Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM paddle

Newsletter

BDSM paddle z dreva - Tenderiser

Úplná nepružnosť dreva v kombinácii s profilovaným úderovým povrchom BDSM paddle spôsobuje veľmi zvláštnu, prenikavú bolesť z rozkoše. Hoci údery možno dávkovať celkom neškodne, účinok sa veľmi rýchlo rozvinie bolestivým smerom.

Viac informácií

2430/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Úplná nepružnosť dreva v kombinácii s profilovanou úderovou plochou BDSM pádla spôsobuje veľmi zvláštnu, prenikavú bolesť z rozkoše. Hoci údery možno dávkovať aj neškodne, účinok sa rýchlo vyvinie bolestivým smerom. Vďaka menšej, výrazne profilovanej úderovej ploche je účinok výrazne silnejší ako pri bežnom výprasku paddle.

     

    Tento BDSM paddle určite patrí medzi SM hračky, ktoré by sa mali používať s opatrnosťou! Treba tiež poznamenať, že táto paddle by sa mala používať len na zadku a stehnách, ak je to možné. Výchovná lekcia s Tenderiserom paddle od MEO® určite nezabudne Bottom v rýchlosti.

     

    Ako používať BDSM plácačku paddle z dreva?

    Používanie BDSM plácačky paddle z dreva jemne po partnerovej pokožke, aby si na tento pocit zvykol. Potom môžete rozdeliť ľahké až silné údery pomocou paddle a pomaly zvyšovať intenzitu. Pri spankingu sa vašej fantázii medze nekladú - ale základné pravidlá by mali byť samozrejme dohodnuté. Vopred sa môže definovať takzvané "bezpečné slovo", ktoré sa použije pri dosiahnutí hranice. Osoba aktívne vykonávajúca výprask musí vtedy okamžite prestať. Takéto tresty sa môžu vykonávať doma alebo na verejnosti.

     

    Chcete si kúpiť BDSM paddle z dreva za výhodnú cenu?

     

    Toto výpraskové pádlo je vyrobené z veľmi kvalitného dreva. Drevo bolo dôkladne opracované, obrúsené a rohy zaoblené. Ak hľadáte jednoduchú, ale veľmi funkčnú hračku na výprask, ktorá by nemala stáť veľa, potom je toto drevené pádlo SM tou správnou voľbou.

     

    Môžem kombinovať svoje paddle kombinovať s inými doplnkami?

     

    Áno, v každom prípade! Najmä ak si svoj nový drevený paddle s koženými bondage putami MEO ® alebo možno použijete pásku cez oči, naskytnú sa vám skvelé možnosti. Alebo koženú masku - tá poskytuje erotické zosilnenie vnímania a robí vzrušujúcu súhru moci a dôvery ešte pôsobivejšou.

     

    Čo robí BDSM paddle z dreva pri spankingu také výnimočné?

     

    Pôsobivý BDSM paddle bol na jednej strane vybavený silne profilovanou úderovou plochou, podobnou mäkčidlu na mäso, a umožňuje tak ešte dôraznejšie trestanie. Zadná strana pádla má hladký úderný povrch. Všetky hrany sú zaoblené, čo výrazne minimalizuje riziko poranenia. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti paddle veľmi pohodlná do ruky a zaručuje bezpečný a presný úder. Povrch pádla je jemne brúsený, a preto je veľmi hladký

     

    Dôležité kritériá pri kúpe BDSM pádla:

     

    A paddle je mimoriadne obľúbeným doplnkom na BDSM scéne. Možno už poznáte jazdecké náradie a biče SM, ale pádlo BDSM paddle dokáže poskytnúť mimoriadne intenzívnu bolesť pri rozkoši. Materiál je vlastne rozhodujúcim kritériom, ktoré robí paddle prostriedok na tvrdé trestanie v hre na dominanciu a podriadenie. Pre začiatočníkov v oblasti výpraskov je paddlektoré sú mäkko polstrované alebo majú dve rôzne úderové plochy. Môžete ich použiť na pomalú prípravu zadku na nadchádzajúcu bolesť z rozkoše. Ak však už ľahká bolesť z rozkoše nestačí, BDSM paddle vyrobené z kože sú tým pravým paddle pre vás. Takéto paddle sa môže prejaviť rôznym stupňom vplyvu. Ďalšou presvedčivou možnosťou je paddle vyrobené z gumy alebo silikónu. Často sú úplne podceňované, pretože hoci sú mäkké, pružné a hladké, spôsobujú pôsobivú facku na zadku - aj pri veľmi malom úsilí. Ak však chcete intenzívnu rozkošnú bolesť, mali by ste sa rozhodnúť pre BDSM paddle vyrobené z dreva. Tvrdosť a nepoddajnosť materiálu zaručujú extrémnu intenzitu. MEO® vám tu vo veľkom SM online obchode ponúka široký výber pádiel rôznych tvarov, prevedení a materiálov, aby ste si mohli nájsť to pravé pre vás paddle vhodné pre vás.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • paddle na plákanie z masívneho dreva
    • Anglické slovo "spanking" znamená plieskanie na zadok. Spanking je často zábavný aj pre tých, ktorí nie sú fanúšikmi BDSM. Okrem rituálu trestu je to aj zvláštna príjemná bolesť, ktorá je cítiť. Milovníci BDSM radi nosia aj naše kožené rukavice.
    • Rozmery: Dĺžka cca 30 cm
    • Internetový obchod MEO: Spankingové pádla, SM biče, SM jazdecké bičíky a ďalšie SM hračky.
    • Kvalita: S láskou ručne vyrobené podľa najvyšších štandardov kvality.
    • Prírodný produkt: Drevo je prírodný materiál, ktorý je mimoriadne vhodný na výrobu paddle vhodné. Je to 100 % recyklovateľný a ekologický výrobok.
    • Jedinečnosť: Naše paddle sú ručne vyrábané a jedinečné.
    • Diskrétnosť: Odosielajú sa v nenápadnej kartónovej krabici, ktorá nijako nenaznačuje obsah.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Ouch!!!

    This is a good paddle - a lot of wallop to it. For more excitement, use the studded side! Ouch!!!

      Hodnotenie 

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

        Hodnotenie 

        Beidseitiger Schmerz

        Der Schmerz vom Paddle ist dumpf und sehr angenehm. Besonders empfehlen kann ich die glatte Seite zum warm spielen zu nutzen und dann die Spitze Seite zu wählen die punktueller schmerzt.

          Hodnotenie 

          Sehr gutes Paddel

          Ich mag es sehr damit bestraft zu werden! Im Vergleich zu anderen SM Klatschen, ist dieses Paddel etwas ganz besonderes. Schön ist auch, dass es über zwei verschiedene Seiten für unterschiedliche Empfindungen verfügt.

            Hodnotenie 

            Great paddle

            Great paddle 2 sides of the same coin but they both still hurt no matter what. 5/5 would buy again

            • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
            Hodnotenie 

            Kann ich empfehlen

            Sehr edles Holzpaddel mit Schlaufe zur Aufbewahrung. Sehr gute Verarbeitung und was besonders reizvoll ist sind die zwei unterschiedlich gestalteten Seiten. Bin sehr zufrieden und kann das Paddel empfehlen.

            • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

            Napíšte vlastnú recenziu

            BDSM paddle z dreva - Tenderiser

            BDSM paddle z dreva - Tenderiser

            Úplná nepružnosť dreva v kombinácii s profilovaným úderovým povrchom BDSM paddle spôsobuje veľmi zvláštnu, prenikavú bolesť z rozkoše. Hoci údery možno dávkovať celkom neškodne, účinok sa veľmi rýchlo rozvinie bolestivým smerom.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            30 ostatné položky v rovnakej kategórii: