gut weiter empfehlen.

    • 3 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Amazing

    You can use it for cum control while fucking too, contract your asshole trying to suck it in and delay your orgasm, or pull it out when you feel like you're gonna blow, you'll drive yourself crazy playing with this thing.

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    It's absolutely great

    Just got it today, it's absolutely great, nice material as well. I would recommend it to any man that wants to stay harder.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Deep Diver - Análny kolík s krúžkom na penis

    Deep Diver - Análny kolík s krúžkom na penis

    Je to úžasný pocit, keď slučku pevne stiahnete okolo penisu a semenníkov a necháte ju ponoriť sa hlboko do análneho kanála Deep Diver hlboko do análneho kanála.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    22 ostatné položky v rovnakej kategórii: