Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Asslock

Newsletter

BLACK HOLE Análny vibrátor s krúžkom na penis

Análny vibrátorBLACK HOLE s krúžkom na penis je navrhnutý tak, aby uspokojil všetky potreby muža a zároveň zvýšil jeho výkonnosť počas sexu. Análny vibrátor vyrobený zo zamatovo jemného, k telu šetrného silikónu je vybavený krúžkom na penis, ktorý zabezpečí tvrdý penis, väčší výkon počas sexu a silnejšie orgazmy.

Viac informácií

2585/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Análny vibrátor BLACK HOLE s krúžkom na penis je navrhnutý tak, aby uspokojil všetky mužské potreby a zároveň zvýšil jeho výkonnosť počas sexu. Análny vibrátor vyrobený zo zamatovo jemného, k telu šetrného silikónu je vybavený krúžkom na penis, ktorý zabezpečí tvrdý penis, väčší výkon počas sexu a silnejšie orgazmy. Okrem toho sa pri každom pohybe stimuluje perineum.

     

    dostatočnú rozmanitosť poskytuje 10 rôznych vibračných režimov vrátane 4 rýchlostí a 6 vibračných vzorov. Anatomicky tvarovaný análny vibrátor sa príjemne ľahko zavádza a veľmi cielene stimuluje prostatu. Tyč, ktorá spája análny vibrátor s krúžkom na penis, stimuluje vaše perineum a poskytuje jedinečné pocity.

     

    Ako používať análny vibrátor BLACK HOLE s krúžkom na penis?

     

    Predtým, ako si nasadíte krúžok na penis, trochu ho roztiahnite dvoma prstami. Potom ho môžete nasadiť na penis a umiestniť ho na základňu hriadeľa. Je dôležité, aby bol váš penis ešte ochabnutý alebo len napoly vztýčený. V druhom kroku si opatrne vložte análny vibrátor do konečníka. Tu trochu lubrikačného gélu Aquameo zabezpečí dodatočnú hladkosť. Tyčinka, t. j. stimulátor perinea, sa automaticky umiestni na správne miesto, keď sú análny vibrátor a krúžok na penis umiestnené. Potom spustíte vibrácie pohodlne pomocou diaľkového ovládania - a nadržaná zábava sa môže začať.

    Čo je na análnom vibrátore BLACK HOLE s krúžkom na penis také výnimočné?

     

    Táto špeciálna sexuálna hračka pre mužov ponúka čistú extázu! Elastický krúžok na penis s efektom krvnej stázy zaisťuje dlhotrvajúcu, vypuklú erekciu. Perineum a prostatu navyše rozmaznáva 10 výkonnými vibračnými režimami. Spolu s hodvábnou textúrou a nopkami na stimulátore perinea to vytvára úchvatne intenzívny zážitok, na ktorý tak skoro nezabudnete. Zariadenie môžete pohodlne ovládať pomocou diaľkového ovládania.

     

    Na čo si mám dať pozor pri análnom vibrátore BLACK HOLE s krúžkom na penis?

     

    Análny vibrátor BLACK HOLE s krúžkom na penis by ste mali používať len s lubrikantmi na báze vody, ako je napríklad Aquameo. Výrobky na báze silikónu môžu poškodiť materiál! Trochu Analforte spreja vám uľahčí zavádzanie análneho vibrátora.

     

    Ako môžem čistiť análny vibrátor BLACK HOLE s krúžkom na penis?

     

    Análny vibrátor BLACK HOLE s krúžkom na penis čistite pod tečúcou vodou s jemným mydlom. Na intenzívnejšie čistenie odporúčame náš sprej VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Ass Lock Análny kolík s krúžkom na penis
    • USB dobíjacia sexuálna hračka pre mužov.
    • S krúžkom na penis pre dlhotrvajúcu a pevnú erekciu.
    • S análnym vibrátorom pre intenzívnu masáž prostaty.
    • So stimulátorom perinea pre vaše perineum.
    • S 10 vibračnými režimami na rozmanité milostné hry.
    • Intuitívne a variabilné ovládanie pomocou diaľkového ovládača.
    • Rozmery: šírka 10,80 cm, vnútorný priemer 3,6 cm, najväčší priemer 3,3 cm, hĺbka zavedenia 11 cm, dĺžka 14,3 cm.
    • Materiál: silikón, ABS

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Un altro ottimo prodotto

    Ho dovuto aspettare che fosse di nuovo disponibile, ma una grande aggiunta alla mia collezione. Il metodo migliore è mettere prima l'anello fallico e poi lubrificare il resto. Fornisce una sensazione molto diversa rispetto agli altri. Ognuno ha qualcosa di unico.. Sono contento di questa aggiunta!! Un altro ottimo prodotto

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    BLACK HOLE Análny vibrátor s krúžkom na penis

    BLACK HOLE Análny vibrátor s krúžkom na penis

    Análny vibrátorBLACK HOLE s krúžkom na penis je navrhnutý tak, aby uspokojil všetky potreby muža a zároveň zvýšil jeho výkonnosť počas sexu. Análny vibrátor vyrobený zo zamatovo jemného, k telu šetrného silikónu je vybavený krúžkom na penis, ktorý zabezpečí tvrdý penis, väčší výkon počas sexu a silnejšie orgazmy.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    23 ostatné položky v rovnakej kategórii: