Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM Sextoys

Newsletter

Dr. Sado Painwheel

Dávajte si pozor! Pretože táto zlá BDSM sexuálna hračka je po celom obvode a blízko seba posiata nebezpečne vyzerajúcimi ostrými hrotmi. Na nezvyčajné a dlhotrvajúce podnety na všetkých častiach tela je Dr. Sado Painwheel tým pravým doplnkom pre skutočných znalcov a expertov!

Viac informácií

4236/00

19,90 €


-10,00 €

9,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Dávajte si pozor! Pretože táto zlá BDSM sexuálna hračka je po celom obvode a blízko seba posiata nebezpečne vyzerajúcimi ostrými hrotmi. Na nezvyčajné a dlhotrvajúce podnety na všetkých častiach tela je Dr. Sado Painwheel tou správnou pomôckou pre skutočných znalcov a expertov!

    Wartenbergovo koleso, nazývané aj Pinwheel, ktoré pochádza z neurológie, sa v BDSM kruhoch už dlho teší legendárnej povesti všestrannej BDSM sexuálnej hračky.

    Od ľahkého mravčenia až po intenzívnu slastnú bolesť, koliesko Pinwheel spúšťa sériu jemných podnetov, ktoré sú výstižne označované ako "silne vzrušujúce".

    BDSM odporúčanie:

    Zmeňte tvrdú stimuláciu na nežnú: Vyskúšajte nervové koliesko Dr. Sado na rôznych častiach tela, ako sú vnútorné strany stehien, chodidlá alebo dokonca genitálie, a objavte najintímnejšie body rozkoše svojho partnera. Po použití Wartenbergovho kolieska je pokožka mimoriadne citlivá, a preto je dokonale pripravená na ďalšie ošetrenie našimi pružinovými šteklivkami alebo ošetrenie voskom zo sviečok. Odporúčame používať Wartenbergrad s jednou z našich pások na oči, aby ste ešte viac obohatili svoj zmyselný zážitok.

    Ako používať Wartenbergrad:

    Jeho tvar umožňuje držať ho ako súpravu príborov a ukazovákom smerujúcim dopredu možno meniť tlak. Ergonomicky tvarovaná rukoväť umožňuje jednoduché a pohodlné používanie aj pre neskúsených.

    Experimentujte s rôznymi úrovňami rozkoše a bolesti pomocou zmeny tlaku. Nechajte Wartenbergrad zľahka kĺzať po pokožke pre mierny pocit mravčenia. Alebo pritlačte trochu silnejšie pre priamejší a intenzívnejší pocit mravčenia.

    Hygiena:

    Keďže sa nástroj používa aj na citlivé oblasti pokožky v oblasti genitálií, odporúčame pred použitím dôkladné čistenie a dezinfekciu pomocou nášho čističa hračiek INSTACLEAN.

    Upozornenie: Wartenberg nie je určený na spôsobenie poranenia. Nadmerný tlak však môže spôsobiť poranenie pokožky.

    Ďalšie informácie:

    Wartenbergrad možno používať vo všetkých oblastiach BDSM. V BDSM praktikách je použitie kolieskového kolieska na chodidlách obľúbenou metódou, keď je partner zviazaný v oblasti členkov. V oblasti dominancie a podriadenia možno pomôcku použiť ako prostriedok trestu pri výchovných hrách. Aj v klinickej erotike často slúži ako pomôcka pri hraní rolí so zdravotníckymi pomôckami. V neposlednom rade v oblasti sadizmu a masochizmu je ihlové koliesko účinným nástrojom na vytváranie slastnej bolesti aj pri intenzívnejších BDSM sedeniach - najmä keď sa ihlovým kolieskom prevaľuje po citlivých oblastiach kože v oblasti genitálií.

    Viac informácií:

    • Wartenberg Needle Wheel
    • Materiál: mosadzné telo, pochrómované
    • Celková dĺžka cca 17 cm

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    SADOMASO

    DR. SADO WARTENBERG è una ruota dentata che esegue piccole torture di dominazione attraverso subdole punture di piacere sulla pelle e le altre aree sensibili del vostro corpo. Questa piccola ruota di piacevole tortura è stata progettata con una fila di spilli equidistanti in metallo che girando sopra la carne, rendono il gioco molto tagliente, restituendo la sensazione delle punture di spillo che possono essere , a seconda della pressione apportata, più o meno profonde. Potrete eseguire questo premio della ruota della tortura bdsm attraverso la pelle e altre aree altamente erogene, con questi spilli capaci di dare un brivido emozionante di piacere. Realizzato in acciaio inossidabile è progettato con una fila di pioli appuntiti equidistanti che girano agevolmente mentre rotolano attraverso la carne. DR. SADO WARTENBERG è idealmente progettato per un utilizzo intenso, di inquieto piacere. Potrete però portarla ad un livello di tortura successivo con un piccolo gioco di temperatura, il materiale può essere riscaldato o raffreddato per avere un picco di sensazioni e brividi senza precedenti. DR. SADO WARTENBERG è ergonomico e idealmente dimensionato per chiunque sia nuovo a questo tipo di gioco ed emozioni.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Rotella di Wartenberg

    Rotella di Wartenberg con impugnatura ergonomica un accessorio sadomaso costituito da una rotellina con 22 punte

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    great for feet tickling and cock teasing

    Great tool for various stimulations and tortures.
    Can be used virtually all over the body, from tits to toes, press softly for some tickle and teasing of cock, balls or feet, press harder to torture tits, balls or cockhead.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Parfait

    Idéal pour découvrir les zone sensible des partenaires peu réactif. Un vrai bijou.
    Attention a ne pas appuyer trop fort quand même car cela peut vite faire de belle griffures.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Gut verarbeitet

    Bin sehr zufrieden mit diesem Neurowheel. Erfüllt seine Funktion und ist gut zu desinfizieren.

      Hodnotenie 

      Effective

      I'm pleased that I ordered this product. Its design is simple but wickedly effective. It can inflict varying degrees of pain depending upon the amount of pressure with which it is used. It appears to be fairly robust and if looked after should last for years. I like the fact that it is possible to inflict quite significant amounts of pain without causing any actual physical damage to your victim.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Great fun

      Is great fun, a good tickle or torture bit of kit.

        Hodnotenie 

        Fantastic

        I am a big fan of nipple play, giving and receiving, and this spiked wheel is the original and best of implements. It can be as light or as severe as you want it to be, it all depends on the pressure that's applied.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        vom leichten Kribbeln bis hin zu AUUUUTSCH ;-)

        Ddie Empfingung reichen, je nach ausgeübtem Druck, vom leichten Kribbeln bis hin zu AUUUUTSCH ;-) ...
        Lieferung pünktlich and nächsten Tag - Verpackung neutral.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Sehr geil

        Haben uns dieses Nervenrad bestellt ausprobiert und für uns sehr geil empfunden. Je nach dem wie extrem man es möchte, einfach den Druck erhöhen oder nur leicht und sanft über die Haut fahren..
        Beides sehr geil...

          Napíšte vlastnú recenziu

          Dr. Sado Painwheel

          Dr. Sado Painwheel

          Dávajte si pozor! Pretože táto zlá BDSM sexuálna hračka je po celom obvode a blízko seba posiata nebezpečne vyzerajúcimi ostrými hrotmi. Na nezvyčajné a dlhotrvajúce podnety na všetkých častiach tela je Dr. Sado Painwheel tým pravým doplnkom pre skutočných znalcov a expertov!

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: