Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM Sextoys

Newsletter

Ručné pádlo BDSM s hrotmi od Dr. Sado

Chcete potrestať svojho otroka zlou SM hračkou? Pre obzvlášť intenzívne BDSM sedenia a naozaj neposlušné otroky je toto pádlo s hrotmi tým pravým nástrojom na trestanie.

Viac informácií

2246/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

K dispozícii čoskoro

    Viac informácií

    Chcete potrestať svojho otroka neposlušnou SM hračkou? Toto pádlo na ruky s hrotmi je tým pravým nástrojom na trestanie pre obzvlášť intenzívne BDSM sedenia a naozaj neposlušné otroky.

     

    Ľahko použiteľné pádlo na ruky Dr. Sado je vyrobené z čiernej pravej kože. Zvláštnosťou tejto SM hračky sú vo vnútri ukryté hroty, ktoré sú sotva viditeľné, pričom ich ostré hroty vyčnievajú z mäkkej kože. Vďaka tomu je pádlo na ruky ideálne na rôzne trestné hry: Pri masáži je možné použiť jemné alebo tvrdé údery a intenzívnu, vzrušujúcu bolesť.

     

    Zadná časť paddle má na zadnej strane remienok, ktorý zaručuje dokonalú manipuláciu. Vďaka tomuto premyslenému dizajnu je kontrola nad intenzitou trestu úplne vo vašich rukách. BDSM pomôcka je celá vyrobená z kvalitnej kože a nehrdzavejúcej ocele a bola starostlivo spracovaná.

     

    Ďalšie podrobnosti:

     

    • SM hračka od Dr. Sado
    • Materiál: koža a nehrdzavejúca oceľ
    • Univerzálna veľkosť, vhodná pre mužov aj ženy
    • V našom BDSM online obchode nájdete veľký výber produktov z oblastí bondage, S/M, kink & fetish, sexuálnych hračiek a mnoho ďalšieho. Od začiatočníkov BDSM až po milovníkov S/M, každý si tu nájde niečo pre seba.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Perfect for the wife

    My wife loves the smack this makes and the feel it provides. Substantial, feels good in the hands, easily controllable.

      Hodnotenie 

      Handspikes

      Die Handspikes bestehen aus einer runden Leder-Spikesplatte, die eine Schlaufe hat. Schlüpft man mit der Hand in die Schlaufe, hat man die Platte fest in der Hand. Nun kann am ganzen Körper eine spezielle Spikesmassage durchgeführt werden!

        Hodnotenie 

        Definitiv nix für Anfänger!

        Doch für Lieberhaber eine neue, interessante Bestrafungsidee!

          Hodnotenie 

          5 stars

          This stimulating, sharp, and sensual toy has hundreds of tiny pin pricks that are securely embedded into a high quality, thick leather pad. The pin pricks are long enough to get the attention desired, but short enough so they do not break the skin. Straps go across your hand and fingertips to ensure a tight fit that will allow you to beat on the bottom as hard as you like. Let your imagination be your inspiration; how about one on each butt cheek under a pair of tight jeans?

            Hodnotenie 

            Master says I have to recommend it or I'll get more.

            Ripped to shreds! Amazing, spikey, annoying, sharp, stinging, painful, made me genuflect more than usual. Master says I have to recommend it or I'll get more.

              Napíšte vlastnú recenziu

              Ručné pádlo BDSM s hrotmi od Dr. Sado

              Ručné pádlo BDSM s hrotmi od Dr. Sado

              Chcete potrestať svojho otroka zlou SM hračkou? Pre obzvlášť intenzívne BDSM sedenia a naozaj neposlušné otroky je toto pádlo s hrotmi tým pravým nástrojom na trestanie.

              Napíšte vlastnú recenziu

              Ostatní zákazníci tiež kúpili:

              30 ostatné položky v rovnakej kategórii: