Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Asslock

Newsletter

Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

Na stránke MOTOVibe BUZZ Lock od Sport Fucker z USA vstúpite do nového sveta sexuálneho potešenia. Model MOTOVibe BUZZ Lock kombinuje úžasné vlastnosti mimoriadne obľúbeného hromového kolíka Asslock s pridanou silou dobíjacieho motora v análnom kolíku.

Viac informácií

3360/00

129,90 €


-10,00 €

119,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Na stránke MOTOVibe BUZZ Lock od Sport Fucker z USA vstupujete do nového sveta sexuálneho potešenia. Model MOTOVibe BUZZ Lock kombinuje horúce vlastnosti mimoriadne obľúbeného kolíka Thunder Plug Asslock s pridanou silou dobíjacieho motora v análnom kolíku.

     

    Zadkový kolík v tvare vajíčka a tesne priliehajúci krúžok sú vyrobené z vysokokvalitného lekárskeho silikónu a ABS. Oba sú spojené pružným silikónovým spojom. Oddelené otvory pre penisový násadec a semenníky zaisťujú dokonalé, tesné priľnutie a bezkonkurenčné pohodlie.

     

    To však nie je všetko! Túto sexy hračku si môžete vziať do baru, zapnúť ju bezdrôtovým diaľkovým ovládaním a meniť vibrácie bez toho, aby si to niekto všimol. Ešte vzrušujúcejšie: dajte diaľkové ovládanie priateľovi a nechajte sa prekvapiť, kedy a kde zmení vibrácie - aj keď ste zaneprázdnení v tmavej miestnosti!

     

    Stránka MOTOVibe BUZZ Lock je vyrobená z lekárskeho silikónu a ABS, ktoré sú šetrné k pokožke a neobsahujú ftaláty. Materiál s názvom Liquid Silicone je úžasne prirodzený, poskytuje potrebnú pevnosť a vydrží aj tie najdivokejšie dobrodružstvá. A vďaka štandardu vodotesnosti IPX7 nič nestojí v ceste používaniu v sprche alebo vo vani.

     

    Pre nezabudnuteľné, absolútne úžasné chvíle zábavy môžete svoju novú hračku jednoducho a pohodlne dobíjať pomocou dodávaného USB kábla. Stránka MOTOVibe BUZZ Lock čaká len na to, aby vám poskytla vzrušenie, ktoré ste vždy hľadali!

     

    Čo je ešte dôležité poznamenať:

     

    Prosím, používajte len lubrikanty na báze vody (napr. Aquameo), pretože lubrikanty obsahujúce silikón by poškodili vysokokvalitný materiál. Pred a po použití by ste mali výrobok vyčistiť naším sprejom VERYCLEAN.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • Sport Fucker MOTOVibe BUZZ Lock
    • Vibračný krúžok s análnym kolíkom.
    • Tesne prilieha k penisu a semenníkom.
    • Stimuluje pomocou 10 vibračných režimov.
    • Vybavený diaľkovým ovládaním.
    • Vodotesný podľa IPX7.
    • Dobíjateľný pomocou priloženého USB kábla.
    • Návod na použitie je súčasťou balenia.
    • Materiál: lekársky silikón a ABS (bez ftalátov).
    • Oválny análny kolík: dĺžka cca 64 mm, priemer cca 45 mm
    • Elastický silikónový spoj: dĺžka cca 18 cm, priemer cca 13 mm
    • Rozťahovací erekčný krúžok: oválny = cca 45 mm x 38 mm, otvor pre penis: priemer cca 25 mm, otvor pre semenníky: priemer cca 25 mm
    • Čo je to tekutý silikón? Liquid Silicone je skutočným insiderom medzi materiálmi na výrobu erotických hračiek. Je absolútne šetrný k pokožke, takže jeho používanie je bezpečné a pohodlné - bez kompromisov. Je tiež neuveriteľne odolný, takže vydrží aj tie najdivokejšie dobrodružstvá a stále zostane v najlepšej forme. A flexibilita? Bezkonkurenčná. Liquid Silicone sa prispôsobí všetkým mysliteľným tvarom a stále ponúka potrebnú pevnosť. A čo je najlepšie, pôsobí úžasne prirodzene. Stručne povedané: Liquid Silicone je univerzálny materiál medzi erotickými pomôckami, ktorý z hľadiska bezpečnosti a rozkoše nenecháva nič na náhodu!
    • Sport Fucker a MEO sú dve renomované spoločnosti, ktoré sa špecializujú na výrobu vysokokvalitných erotických hračiek a BDSM produktov. Rozsiahly sortiment ponúka inovatívne a sexy riešenia pre každého, kto chce svoje sexuálne zážitky posunúť na novú úroveň. Sport Fucker a MEO sú synonymom kvality, funkčnosti a maximálneho potešenia. Výrobky sú starostlivo vyvíjané a vyrábané podľa prísnych noriem kvality. Sú zárukou bezpečných a vzrušujúcich sexuálnych zážitkov. Tento výrobok je tiež pôsobivým príkladom vysokej kvality a jedinečného dizajnu, pre ktorý Sport Fucker sú značky MEO a MEO známe.

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Von vorne und von hinten gut

    Als sehr offene Menschen, die gerne Neues ausprobieren, haben wir uns für dieses Produkt entschieden, weil es unsere Neugier geweckt hat. Das Produkt fühlt sich gut und hochwertig an. Nach der Anwendung muss ich sagen, dass meine Erektion länger angehalten hat. Aber auch die Genitalien meines Partners fühlten sich härter an und somit war es für mich sehr intensiv. Was mir auch aufgefallen ist, dass mein Partner länger durchhalten konnte als sonst. Wir sind sehr zufrieden.

      Hodnotenie 

      Toller Tragekomfort mit viel Wirkung für kleines Geld.

      Wer etwas Neues ausprobieren möchte, ist hier genau richtig. Angenehmer Tragekomfort mit hohem Spaßfaktor, den man gerne öfter nutzt. Tolles Preis-Leistungs-Verhältnis und schnelle Lieferung. Absolut empfehlenswert.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

        Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

        Na stránke MOTOVibe BUZZ Lock od Sport Fucker z USA vstúpite do nového sveta sexuálneho potešenia. Model MOTOVibe BUZZ Lock kombinuje úžasné vlastnosti mimoriadne obľúbeného hromového kolíka Asslock s pridanou silou dobíjacieho motora v análnom kolíku.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        22 ostatné položky v rovnakej kategórii: