Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM nábytok a sexuálny nábytok

Newsletter

Sedadlo na ráfiku 2.0

Rim Seat 2.0 od MEO je inovatívne a používateľsky prívetivé riešenie pre milovníkov rimming a anilingus. Produkt spája pohodlie, funkčnosť a robustnosť, aby rimming príjemný a mimoriadne intenzívny zážitok.

Viac informácií

3499/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Rim Seat 2.0 od MEO je inovatívne a používateľsky prívetivé riešenie pre milovníkov rimming a anilingus. Produkt spája pohodlie, funkčnosť a robustnosť, aby rimming aby sa rimming stal príjemným a mimoriadne intenzívnym zážitkom.

    Čo je rimming?

    Pre mnohých ľudí je lízanie a ochutnávanie partnera dôležitou súčasťou sexuality. Počas rimming ringu sa perami a jazykom stimuluje partnerov análny otvor, zvyčajne vrátane perineálnej oblasti. Môže sa to robiť povrchovo aj prenikaním jazyka do konečníka. Análna oblasť je vybavená množstvom nervových zakončení a pre mnohých ľudí je jednou z erotogénnych zón. Ďalším variantom je takzvaný facesitting, pri ktorom príjemca sedí na tvári partnera ležiaceho na chrbte. Náš Rim Seat 2.0 bol vyvinutý na uľahčenie tohto typu sexuálnych hier. So sedadlom Rim Seat 2.0 je možné hrať sa so sebou dlhší čas bez námahy a rozmaznávať a užívať si partnera intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým.

    Vlastnosti a výhody sedadla Rim Seat 2.0:

    • Jednoduchá montáž a nastavenie výšky: Rim Seat 2.0 sa vyznačuje jednoduchou montážou a nastavením výšky. Vďaka používateľsky prívetivým rýchloupínacím prvkom* možno sedadlo rovnako rýchlo nastaviť, upraviť a odložiť.
    • Materiál: Sedačka Rim Seat 2.0 je vyrobená z ocele s práškovou povrchovou úpravou odolnou proti poškriabaniu a je mimoriadne robustná a odolná. To zaručuje odolnosť a spoľahlivú funkčnosť aj pri intenzívnom používaní.
    • Dve prídavné rukoväte na nohách kresla Rim otvárajú nové možnosti používania. "Vrchný" (dominantný) sa nimi môže tlačiť smerom nadol, zatiaľ čo "podriadený" (submisívny) sa nimi môže vyťahovať smerom nahor na ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Táto funkcia rozširuje škálu sexuálnych zážitkov.
    • Otvorené sedadlo na ďalšie typy hier: Sedadlo, ktoré je vpredu otvorené, je navrhnuté tak, aby umožňovalo ďalšie typy hier, napríklad "Cock & Ball Play". To umožňuje súčasnú stimuláciu viacerých erotogénnych zón a zvyšuje potenciál pre širokú škálu sexuálnych aktivít.

    Sedadlo Rim Seat 2.0 je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá robustný, všestranný a pohodlný kus sexuálneho nábytku pre svoje intímne chvíle. Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému dizajnu a viacerým funkciám ponúka Rim Seat 2.0 dokonalé podmienky na kreatívne a naplňujúce rimmingové zážitky.

    Viac informácií:

    • Rim Seat 2.0
    • Jednoduchá montáž a nastaviteľná výška.
    • Materiál: práškovo lakovaná oceľ odolná proti poškriabaniu, mimoriadne robustná a odolná.
    • MEO predstavuje Rim Seat 2.0, ktorý umožňuje rimming uľahčuje! Sedadlo Rim Seat 2.0 je veľmi stabilné a robustné a dá sa ľahko výškovo nastaviť.
    • Dve prídavné rukoväte na nohách Rim Seat 2.0 mu dodávajú ďalší rozmer. "Sub" sa nimi môže tlačiť smerom nadol alebo "top" sa nimi môže vyťahovať smerom nahor pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.
    • Sedadlo, ktoré je vpredu otvorené, ponúka aj možnosť "hry s penisom a guľôčkami".
    • Sedadlo Rim Seat 2.0 sa vďaka rýchloupínacím úchytom ľahko nasadzuje a nastavuje a rovnako ľahko sa aj ukladá.
    • Farba: čierna
    • Rýchloupínač*: Rýchloupínače sú malé mechanické súčiastky, ktoré sa používajú na rýchle spojenie alebo upevnenie rôznych komponentov bez použitia náradia. Vyrábajú sa v rôznych prevedeniach, ale bežný typ pozostáva z kovového kolíka, ktorý obsahuje pružinový guľôčkový alebo gombíkový mechanizmus. Keď sa kolík zasunie do zodpovedajúceho otvoru, tento mechanizmus sa zacvakne a zaistí dve súčasti dohromady. Spojenie sa uvoľní stlačením tlačidla alebo guľôčky a vytiahnutím kolíka. Tento typ spojovacieho prvku je praktický najmä vtedy, keď sa vyžaduje rýchla a jednoduchá montáž alebo demontáž. Často sa preto používajú v modulárnom sexi nábytku, ako je sedadlo Rim Seat 2.0, alebo v iných situáciách, keď sa vyžaduje rýchla montáž a demontáž.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Super Qualität

    Der Rim Seat von MEO hat eine super Qualität ist aber auch sehr, sehr praktisch. Früher habe ich beim Rimming immer Wadenkrämpfe bekommen. Dieser "Sitz" macht es viel angenehmer für mich und ich kann viel länger in der Hocke bleiben während ich von meinem Sub geleckt wird. Also: Win-Win !

      Hodnotenie 

      Simply amazing

      I am really happy with my purchase. The Rim Seat 2.0 is so comfortable that hours can be spent there easily.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Sedadlo na ráfiku 2.0

      Sedadlo na ráfiku 2.0

      Rim Seat 2.0 od MEO je inovatívne a používateľsky prívetivé riešenie pre milovníkov rimming a anilingus. Produkt spája pohodlie, funkčnosť a robustnosť, aby rimming príjemný a mimoriadne intenzívny zážitok.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: