Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis krúžky

Newsletter

Kovový krúžok na penis - Old School - Heavy

Tento klasický prsteň na penis pochádza zo San Francisca a od 70. rokov sa takmer nezmenil, pretože je jednoducho dokonalý. Kovový krúžok na penis, ktorý inšpiruje mužov na celom svete, nielenže robí penis tvrdším a väčším, ale tiež odďaľuje ejakuláciu. Vďaka tomu si pri masturbácii alebo sexe môžete užívať ešte dlhšie a intenzívnejšie orgazmy.

Viac informácií

29,90 €


-10,00 €

19,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Táto klasika medzi krúžkami na penis pochádza zo San Francisca a od 70. rokov sa takmer nezmenila, pretože je jednoducho dokonalá. Kovový krúžok na penis, ktorý inšpiruje mužov na celom svete, nielenže robí penis tvrdším a väčším, ale tiež odďaľuje ejakuláciu. Počas masturbácie alebo sexu si tak môžete vychutnať ešte dlhšie a intenzívnejšie orgazmy.

    Náš klasický kovový krúžok na penis je sexuálna hračka pre mužov, ktorá sa umiestňuje okolo základne penisu a je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele. Účelom nášho krúžku na penis z nehrdzavejúcej ocele je obmedziť odtok krvi z penisu a dosiahnuť tvrdšiu a dlhšie trvajúcu erekciu zadržaním krvi v erektilnom tkanive penisu. To môže zvýšiť sexuálne potešenie používateľa aj jeho partnerky. Okrem toho je penis s krúžkom na penis vnímaný ako oveľa väčší a tvrdší.

    Kovové krúžky na penis:

    Kovové krúžky na penis sa často považujú za robustnejšie a odolnejšie ako krúžky na penis z iných materiálov a vďaka kovovému lesku môžu byť estetickejšie. Kovové krúžky na penis sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a hmotnostiach, aby vyhovovali individuálnym preferenciám a potrebám. Je však dôležité poznamenať, že kovové krúžky na penis by sa mali používať opatrne a obozretne, pretože ak sú príliš tesné alebo sa používajú nesprávne, môže byť ťažké ich odstrániť, čo môže viesť k bolesti alebo nepohodliu. Preto sa odporúča, aby ste kovový krúžok na penis používali len vtedy, ak ste si pozorne prečítali návod na použitie MEO a nacvičili si jeho používanie.

    Keďže krúžok na penis je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, nie je pružný ako krúžok na penis z gumy, kože alebo silikónu. Preto by sa mal krúžok na penis pred erekciou natiahnuť na penis, v prípade potreby s trochou lubrikantu Aquameo.

    Akú veľkosť by mal mať krúžok na penis?

    V zásade by sa krúžok na penis alebo žaluď mal nosiť len tak dlho, ako sa považuje za pohodlný. Návod na nasadenie krúžku na penis, ktorý podrobne vysvetľuje, ako si nasadiť krúžok na penis, a poskytuje podrobné rady týkajúce sa výberu správnej veľkosti krúžku na penis, si môžete stiahnuť tu v našom online obchode. Tento návod je tiež súčasťou každého krúžku na penis, ktorý si u nás zakúpite, alebo si ho môžete vyžiadať telefonicky alebo e-mailom. Vo všeobecnosti platí, že krúžok na penis by mal vyvíjať tlak, ktorý je vnímaný ako príjemný, ale zároveň by nemal byť príliš tesný. Na základe našich dlhoročných skúseností odporúčame priemer 45 mm pre bežné veľkosti penisu (keď sa krúžok na penis nosí okolo penisu a semenníkov). Tip: Trochu lubrikačného gélu AQUAMEO uľahčí nasadenie krúžku na penis.

    Viac informácií:

    • Old School Collection by CAZZOMEO
    • Kovový krúžok na penis (nehrdzavejúca oceľ, neobsahuje nikel)
    • Klasický krúžok na penis značky CAZZOMEO®.
    • Zlepšuje erekciu, odďaľuje ejakuláciu a posilňuje orgazmus.
    • Krúžok na penis s vysokým komfortom nosenia.
    • Materiál: Bezšvový krúžok z nehrdzavejúcej ocele.
    • Hladký, leštený povrch.
    • Rozmery: Výška 10 mm, rôzne vnútorné priemery na výber: 35 mm, 40 mm, 45 mm, 50 mm a 55 mm.
    • Tento prsteň na penis je k dispozícii aj v iných výškach.
    • Čistenie Príležitostné čistenie pomocou nášho spreja VERYCLEAN.
    • CAZZOMEO™ je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku.

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    dauerträger

    hab den ring in 35mm gekauft, war schwierig zum anziehen. (nur über die eier). jetzt krieg ich ihn zwar nicht mehr runter, ist aber trotzdem ein geiles gefühl, ich trag ihn jetzt sozusagen 24/7

    hab es aber noch nicht bereut, ist so, als wenn jemand dauernd deine eier festhält

    • 1 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    LOVE MY NEW HEAVY COCK RING !!!

    ORDERED THE MEDIUM SIZE BUT,MY BALLS WANT TO HIDE UP INSIDE ME WHEN I TRY TO INSERT THEM ONE AT A TIME.I'M GOING TO TRY SOME LUBE TO SEE IF THAT WILL HELP,IF NOT I WILL ORDER THE LARGE SIZE.
    ENJOY GUYS!!!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    This is right on target.

    This is right on target. Quality material, stainless steel is the only material that should be required for metal that has direct contact with the human body and smooth rounded edges. This is made perfectly, no flaws, superior polishing and the sizing is exact to the specifications. The medium is 1.75"(1 3/4" or 1.8"), for the average guy this is the best choice and I have been wearing this for 48hrs with great comfort .

      Hodnotenie 

      German superior quality

      Nothing can beat this cock ring for its beautiful finish and workmanship. Its heavy weight feels really good. The inside surface has a radius so there are no sharp 90 degree edges to cut off circulation. You won't find a more beautiful piece than this one.

        Hodnotenie 

        Love this thing!!!

        This is my second ring, and I have to say I'm impressed! I love the weight, really lets you know it's there. The surface is silky smooth, with no seams. It looks and feels great! I enjoy the feel so much, I wear it everywhere. As far as performance/enhancement, I haven't been this hard since my teenage years. Make sure to get the right size!!

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Ich bin mir diesem Cockring absolut zufrieden.

        Er hat die optimale Größe, ist super leicht anzubringen. Durch sein Gewicht wird das positive Gefühl sehr gut beeinflusst. Ich kann diesen Cockring jedem Mann nur empfehlen. Ich bin absolut begeistert von MEO.

          Hodnotenie 

          Cock Ring

          It is a quality made item. Very thick and quite weighty. I bought more than one for 2 reasons. First a larger one that I can wear all day or all night. It is just tight enough to stop my balls slipping back through. Feels great all day. The second one is much smaller for when you do the job. I pop both balls through one at a time and the poke my cock into the scrotal cavity and pull it through the ring head first, obviously in a flaccid state. When you start the job, it is so rock hard its horny as hell. It restricts back blood flow until you think about your granny. I remove it by pushing my cock back into my scrotum, then slip my empty balls back through the ring. So horny, I'm ready again in 10 minutes. Must have in my opinion.

            Hodnotenie 

            Great item, very sturdy and heavy but very comfortable to wear

            I bought a 45mm size which I wanted to use under some of my revealing swimthongs and g-strings when sunbathing & swimming. The item pushes my goods into the fabric of the suits for all to see my bulge at it's best. Makes me feel very sexy, and in some of my more see through suits, the cock ring really stands out adding to the thrill. The ring also does a great job in keeping an erection, so this adds to the great feeling in wearing such a high quality product.

              Hodnotenie 

              Great

              Had the ring on all day every day since I got it.

              • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
              Hodnotenie 

              Pralles Gefühl

              Ring passt sehr gut. Angenehmes Tragen auch über längere Zeit, Kein Einschnüren, Entspricht dem, was ich erhofft hatte und bekommen habe.

              • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

              Napíšte vlastnú recenziu

              Kovový krúžok na penis - Old School - Heavy

              Kovový krúžok na penis - Old School - Heavy

              Tento klasický prsteň na penis pochádza zo San Francisca a od 70. rokov sa takmer nezmenil, pretože je jednoducho dokonalý. Kovový krúžok na penis, ktorý inšpiruje mužov na celom svete, nielenže robí penis tvrdším a väčším, ale tiež odďaľuje ejakuláciu. Vďaka tomu si pri masturbácii alebo sexe môžete užívať ešte dlhšie a intenzívnejšie orgazmy.

              Napíšte vlastnú recenziu

              Ostatní zákazníci tiež kúpili:

              30 ostatné položky v rovnakej kategórii: