Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Stimulátory prostaty

Newsletter

Stimulátor prostaty - špičkový vibrátor prostaty

Bestseller!!!! Táto vzrušujúca sexuálna hračka pre mužov je nielen najlepším stimulátorom prostaty! Presvedčí aj vzrušujúcimi ďalšími funkciami, pretože počas masturbácie hnetie mužove gule, masíruje konečník a prostatu a dokonca stimuluje jeho perineum. My v MEO si myslíme, že je jednoducho nadržaný!

Viac informácií

2788/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Táto vzrušujúca sexuálna hračka pre mužov je nielen najlepším stimulátorom prostaty! Presvedčí aj ďalšími vzrušujúcimi funkciami, pretože počas masturbácie hnetie mužove gule, masíruje konečník a prostatu a dokonca stimuluje jeho perineum. My v MEO si myslíme, že je jednoducho nadržaný!

     

    S týmto pánskym vibrátorom objavíte inovatívnu sexuálnu hračku, ktorá bola špeciálne navrhnutá a skonštruovaná tak, aby vám poskytla najsilnejšiu a najúčinnejšiu masáž prostaty, akú ste kedy zažili.

     

    Ergonomický tvar poskytuje dokonalé prispôsobenie masážneho prístroja, zatiaľ čo dva výkonné motory intenzívne masírujú prostatu, análny otvor, perineum a gule, čím vás privedú k neuveriteľne dlhotrvajúcim, výbušným orgazmom.

     

    Stimulátor prostaty MEO® je vybavený dvoma výkonnými motormi, ktoré poskytujú intenzívnu stimuláciu prostaty, konečníka a perinea. Masážny prístroj navyše poskytuje intenzívnu stimuláciu semenníkov! Muži, ktorí si tento druh stimulácie ešte neužili, budú prekvapení, ako intenzívne možno prežívať orgazmus, keď sa rozmaznávajú všetky body rozkoše súčasne.

     

    Čím je stimulátor prostaty výnimočný?

     

    High End stimulátor prostaty od MEO ® bol navrhnutý tak, aby uspokojil potreby mužov absolútne komplexne. Vďaka mimoriadne hladkému povrchu z kvalitného silikónu sa stimulátor prostaty dá pohodlne zavádzať, a preto je ideálny aj pre začiatočníkov. Stimulátor prostaty napája dobíjacia batéria s dlhou výdržou. Sedem rôznych intenzít vibrácií zaručuje rozmanité potešenie aj počas sólo sexu.

     

    Pomocou praktického diaľkového ovládania môžete aktivovať 7 rôznych vibračných programov. Svoju rozkoš tak máte vždy plne pod kontrolou. Samozrejme, obzvlášť príťažlivé je odovzdať diaľkové ovládanie - a s ním aj moc nad vašou rozkošou - do rúk vášho partnera.

     

    Pomocou priloženého nabíjacieho kábla USB môžete stimulátor prostaty na počítači PC alebo MAC zásobovať čerstvou energiou a potom sa nechať rozmaznávať až do orgazmu.

     

    Príprava: Takto sa masáž prostaty stáva naozaj dobrou!

     

    Ak sa obávate hygienického aspektu, odporúčame predtým opláchnuť análnou vodou. Ak je to vaše "prvýkrát", musíte si zabezpečiť uvoľnenú atmosféru, v ktorej sa môžete uvoľniť, alebo skôr správne svaly. Nemali by ste podceňovať silu svalu zvierača. Tip: MEO® ponúka análny sprej EXTREMEO, ktorý má uvoľňujúci účinok! Jedna vec by vám nikdy nemala chýbať: dobrý lubrikant - najlepšie taký, ako je Alphamale Aqua alebo Aquameo, ktoré sú špeciálne určené na análne použitie.

     

    Ako mám čistiť stimulátor prostaty?

     

    Stimulátor prostaty jednoducho vyčistite po a pred použitím pomocou nášho čističa hračiek VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Ergonomicky tvarovaný stimulátor prostaty
    • Rozmery: približne 35,8 mm ø x 139 mm
    • Materiál: ABS, silikón
    • 7 vibračných frekvencií
    • Napájanie: USB
    • Dva výkonné motory
    • Rádiové diaľkové ovládanie
    • Používajte len s lubrikantom na báze vody.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Wahnsinn

    Also ich hätte es ja echt nicht gedacht, aber meine Freundin war sehr hartnäckig damit ich mal einen Prostatavibrator teste. Und was soll ich sagen, das Ding ist der absolute Wahnsinn. Das einführen erfordert etwas Geduld und ist am Anfang schon ein sehr ungewohntes Gefühl für einen Mann. Aber wenn er dann drin ist und sich bewegt und dabei auch noch die Eier knetet ist es einfach unglaublich, ich hätte nicht gedacht das man damit einen so unglaublichen Orgasmus bekommen kann, der sich ganz anders anfühlt als der normale.

    • 6 z 6 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Trop bien

    Très efficace et vibrations très puissantes pour des massages à tout les endroits du corps. Trop bien

    • 3 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Incroyable, magique, pure bonheur

    Alors d'habitude je mets pas les commentaires sur les produits que j'achète mais après avoir testé ce joujou il fallait que je donnes mon commentaire. Je pense que de toute ma vie j'ai jamais été heureuse ce joujou c'est incroyable je mettrais meme 10/5 si c'était possible je recommande graveee ca fait très bien son boulot

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Rien d'extraordinaire

    Un peu déçu, les sensations ne sont pas folles malheureusement

    • 2 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Oh man !!!!

    I had to try this the moment it arrived. I can not even begin to explain how absolutely wonderful it felt. I got harder than I have been in many years and stayed hard as I walked around with it in place, feeling it massaging my prostate. I just love it and I know it's going to be used very often.

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Stimulátor prostaty - špičkový vibrátor prostaty

    Stimulátor prostaty - špičkový vibrátor prostaty

    Bestseller!!!! Táto vzrušujúca sexuálna hračka pre mužov je nielen najlepším stimulátorom prostaty! Presvedčí aj vzrušujúcimi ďalšími funkciami, pretože počas masturbácie hnetie mužove gule, masíruje konečník a prostatu a dokonca stimuluje jeho perineum. My v MEO si myslíme, že je jednoducho nadržaný!

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: