Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM paddle

Newsletter

BDSM paddle z dreva - Tvrdé údery

Máte chuť na tvrdý výprask? Klasický BDSM paddle z dreva prináša priateľom prísnej výchovy veľa potešenia! Naše robustné BDSM paddle z dreva vám zaručí rozkoš, po ktorej túžite. Tento paddle je mimoriadne robustné a ideálne na erotické tresty.

Viac informácií

2428/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Máte chuť na tvrdý výprask? Klasický BDSM paddle z dreva prináša priateľom prísnej výchovy veľa potešenia! Naše robustné BDSM paddle z dreva vám zaručí potešenie, po ktorom túžite. Tento paddle je mimoriadne robustné a ideálne na erotické tresty.

     

    Tento paddle zaručuje poriadny, dôkladný výprask a zaručuje výnimočne prísne výprasky. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti je náš paddle sa dá počas výprasku ľahko a presne viesť.

     

    BDSM paddle je vyrobený z masívneho dreva a zaujme svojou vysokou kvalitou. Vybratia v plákacej ploche pádla znižujú odpor vzduchu počas výprasku a dosahujú vysokú intenzitu výprasku.

     

    Ako používať plácačku BDSM paddle z dreva?

    Používajte BDSM plácačku paddle z dreva jemne po pokožke partnera, aby si na tento pocit zvykol. Potom môžete rozdeliť ľahké až silné údery s paddle a pomaly zvyšovať intenzitu. Pri výprasku sa vašej fantázii medze nekladú - ale základné pravidlá by ste si, samozrejme, mali dohodnúť. Vopred sa môže definovať takzvané "bezpečné slovo", ktoré sa použije pri dosiahnutí hranice. Osoba aktívne vykonávajúca výprask musí vtedy okamžite prestať. Takéto tresty sa môžu vykonávať doma alebo na verejnosti.

     

    Chcete si kúpiť BDSM paddle kúpiť lacno?

     

    Toto výpraskové pádlo je vyrobené z veľmi kvalitného dreva. Drevo bolo dôkladne opracované, obrúsené a rohy zaoblené. Ak hľadáte jednoduchú, ale veľmi funkčnú hračku na výprask, ktorá by nemala stáť veľa, potom je toto drevené SM pádlo tou správnou voľbou.

     

    Môžem kombinovať svoje paddle kombinovať s iným príslušenstvom?

     

    Áno, v každom prípade! Najmä ak si svoj nový drevený paddle s koženými bondage putami MEO ® alebo možno použijete pásku cez oči, máte niekoľko skvelých možností. Alebo koženú masku - tá poskytuje erotické zosilnenie vnímania a robí vzrušujúcu súhru moci a dôvery ešte pôsobivejšou.

     

    Čo robí BDSM paddle z dreva na spanking také výnimočné?

     

    paddle s výrezmi dosahujú vyšší efekt pôsobenia ako paddle bez výrezov. Výrezy zmenšujú vzduchový vankúš, ktorý sa vytvára medzi BDSM paddle a pokožkou pri náraze sa znižuje a zvyšuje sa intenzita nárazu. Všetky hrany našich lopatiek sú zaoblené, čo výrazne minimalizuje riziko poranenia. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti sa paddle veľmi pohodlná do ruky a zaručuje bezpečné a presné údery. Povrch pádla je precízne brúsený, a preto je veľmi hladký.

     

    Dôležité kritériá pri kúpe BDSM pádla:

     

    A paddle je mimoriadne obľúbeným doplnkom na BDSM scéne. Možno už poznáte jazdecké náradie a biče SM, ale BDSM paddle dokáže poskytnúť mimoriadne intenzívnu bolesť slasti. Materiál je vlastne rozhodujúcim kritériom, ktoré robí paddle prostriedok na tvrdé trestanie v hre na dominanciu a podriadenie. Pre začiatočníkov v oblasti spankingu je paddlektoré sú mäkko polstrované alebo majú dve rôzne úderné plochy. Môžete ich použiť na pomalú prípravu zadku na nadchádzajúcu bolesť z rozkoše. Ak však už ľahká bolesť z rozkoše nestačí, BDSM paddle vyrobené z kože sú tým pravým paddle pre vás. Takéto paddle sa môže prejaviť rôznym stupňom vplyvu. Ďalšou presvedčivou možnosťou je paddle vyrobené z gumy alebo silikónu. Často sú úplne podceňované, pretože hoci sú mäkké, pružné a hladké, spôsobujú pôsobivú facku na zadku - aj pri veľmi malom úsilí. Ak však chcete intenzívnu rozkošnú bolesť, mali by ste sa rozhodnúť pre BDSM paddle vyrobené z dreva. Tvrdosť a nepoddajnosť materiálu zaručujú extrémnu intenzitu. MEO® vám tu vo veľkom SM online obchode ponúka široký výber pádiel rôznych tvarov, prevedení a materiálov, aby ste si mohli nájsť to pravé pre vás paddle vhodné pre vás.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • paddle vyrobené z masívneho dreva
    • Tu nájdete podrobný protokol o teste (kliknite, prosím)
    • Anglické slovo "spanking" znamená plieskanie na zadok. Spanking je často zábavný aj pre tých, ktorí nie sú fanúšikmi BDSM. Okrem rituálu trestu je to aj zvláštna príjemná bolesť, ktorá je cítiť. Milovníci BDSM radi nosia aj naše kožené rukavice.
    • Rozmery: Dĺžka cca 37 cm, šírka cca 10 cm
    • Internetový obchod MEO: Spankingové pádla, SM biče, SM jazdecké bičíky a ďalšie SM hračky.
    • Kvalita: S láskou ručne vyrobené, aby sme zaručili najvyššie štandardy kvality.
    • Prírodný produkt: Drevo je prírodný materiál, ktorý je mimoriadne vhodný na výrobu paddle vhodné. Je to 100 % recyklovateľný a ekologický výrobok.
    • Jedinečnosť: Naše paddle sú ručne vyrábané a jedinečné.
    • Diskrétnosť: Odosielajú sa v nenápadnej kartónovej krabici, ktorá nedáva žiadnu informáciu o obsahu!

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Simply great

    Love the way it feels and the sound it makes.

      Hodnotenie 

      I love it

      I like how it feels in the hand and love it when I spank somebody

        Hodnotenie 

        Great quality

        My boyfriend beats my butt good and hard with it. Great quality

          Hodnotenie 

          Perfect

          Right size, great quality, just what I needed

            Hodnotenie 

            Awesome Paddle

            My sub really enjoys our new toy!!

              Hodnotenie 

              Capisco perchè si chiama "colpi duri"!

              Capisco perchè si chiama "colpi duri"! Ha un tocco così piacevole che non smetterei di farmi sculacciare

                Hodnotenie 

                Sehr gutes Basic für SM

                Sehr gutes Basic für SM Für Anfänger und Profis geeignet

                  Hodnotenie 

                  Tolle Qualität, super Verarbeitung

                  Dieses elegante Paddel aus robustem und hochwertigem Holz hat uns begeistert! Versehen mit Aussparungen sowie einer praktischen Schlaufe erfüllt es alle unsere Wünsche beim Spanken. Tolle Qualität, super Verarbeitung. Sehr gut für Profis und auch für Einsteiger.

                    Napíšte vlastnú recenziu

                    BDSM paddle z dreva - Tvrdé údery

                    BDSM paddle z dreva - Tvrdé údery

                    Máte chuť na tvrdý výprask? Klasický BDSM paddle z dreva prináša priateľom prísnej výchovy veľa potešenia! Naše robustné BDSM paddle z dreva vám zaručí rozkoš, po ktorej túžite. Tento paddle je mimoriadne robustné a ideálne na erotické tresty.

                    Napíšte vlastnú recenziu

                    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

                    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: