Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

B-Vibe

Newsletter

B-Vibe rimming Plug XL - Veľký análny vibrátor

Jeden múdry nadšenec análneho sexu raz povedal: "Čím väčší, tým lepší! S týmito slovami na mysli B-Vibe rimming Plug XL bol vyvinutý. Môžeme vám sľúbiť, že rimming nikdy nebol krajší a uspokojujúcejší ako s týmto inovatívnym análnym vibrátorom!

Viac informácií

3390/00

179,90 €


-30,00 €

149,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Jeden múdry nadšenec análneho sexu raz povedal: "Čím väčší, tým lepší! S týmito slovami na mysli B-Vibe rimming Plug XL bol vyvinutý. Môžeme vám sľúbiť, že rimming nikdy nebol krajší a uspokojujúcejší ako s týmto inovatívnym análnym vibrátorom!

     

    Rimming: Všetko, čo potrebujete vedieť o tejto vzrušujúcej sexuálnej praktike!

     

    rimming sa nazýva aj anilingus. Pri tejto variácii orálneho sexu ústa, pery a jazyk nehýčkajú penis ani vagínu, ale análny otvor. Partneri môžu striedať vonkajší a vnútorný anilingus rimming vnútorný. Pri vnútornej verzii jazyk preniká aj do konečníka namiesto toho, aby ho len lízal zvonka. Ste pripravení na toto dobrodružstvo? Potom objavte fascinujúci svet B-Vibe rimming Plug XL fascinujúci svet rimmingu!

     

    B-Vibe Rimming Plug XL:

     

    Predstavte si, že vás trénovaný jazyk rozmaznáva análne a zároveň vám niekto intenzívne masíruje prostatu. B-Vibe rimming Plug XL! Čo viac si môžete priať?

     

    Veľký B-Vibe rimming Plug XL je mimoriadnou inováciou v oblasti análnych erotických hračiek a bola vyvinutá špeciálne pre skúsených používateľov. S pôsobivou celkovou dĺžkou 16 cm, priemerom 5,5 cm a dĺžkou na zasunutie 13,5 cm vám tento veľký análny vibrátor ponúka absolútne intenzívny zážitok, ktorý vás vynesie do úplne nových výšin rozkoše.

     

    Absolútnym vrcholom B-Vibe rimming Plug XL je špeciálny dizajn a špičková technológia ukrytá v análnom kolíku, ktorá umožňuje neuveriteľne realistický zážitok "rimmingu". Ten zabezpečujú rotujúce guľôčky v základni kolíka, ktoré dokonale imitujú pocit orálnej stimulácie v oblasti análneho otvoru. Intenzívny a mimoriadne príjemný zážitok, ktorý je takmer na nerozoznanie od skutočného lízania. A čo je najlepšie: vďaka siedmim rôznym režimom "rimmingu" a šiestim vibračným vzorom si môžete svoje análne potešenie formovať úplne slobodne a podľa svojich predstáv.

     

    Sex na verejnosti? Prečo nie!

     

    Bezdrôtové diaľkové ovládanie B-Vibe rimming Plug XL vám umožní používať análny vibrátor samostatne alebo s partnerom. Diaľkové ovládanie funguje až do vzdialenosti približne 10 metrov a umožňuje vám posunúť vaše análne potešenie na novú úroveň, či už ste v rovnakej miestnosti, alebo je medzi vami a partnerom určitá vzdialenosť.

     

    Stránka B-Vibe rimming Plug XL na dotyk hodvábne hladký, ľahko sa zavádza do análneho otvoru a je vyrobený zo 100 % silikónu kompatibilného s telom. Okrem toho kolík neobsahuje ftaláty, latex a je absolútne neporézny. Aby sa však nepoškodil vysokokvalitný materiál, análny vibrátor by sa mal používať len s lubrikantmi na báze vody, ako je napríklad Aquameo.

     

    Veľký B-Vibe rimming Plug XL je vodotesný podľa normy IPX5, t. j. odolný voči striekajúcej vode, a preto sa ľahko čistí. Análny vibrátor sa nabíja prostredníctvom USB a po 120 minútach nabíjania ponúka až 60 minút najlepšieho pôžitku z rimmingu.

     

    S veľkým B-Vibe rimming Plug XL vibrátorom zažijete úplne nový rozmer análnej stimulácie. Vďaka kombinácii najmodernejšej technológie, kvalitného dizajnu a jednoduchého ovládania je rimming Plug XL nezabudnuteľný zážitok. Objavte neporovnateľný pocit rimming a nechajte sa týmto inovatívnym a zmyselným análnym vibrátorom vyniesť do nových erotických výšin.

     

    Čistenie análneho vibrátora:

     

    Čistenie je jednoduché a nekomplikované. Keďže je výrobok vyrobený z vysokokvalitného silikónu a ABS plastu, možno ho čistiť jemným mydlom a teplou vodou alebo naším sprejom VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • B-Vibe rimming Plug XL pre profesionálov
    • Veľký análny vibrátor s funkciou rimmingu.
    • Análny vibrátor od spoločnosti B-Vibe.
    • Vybavený diaľkovým ovládaním jedným dotykom (dosah cca 10 metrov).
    • Rotujúce guľôčky v hriadeli stimulujú análny otvor, zatiaľ čo vložený análny kolík poskytuje dodatočnú stimuláciu prostaty rôznymi vibračnými rytmami.
    • nastavenie 6 rýchlostí a 7 jedinečných vibračných vzorov.
    • Vhodný pre ženy a mužov.
    • Dobíjanie cez USB.
    • Odolnosť voči striekajúcej vode IPX5.
    • Pripravený na cestovanie - Máte chuť na sexy spoločníka na cesty? Na stránke B-Vibe rimming Plug XL dodáva sa s praktickým puzdrom a cestovným zámkom, ktorý zabraňuje náhodnému zapnutiu análneho vibrátora.
    • Rozmery: Celková dĺžka 16 cm, priemer 5,5 cm, zasúvacia dĺžka 13,5 cm.
    • Materiál: silikón, 100 % šetrný k telu.
    • Doba nabíjania 120 minút.
    • Doba prevádzky 60 minút.
    • Na stránke B-Vibe rimming Plug XL sa dodáva s návodom na análne hry, takže je to ideálny análny kolík, ak chcete preskúmať túto sexy tému.
    • Výrobky značky B-Vibe v internetovom obchode MEO: Objavte ďalšiu úroveň análneho potešenia s prémiovými análnymi vibrátormi značky B-Vibe! Kombinácia moderného dizajnu, vysokokvalitných materiálov a inovatívnej technológie zaručuje neporovnateľný zážitok, ktorý môžete prežívať znova a znova. B-Vibe a MEO sú dve známe značky vo svete erotických hračiek, ktoré sa špecializujú na vysokokvalitné análne hračky. Spoločnosť B-Vibe je známa najmä svojím inovatívnym sortimentom výrobkov, ktorý zahŕňa diaľkovo ovládané análne kolíky, análne guľôčky a súpravy na análny tréning. Spoločnosť B-Vibe je celosvetovo uznávaná aj vďaka tomu, že pri výrobe používa vysokokvalitné materiály a silikón šetrný k telu.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Gut

    Gut

      Hodnotenie 

      Einfach mega!

      Dieser große Rimming Buttplug mit Fernbedienung und Vibration ist der Hammer. Er ist groß, aber passt bei mir perfekt und fühlt sich unglaublich füllend an. Das Rimming-Feature ist ein echtes Highlight und die Vibrationen bringen mich auf Knopfdruck zum Orgasmus. Absolute Kaufempfehlung!

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Potente

      Potente, con controllo remoto e facilmente regolabile. Un must-have per chi cerca piacere intenso. Da provare assolutamente

        Hodnotenie 

        Fantastisch

        Was für ein fantastisches Produkt! Der Analvibrator von Meo hat mich wirklich beeindruckt. Mit seiner einzigartigen Rimming-Funktion bringt er das anale Vergnügen auf ein ganz neues Level. Seine Form ist ideal für ein angenehmes 24-7 Tragegefühl und die verschiedenen Vibrationsmodi sind einfach grandios. Ein großartiges Sextoy, das ich nur weiterempfehlen kann

          Hodnotenie 

          Rimming Plug

          Fantastic product! It has truly enriched my love life. The range of functions and settings allows me to get exactly the type of stimulation I'm looking for.

          • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

          Napíšte vlastnú recenziu

          B-Vibe rimming Plug XL - Veľký análny vibrátor

          B-Vibe rimming Plug XL - Veľký análny vibrátor

          Jeden múdry nadšenec análneho sexu raz povedal: "Čím väčší, tým lepší! S týmito slovami na mysli B-Vibe rimming Plug XL bol vyvinutý. Môžeme vám sľúbiť, že rimming nikdy nebol krajší a uspokojujúcejší ako s týmto inovatívnym análnym vibrátorom!

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          9 ostatné položky v rovnakej kategórii: