Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Asslock

Newsletter

Slingshot Asslock

Dvojitá stimulácia, dvojnásobné potešenie: Objavte Slingshot Asslockktoré zmenia váš sexuálny život! Na stránke Slingshot Asslock je prelomová sexuálna hračka špeciálne navrhnutá tak, aby vás stimulovala vo VŠETKÝCH najcitlivejších oblastiach súčasne.

Viac informácií

3384/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Dvojitá stimulácia, dvojnásobné potešenie: Objavte Slingshot Asslockktoré zmenia váš sexuálny život! Na stránke Slingshot Asslock je prelomová sexuálna hračka špeciálne navrhnutá tak, aby vás stimulovala na VŠETKÝCH najcitlivejších miestach naraz.

     

    Na stránke Slingshot Asslock vzrušuje mužov na celom svete!

     

    Prečo sa uspokojiť len s jedným typom stimulácie, keď môžete mať všetko naraz? The Slingshot Asslock je prelomová sexuálna hračka špeciálne navrhnutá na stimuláciu všetkých vašich najcitlivejších miest... naraz! Vďaka jedinečnej dvojitej funkcii Slingshot Asslock ponúka intenzívnu stimuláciu prostaty, penisu a semenníkov, čo vám zaručí nezabudnuteľné orgazmy. Vďaka 27 vibračným režimom a 3 nastaveniam rýchlosti, ktoré možno pohodlne ovládať diaľkovým ovládačom, si môžete prispôsobiť potešenie podľa svojich predstáv. A to najlepšie? Stránka Slingshot Asslock je vyrobený z vysokokvalitného silikónu, je dobíjateľný a dokonca vodotesný, takže si svoje potešenie môžete preniesť do vane alebo sauny. Objavte ešte dnes, ako to môže Slingshot Asslock Revolúciu vo vašom milostnom živote!

     

    Na stránke Slingshot Asslock môže váš partner ovládať na diaľku, čo poskytuje vzrušujúci a vzrušujúci spôsob, ako používať sexuálnu hračku na verejnosti a vzdať sa kontroly. To poskytuje chvíle prekvapenia a vzrušujúceho očakávania, pretože váš partner má plnú kontrolu nad intenzitou a vzorom vibrácií - až kým nedosiahnete orgazmus!

     

    Stránka Slingshot Asslock ponúka množstvo pozoruhodných výhod, ktoré mužom poskytujú jedinečný zážitok zo stimulácie análneho otvoru a penisu:

     

    Dvojitá funkcia: The Slingshot Asslock je navrhnutý na stimuláciu prostaty, ako aj penisu a semenníkov. Táto dvojitá funkcia poskytuje intenzívnu a rozsiahlu stimuláciu, ktorá vedie k intenzívnemu a komplexnému orgazmu mužov.

     

    Diaľkové ovládanie: Vďaka diaľkovému ovládaniu sa Slingshot Asslock veľmi jednoduché a pohodlné ovládanie. To otvára širokú škálu možností pre sólo sedenia, ale môže poskytnúť aj prekvapivé momenty počas partnerských hier.

     

    Vysokokvalitné materiály: Slingshot Asslock je vyrobený z vysokokvalitného silikónu a ABS plastu. Tieto materiály sú nielen bezpečné pre telo, ale sú aj príjemné na pokožku a ľahko sa čistia.

     

    Nabíjateľný a vodotesnýSlingshot Asslock je dobíjateľný, vďaka čomu sa ľahko a pohodlne používa. Je tiež vodotesný, takže ho možno bez problémov používať vo vani alebo v sprche.

     

    Viacero vibračných režimov: Vďaka 27 vibračným režimom a 3 úrovniam rýchlosti si môžete pôžitok prispôsobiť podľa svojich preferencií. Rôzne možnosti zaručujú, že sa nikdy neomrzí, a ponúkajú rozmanité zážitky.

     

    Ako môžem čistiť Slingshot Asslock?

     

    Čistenie Slingshot Asslock jednoducho vodou a jemným mydlom. Na dezinfekčné čistenie jednoducho použite náš sprej VERYCLEAN.

     

    Čo musím mať na pamäti pri používaní Slingshot Asslock brať do úvahy?

     

    Prosím, používajte Slingshot Asslock používajte len mazadlá na báze vody, ako je napríklad Aquameo alebo AnalPush od spoločnosti MEO. Mazivá na báze silikónu môžu napadnúť kvalitný povrch.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • Slingshot Asslock
    • Rozmery: Celková dĺžka 12 cm, priemer 3,3 cm
    • 27 rôznych vibračných režimov
    • 3 úrovne rýchlosti
    • Vodotesnosť IPX6
    • Materiál: silikón, ABS
    • Nabíjateľná
    • Batérie: Batérie: lítium-iónové
    • Čas nabíjania 120 minút
    • Prevádzkový čas 70 minút

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Semplicemente fantastico!

    Intensità perfetta, controllo a distanza, puro piacere. Straconsigliato!

      Hodnotenie 

      C'est une expérience à ne pas manquer !

      Ce Asslock a propulsé mes moments de plaisir à des sommets inédits. La fonction de télécommande rend incroyablement facile la navigation entre les différents modes de vibration, chacun plus excitant que le précédent. La conception est ingénieuse, se verrouillant parfaitement en place pour une utilisation sûre et confortable. Les vibrations elles-mêmes sont puissantes et silencieuses, offrant une stimulation interne intense sans distraction. C'est comme un secret intime que toi seul connaîtras. Ce jouet ne se limite pas au plaisir, il s'agit également de l'excitation que tu ressens à chaque fois que tu changes les réglages. Pouvoir jouer sans les mains ou donner le contrôle à un partenaire ajoute une dimension supplémentaire de plaisir. Le nettoyer est simple et la qualité est excellente. Il est devenu une partie essentielle de ma collection. Si tu envisages d'en acheter un, n'hésite pas.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Wow, just wow!

      This Vibrating Ass Lock has taken my playtime to new heights. The remote control feature makes it incredibly easy to switch between the various vibration modes, each one more exciting than the last. The design is ingenious, locking in place perfectly for secure and comfortable use. The vibrations themselves are powerful yet quiet, providing intense internal stimulation without any distraction. It’s like an intimate secret that only you are privy to. This toy isn't just about pleasure, it’s also about the thrilling anticipation you feel every time you change the settings. Being able to play hands-free or give control to a partner adds an extra layer of fun. Cleaning it is simple and the quality is top-notch. It’s become a vital part of my collection. If you’re considering getting one, don’t hesitate. It’s an experience you don’t want to miss!"

        Hodnotenie 

        Asslock

        Ich bin total begeistert von diesem Asslock! Es ist sehr gut verarbeitet und bietet so viele verschiedene Funktionen. Es sorgt immer für erstaunliche Höhepunkte!

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Slingshot Asslock

        Slingshot Asslock

        Dvojitá stimulácia, dvojnásobné potešenie: Objavte Slingshot Asslockktoré zmenia váš sexuálny život! Na stránke Slingshot Asslock je prelomová sexuálna hračka špeciálne navrhnutá tak, aby vás stimulovala vo VŠETKÝCH najcitlivejších oblastiach súčasne.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        22 ostatné položky v rovnakej kategórii: