Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM paddle

Newsletter

BDSM paddle zo série HURTME

Táto stránka paddle budete milovať (ak ste aktívni) alebo nenávidieť (ak ste pasívni)! Naše ručne vyrobené paddle z radu MEO HURTME spája eleganciu a účinnosť pre milovníkov BDSM.

Viac informácií

1636/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Táto stránka paddle budete milovať (ak ste aktívni) alebo nenávidieť (ak ste pasívni)! Naše ručne vyrobené paddle z radu MEO HURTME spája eleganciu a účinnosť pre milovníkov BDSM. Nie je to obyčajný spankingový nástroj, ale nádherne navrhnutý paddle s rukoväťou z lešteného hliníka. Na stránke paddle sa vyznačuje mimoriadne stabilnou konštrukciou a je menej pružný ako bežné jazdecké náradie. Táto vlastnosť umožňuje presnejšie a intenzívnejšie údery, ktoré sú ideálne na optimálny zážitok zo spankingu

    paddle je ideálny na "zahriatie" pred intenzívnejším výpraskom trstenicou alebo bičom, ale možno ho použiť aj samostatne na prenikavé a intenzívne pocity. Je vhodný pre začiatočníkov aj skúsených BDSM profesionálov.

    The paddle z radu HURTME ponúka jedinečný a všestranný zážitok z výprasku, ktorý sa vyznačuje obojstranným dizajnom: jedna strana úderovej plochy je elegantne čierna a je na nej veľmi nezbedný emotikon, zatiaľ čo druhá strana je nápadne červená a je na nej šibalsky usmiaty emotikon. Tento kreatívny dizajn umožňuje vizuálne vyjadriť a meniť náladu a intenzitu hry jednoduchou výmenou strán pri odpaľovaní. Vďaka robustnej konštrukcii, ľahko uchopiteľnej hliníkovej rukoväti a kvalitnému koženému poťahu je tento paddle Štýl, expresivitu a účinnosť pre viacvrstvové BDSM zážitky.

    Viac informácií:

    • BDSM paddleideálne na erotický výprask.
    • Robustná konštrukcia s dobrou manipuláciou.
    • Leštená hliníková rukoväť s logom HURTME.
    • Výrazný povrch z kvalitnej čiernej/červenej pravej kože.
    • S praktickým remienkom na zápästie.
    • Celková dĺžka cca 43 cm, šírka cca 9 cm.
    • Farba: čierna / červená

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Made in Germany

    Sturdy design, good size. Seems to be good quality. Can get a decent amount of force behind it, makes an awesome noise when paddling a butt, and can also create a broken capillary effect when hitting more sensitive areas like the inner thigh. A lot of fun!

      Hodnotenie 

      Hate Love

      Sculacciare o accarezzare? E' questo il dilemma! E' talmente bello che confonde le idee

        Hodnotenie 

        Da avere nella collezione

        Il materiale è davvero pregiato e la forma è perfetta.. da avere nella collezione;)

          Hodnotenie 

          Dieses Schlagwerkzeug ist perfekt

          Die neue HurtMe Deluxe Reihe ist echt chic geworden! So auch dieses Paddle. Der Edelstahlgriff liegt super in die Hand und die verschieden farbigen Seiten entlocken ein kleines Schmunzeln. Dieses Schlagwerkzeug ist perfekt um einen Flagellanten gut aufzuwärmen: trifft flächig und relativ "weich", aber eben doch so,dass man es gut spürt. Verarbeitung ist auch wie immer top. Kann ich auch Einsteigern ins Schlagen nur empfehlen!

            Napíšte vlastnú recenziu

            BDSM paddle zo série HURTME

            BDSM paddle zo série HURTME

            Táto stránka paddle budete milovať (ak ste aktívni) alebo nenávidieť (ak ste pasívni)! Naše ručne vyrobené paddle z radu MEO HURTME spája eleganciu a účinnosť pre milovníkov BDSM.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            30 ostatné položky v rovnakej kategórii: