Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis krúžky

Newsletter

Sport Fucker Rugby Ring

Pocíťte silu a vášeň Sport Fucker Rugby Ring! Tento univerzálny prsteň na penis, ktorý je k dispozícii vo vzrušujúcej modrej, čiernej a červenej farbe, dodá vašim najintímnejším chvíľam nový rozmer rozkoše.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Pocíťte silu a vášeň Sport Fucker Rugby Ring! Tento univerzálny prsteň na penis, ktorý je k dispozícii vo vzrušujúcej modrej, čiernej a červenej farbe, dodá vašim najintímnejším chvíľam nový rozmer rozkoše. Krúžok Rugby je evolúciou obľúbeného tréningového krúžku Sport Fucker™, teraz má však ešte hrubší tvar a je vyrobený z jedinečnej zmesi Liquid Silicone.

     

    Zažite pôsobivú erekciu a väčšiu výdrž počas sexu, zatiaľ čo krúžok Sport Fucker Rugby Ring obopína penis vzrušujúco tesným vnútorným priemerom približne 2,4 cm. Jemný tlak na penis podporuje prietok krvi a zabezpečuje pevnejšiu a dlhšie trvajúcu erekciu. Rugby Ring zároveň poskytuje príjemnú stimuláciu a zvyšuje pocit rozkoše počas sexu.

     

    Vysoko elastický silikónový materiál TPR sa dokonale prispôsobí individuálnej veľkosti a tvaru a zaručuje maximálne pohodlie pri nosení. Či už sám alebo s partnerom, krúžok Sport Fucker Rugby Ring vám umožní prispôsobiť si pôžitok a objaviť nové výšky rozkoše.

     

    Prsteň Sport Fucker Rugby Ring zaujme nielen svojou funkčnosťou, ale aj jedinečným dizajnom a kvalitným spracovaním. S týmto štýlovým doplnkom môžete urobiť erotické vyhlásenie. Na ešte príjemnejší a zmyselnejší zážitok použite lubrikant a roznieťte oheň vášne.

     

    Ste pripravení posunúť hranice svojej rozkoše? Vychutnajte si vzrušujúce chvíle, ktoré ponúka športový Fucker Rugby Ring, a zažite nezabudnuteľné okamihy rozkoše a extázy. Dajte svojmu sexuálnemu životu ten najvyšší náboj a užite si zmyselné dobrodružstvo, ktoré vás vynesie do nepredstaviteľných výšin uspokojenia.

     

    Čo je tekutý silikón?

     

    Liquid Silicone je skutočným zasväteným tipom medzi materiálmi na výrobu erotických hračiek. Je absolútne šetrný k pokožke, takže jeho používanie je bezpečné a príjemné - bez kompromisov. Je tiež neuveriteľne odolný, takže vydrží aj tie najdivokejšie dobrodružstvá a stále zostane v najlepšej forme. A tá pružnosť? Neprekonateľná! Liquid Silicone sa prispôsobí všetkým mysliteľným tvarom a stále ponúka potrebnú pevnosť. A čo je najlepšie: pôsobí úžasne prirodzene. Stručne povedané: Liquid Silicone je univerzálny materiál medzi materiálmi na erotické hračky, ktorý nenecháva nič na náhodu, pokiaľ ide o bezpečnosť a potešenie!

     

    Čistenie a starostlivosť o erotické hračky z tekutého silikónu?

     

    Sexuálnu hračku je potrebné po každom použití dôkladne vyčistiť. Stačí ju umyť teplou vodou a jemným mydlom. Nemajte obavy, materiál je vodoodolný a dá sa ľahko opláchnuť. Ak chcete, môžete použiť aj špeciálny čistiaci prostriedok na erotické hračky, napríklad náš sprej VERYCLEAN. Po vyčistení by ste mali nechať erotickú hračku úplne vyschnúť. Najlepšie je nechať ju vyschnúť na vzduchu, nie priamo na slnku alebo na ohrievači. Keď je úplne suchá, uložte ju na čisté a suché miesto, mimo iných erotických hračiek. Najlepšie je vložiť ju do špeciálneho úložného vrecka na erotické hračky, aby bola chránená pred prachom a nečistotami. A ďalšia rada: vždy používajte správny lubrikant. Erotická hračka na báze silikónu veľmi dobre funguje s lubrikantmi na báze vody, ako je napríklad Aquameo. Lubrikantom na báze silikónu by ste sa však mali vyhnúť, pretože môžu napadnúť materiál. Ak budete dodržiavať tieto jednoduché tipy na starostlivosť, budete si svoju sexuálnu hračku užívať dlho!

     

    Viac informácií:

     

    • Penis krúžok
    • Sport Fucker Rugby Ring
    • Jedinečne mäkký a vysoko elastický.
    • Všestranné použitie.
    • Vonkajší priemer: približne 5,2 cm
    • Vnútorný priemer: približne 2,4 cm
    • Hrúbka materiálu: približne 1,4 cm
    • Neuveriteľne pružný.
    • Používajte s lubrikantom Aquameo.
    • Materiál: zmes silikónu a TPR (neporézna)
    • Sport Fucker v USA a MEO v Európe sú renomované značky špecializujúce sa na vysokokvalitné erotické hračky a BDSM produkty. Rozsiahly sortiment ponúka inovatívne a vzrušujúce riešenia pre všetkých, ktorí chcú posunúť svoje sexuálne zážitky na novú úroveň. Sport Fucker a MEO sú symbolom kvality, funkčnosti a maximálneho potešenia. Výrobky sú starostlivo vyvíjané a vyrábané podľa prísnych noriem kvality, aby zabezpečili bezpečné a vzrušujúce sexuálne zážitky. Aj tento výrobok je pôsobivým príkladom prvotriednej kvality a jedinečného dizajnu, pre ktorý Sport Fucker sú značky MEO a MEO známe.

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Top Qualittät

    Der Ring ist sehr gut verarbeitet und von hoher Qualität.
    Das Material ist weich und anschmiegsam, das kann ich nur bestätigen.
    Durch die verschiedenen Öffnungen kann man ihn auf verschiedene Arten benutzen, also doppelt gut :-)
    Macht auf jeden Fall Spaß :-D

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Très bon produit

    Matière douce et agréable, solide et extensible, c'est un produit de qualité.
    Idéal pour faire durer les ébats et resté dur.
    Pas d'odeur désagréable.
    Livré en 2 jours. Je recommande ce produit.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Sport Fucker Rugby Ring

    Sport Fucker Rugby Ring

    Pocíťte silu a vášeň Sport Fucker Rugby Ring! Tento univerzálny prsteň na penis, ktorý je k dispozícii vo vzrušujúcej modrej, čiernej a červenej farbe, dodá vašim najintímnejším chvíľam nový rozmer rozkoše.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: