Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM paddle

Newsletter

BDSM paddle z dreva - trestanie

Ste pripravení na trest? Potom nechajte svojho Top, aby vás žiadostivo potrestal týmto dreveným BDSM paddle a zistite, ako veľmi ho môžete vzrušiť. Vášnivé trestné hry s paddle sú špeciálnym druhom rozkoše, ktorá dostane do nálady nielen fanúšikov výpraskov.

Viac informácií

2429/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ste pripravení na trest? Potom nechajte svoje Top potrestať vás týmto BDSM paddle z dreva a zistite, ako veľmi ho ním dokážete vzrušiť. Vášnivé trestné hry s paddle sú zvláštnym druhom potešenia, ktoré nielen fanúšikov výpraskov dostane do tej správnej nálady.

     

    Tento paddle poskytuje poriadny výprask a zaručuje výnimočne tvrdé výprasky. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti náš paddle sa dá počas výprasku ľahko a presne viesť.

     

    BDSM paddle je vyrobená z masívneho dreva a zaujme svojou vysokou kvalitou. Vyhĺbeniny v plákacej ploche pádla znižujú odpor vzduchu počas výprasku a dosahujú vysokú intenzitu výprasku.

     

    Ako používať plácačku BDSM paddle z dreva?

    Používanie plácačky BDSM paddle drevený BDSM plácací nástroj jemne po pokožke partnera, aby si na tento pocit zvykol. Potom môžete rozdeliť ľahké až silné údery pomocou paddle a pomaly zvyšovať intenzitu. Pri výprasku sa vašej fantázii medze nekladú - ale základné pravidlá by ste si, samozrejme, mali dohodnúť. Vopred sa môže definovať takzvané "bezpečné slovo", ktoré sa použije pri dosiahnutí hranice. Osoba aktívne vykonávajúca výprask musí vtedy okamžite prestať. Takéto tresty sa môžu vykonávať doma alebo na verejnosti.

     

    Chcete si kúpiť BDSM paddle kúpiť lacno?

     

    Toto výpraskové pádlo je vyrobené z veľmi kvalitného dreva. Drevo bolo dôkladne opracované, obrúsené a rohy zaoblené. Ak hľadáte jednoduchú, ale veľmi funkčnú hračku na výprask, ktorá by nemala stáť veľa, potom je toto drevené SM pádlo tou správnou voľbou.

     

    Môžem kombinovať svoje plácačky paddle kombinovať s iným príslušenstvom?

     

    Áno, v každom prípade! Najmä ak si svoj nový drevený paddle s koženými bondage putami MEO ® alebo možno použijete pásku cez oči, naskytnú sa vám skvelé možnosti. Alebo koženú masku - tá poskytuje erotické zosilnenie vnímania a robí vzrušujúcu súhru moci a dôvery ešte pôsobivejšou.

     

    Čo robí BDSM paddle z dreva pre spanking také výnimočné?

     

    paddle s výrezmi dosahujú vyšší efekt pôsobenia ako paddle bez výrezov. Výrezy zmenšujú vzduchový vankúš, ktorý sa vytvára medzi BDSM paddle a pokožkou pri náraze sa znižuje a zvyšuje sa intenzita nárazu. Všetky hrany našich lopatiek sú zaoblené, čo výrazne minimalizuje riziko poranenia. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti sa paddle veľmi pohodlná do ruky a zaručuje bezpečné a presné údery. Povrch pádla je precízne brúsený, a preto je veľmi hladký.

     

    Dôležité kritériá pri kúpe BDSM pádla na erotický výprask:

     

    A paddle je mimoriadne obľúbenou pomôckou na BDSM scéne. Možno už poznáte jazdecké náradie a biče SM, ale BDSM pádlo paddle dokáže poskytnúť mimoriadne intenzívnu bolesť pri rozkoši. Materiál je vlastne rozhodujúcim kritériom, ktoré robí paddle prostriedok na tvrdé trestanie v hre na dominanciu a podriadenie. Pre začiatočníkov v oblasti výpraskov je paddlektoré sú mäkko polstrované alebo majú dve rôzne úderné plochy. Môžete ich použiť na pomalú prípravu zadku na nadchádzajúcu bolesť z rozkoše. Ak však už ľahká bolesť z rozkoše nestačí, BDSM paddle vyrobené z kože sú tým pravým paddle pre vás. Takéto paddle sa môže prejaviť rôznym stupňom vplyvu. Ďalšou presvedčivou možnosťou je paddle vyrobené z gumy alebo silikónu. Často sú úplne podceňované, pretože hoci sú mäkké, pružné a hladké, spôsobujú pôsobivú facku na zadku - aj pri veľmi malom úsilí. Ak však chcete intenzívnu rozkošnú bolesť, mali by ste sa rozhodnúť pre BDSM paddle vyrobené z dreva. Tvrdosť a nepoddajnosť materiálu zaručujú extrémnu intenzitu. MEO® vám tu vo veľkom SM online obchode ponúka široký výber pádiel rôznych tvarov, prevedení a materiálov, aby ste si mohli nájsť to pravé pre vás paddle vhodné pre vás.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • paddle / Tawse na plákanie z masívneho dreva
    • Anglické slovo "spanking" znamená plieskanie na zadok. Spanking je často zábavný aj pre tých, ktorí nie sú fanúšikmi BDSM. Okrem rituálu trestu je to aj zvláštna príjemná bolesť, ktorá sa pociťuje. Milovníci BDSM radi nosia aj naše kožené rukavice.
    • Rozmery: Dĺžka cca 41 cm, šírka cca 9 cm
    • Internetový obchod MEO: Spankingové pádla, SM biče, SM jazdecké bičíky a ďalšie SM hračky.
    • Kvalita: S láskou ručne vyrobené, aby sme zaručili najvyššie štandardy kvality.
    • Prírodný produkt: Drevo je prírodný materiál, ktorý je mimoriadne vhodný na výrobu paddle vhodné. Je to 100 % recyklovateľný a ekologický výrobok.
    • Jedinečnosť: Naše paddle sú ručne vyrábané a jedinečné.
    • Diskrétnosť: Odosielajú sa v nenápadnej kartónovej krabici, ktorá nijako nenaznačuje obsah.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Hurts so good

    Love this item. Light enough that she can use it for extended sessions.

      Hodnotenie 

      Permette davvero di sbizzarrirsi

      Lunghissimo e leggero, permette davvero di sbizzarrirsi

        Hodnotenie 

        Natürlicher Lustschmerz garantiert!

        Mit diesem Paddel aus Eiche heize ich meiner Sklavin stilecht ein und bringe den süßen Hintern zum glühen. Das Paddel liegt mir perfekt in der Hand und erzeugt verführerische Klatschgeräusche auf nackter Haut. Das Highlight dieses puristischen Schlagwerkzeugs ist jedoch sein Material - Eiche mit einer Festigkeit die Stahl gleicht.

          Napíšte vlastnú recenziu

          BDSM paddle z dreva - trestanie

          BDSM paddle z dreva - trestanie

          Ste pripravení na trest? Potom nechajte svojho Top, aby vás žiadostivo potrestal týmto dreveným BDSM paddle a zistite, ako veľmi ho môžete vzrušiť. Vášnivé trestné hry s paddle sú špeciálnym druhom rozkoše, ktorá dostane do nálady nielen fanúšikov výpraskov.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: