Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM paddle

Newsletter

BDSM výprask paddle z dreva - Dominancia

S týmto BDSM paddle môžete prežívať svoje najdivokejšie fantázie o škole výprasku. Hrajte roly v triede, v kancelárii alebo kdekoľvek chcete... Popustite uzdu svojej fantázii a zvádzajte svojho partnera erotickou dominanciou.

Viac informácií

2431/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    S týmto BDSM paddle môžete prežívať svoje najdivokejšie fantázie o škole výprasku . Hrajte roly v triede, v kancelárii alebo kdekoľvek chcete... Popustite uzdu svojej fantázii a zvádzajte svojho partnera erotickou dominanciou.

     

    BDSM plácačka paddle od MEO® sa vyznačuje oblým úderným povrchom a naozaj dobrým úchopom. Vďaka optimálnej dĺžke BDSM plácačky paddle je Top blízko tela a má krátku úderovú vzdialenosť. BDSM paddle je vybavený 5 otvormi na zníženie odporu vzduchu a zvýšenie údernej sily.

     

    Náš drevený BDSM paddle poskytuje poriadny a dôkladný výprask a zaručuje výnimočne tvrdé výprasky. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti sa náš paddle počas výprasku ľahko a presne používa.

     

    BDSM paddle je vyrobený z masívneho dreva a zaujme svojou vysokou kvalitou. Vyhĺbeniny v plákacej ploche pádla znižujú odpor vzduchu počas výprasku a dosahujú vysokú intenzitu výprasku, čo je dôležité kritérium.

     

    Ako používať BDSM plácačku paddle z dreva?

    Začnite jemným hladením pokožky partnera dreveným BDSM plácačkou paddle , aby si na tento pocit zvykol. Potom môžeteplácačkou paddle rozdeliť ľahké až silné údery a pomaly zvyšovať intenzitu. Pri výprasku sa vašej fantázii medze nekladú - ale základné pravidlá by ste si samozrejme mali dohodnúť. V prípade tzvSafeword" je možné vopred definovať, ktorý sa použije pri dosiahnutí limitu. Osoba aktívne vykonávajúca výprask musí vtedy okamžite prestať. Takéto BDSM tresty sa môžu vykonávať doma alebo na verejnosti.

     

    Chcete si kúpiť BDSM paddle za výhodnú cenu?

     

    Najlepšie miesto je MEO! Toto výpraskové pádlo je vyrobené z veľmi kvalitného dreva. Drevo bolo dôkladne opracované, obrúsené a rohy zaoblené. Ak hľadáte jednoduchú, ale veľmi funkčnú hračku na výprask , ktorá by nemala stáť veľa, potom je toto drevené SM pádlo tou správnou voľbou.

     

    Môžem kombinovať svoje paddle kombinovať s inými bondage doplnkami?

     

    Áno, v každom prípade! Najmä ak svoj nový drevený paddle skombinujete s koženými bondage putami MEO® alebo prípadne použijete pásku cez oči, máte niekoľko skvelých možností. Alebo koženú masku - tá poskytuje erotické zosilnenie vnímania a robí vzrušujúcu súhru moci a dôvery ešte pôsobivejšou.

     

    Čo robí BDSM paddle z dreva na spankingu také výnimočné?

     

    Vysvetlenie BDSM: paddle s výrezmi dosahuje vyšší efekt pôsobenia ako paddle bez výrezov. Výrezy zmenšujú vzduchový vankúš, ktorý sa pri náraze vytvorí medzi BDSM paddle a pokožkou, a zvyšujú intenzitu nárazu. Všetky hrany našich vankúšikov sú zaoblené, čo výrazne minimalizuje riziko poranenia. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti sapaddle pohodlne drží v ruke a zaručuje bezpečný a presný ťah. Povrch pádla je precízne brúsený, a preto je veľmi hladký.

     

    Dôležité kritériá pri kúpe BDSM pádla:

     

    SM paddle je na BDSM scéne mimoriadne obľúbeným doplnkom. Možno už poznáte jazdecké náradie a SM biče, ale BDSM paddle môže poskytnúť mimoriadne intenzívnu rozkoš a bolesť . Materiál je vlastne rozhodujúcim kritériom, ktoré z paddle robí nástroj na tvrdé tresty v hre na dominanciu a podriadenie. paddle , ktoré sú mäkko polstrované alebo majú dve rôzne úderné plochy, sú vhodné pre začiatočníkov v oblasti výpraskov. Môžete ich použiť na pomalú prípravu zadku na nadchádzajúcu bolesť z rozkoše. Ak vám však ľahká bolesť z rozkoše už nestačí, kožený BDSM paddle je pre vás tým pravým paddle . Takýto paddle môže byť vyjadrený rôznym stupňom údernosti. Veľmi presvedčivý je aj gumový alebo silikónovýpaddle . Často sú úplne podceňované, pretože hoci sú mäkké, pružné a hladké, na zadoček pôsobia impozantným dojmom - aj pri veľmi malej námahe. Ak však chcete pri výprasku intenzívnu príjemnú bolesť, mali by ste sa rozhodnúť pre BDSM paddle z dreva. Tvrdosť a nepoddajnosť materiálu zaručujú extrémnu intenzitu. MEO® vám tu vo veľkom SM online obchode ponúka široký výber pádiel rôznych tvarov, prevedení a materiálov (koža, drevo, silikón, umelá koža, oceľ a hliník), aby ste si mohli kúpiť to pravé paddle pre vás.

     

    Ďalšie informácie:

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

      Hodnotenie 

      Kann man kaufen

      Kann man kaufen wenn man auf SM steht. Geht auch gut zum "vorglühen". Verarbeitung, Preis Top

        Hodnotenie 

        Owchies

        This thing stings, 10 min and my wife had me in tears!

          Hodnotenie 

          Erlaubt sicheres und präzises Schlagen

          Das klasssische Spanking Paddle aus Holz eignet sich sowohl für fortgeschrittene Spanking-Freunde als auch für Anfänger. Alle Kanten sind gerundet, was die Verletzungsgefahr minimiert. Durch den ergonomisch geformten Griff liegt das Paddle sehr gut in der Hand und garantiert ein sicheres und präzises Schlagen. Das Paddle verfügt über Öffnungen und erzielt somit eine höhere Schlagwirkung als ein Paddle ohne Öffnungen.

            Napíšte vlastnú recenziu

            BDSM výprask paddle z dreva - Dominancia

            BDSM výprask paddle z dreva - Dominancia

            S týmto BDSM paddle môžete prežívať svoje najdivokejšie fantázie o škole výprasku. Hrajte roly v triede, v kancelárii alebo kdekoľvek chcete... Popustite uzdu svojej fantázii a zvádzajte svojho partnera erotickou dominanciou.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            30 ostatné položky v rovnakej kategórii: