Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

B-Vibe

Newsletter

B-Vibe Jewel Plug - Análny vibrátor

Tento nádherný análny kolík s vibráciami je zdobený krásnym veľkým kryštálom. Vďaka zúženej špičke, anatomickému tvaru a štíhlemu hrdlu sa B-Vibe Jewel Plug mimoriadne ľahko zavádza do análu. Pomocou diaľkového ovládania si môžete vybrať z rôznych vibračných režimov....

Viac informácií

3392/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Tento nádherný análny kolík s vibráciami je zdobený krásnym veľkým kryštálom. Vďaka zúženej špičke, anatomickému tvaru a štíhlemu hrdlu sa B-Vibe Jewel Plug mimoriadne ľahko zavádza do análu. Pomocou diaľkového ovládania si môžete vybrať medzi rôznymi vibračnými režimami a nastaviť svoje análne nervy na vzrušujúce vibrácie.

     

    Stránka B-Vibe Jewel Plug poteší mužov aj ženy!

     

    Tento vibračný análny kolík od spoločnosti B-Vibe je malé technologické majstrovské dielo, ktoré je vybavené šiestimi intenzitami vibrácií a pätnástimi rôznymi vibračnými vzormi, od jemných až po silné. Pomocou bezdrôtového diaľkového ovládania môžete jednoducho nastaviť režimy od jemného až po intenzívny stlačením jediného tlačidla. Samozrejme, diaľkové ovládanie môžete prenechať aj partnerovi, ktorý vás potom prekvapí vzrušujúcou stimuláciou. Náš análny vibrátor má veľmi príjemnú textúru mäkkého dotyku na pokožku a širokú základňu, ktorá zabraňuje jeho náhodnému skĺznutiu do vášho análneho otvoru. Takže tento análny kolík môžete používať dlhší čas - napr. počas nakupovania, prechádzky alebo sexu. A šperkový kolík B-Vibe navyše vyzerá naozaj dobre, pretože na konci základne je vsadený trblietavý drahokam, ktorý sexy ozdobí váš análny otvor!

     

    Stránka B-Vibe Jewel Plug je vyrobená zo 100 % silikónu kompatibilného s telom, ktorý zaručuje bezpečné a príjemné používanie. Aby sa však nepoškodil vysokokvalitný materiál, análny vibrátor by sa mal používať len s lubrikantmi na báze vody, ako je napríklad Aquameo. Análny vibrátor má integrovanú USB batériu, ktorá poskytuje až 1,5 hodiny nepretržitého potešenia. Vďaka kompaktným rozmerom a anatomickému tvaru je análny vibrátor vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov.

     

    Váš partner bude nadšený!

     

    Trblietavý drahokam na špičke análneho vibrátora dodáva tejto erotickej hračke atraktívny a luxusný vzhľad. Vďaka nemu je análny prienik nielen fyzicky, ale aj vizuálne vzrušujúci pre oboch partnerov. Používanie análneho kolíka s drahokamom môže viesť aj k zvýšenému pocitu vzrušenia. Vedomie, že v análnom kolíku je vložený krásny a trblietavý drahokam, môže zážitok zintenzívniť. Análne kolíky s drahými kameňmi ponúkajú aj sexuálny prvok prekvapenia. Pohľad na trblietavý drahokam môže pri obnažení zadočku pridať silný vizuálny prvok, čím sa zvýši erotická príťažlivosť.

     

    Čistenie análneho vibrátora:

     

    Čistenie je jednoduché a priamočiare. Keďže je výrobok vyrobený z vysokokvalitného silikónu a ABS plastu, možno ho čistiť jemným mydlom a teplou vodou alebo naším sprejom VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • B-Vibe Jewel Plug - Análny vibrátor
    • Análny kolík s kryštálom
    • Vybavený diaľkovým ovládaním na jeden dotyk (dosah približne 10 metrov).
    • nastavenie 6 rýchlostí a 15 jedinečných vibračných vzorov.
    • Vhodný pre ženy a mužov.
    • Dobíjanie cez USB.
    • Odolnosť voči striekajúcej vode IPX4.
    • Rozmery: Celková dĺžka 10,5 cm, priemer 4 cm, dĺžka vloženia 8,6 cm.
    • Materiál: silikón, 100 % šetrný k telu.
    • Čas nabíjania 120 minút.
    • Doba prevádzky 60 minút.
    • Výrobky značky B-Vibe v internetovom obchode MEO: Objavte ďalšiu úroveň análneho potešenia s prvotriednymi análnymi vibrátormi značky B-Vibe! Kombinácia moderného dizajnu, vysokokvalitných materiálov a inovatívnej technológie zaručuje neporovnateľný zážitok, ktorý môžete prežívať znova a znova. B-Vibe a MEO sú dve známe značky vo svete erotických hračiek, ktoré sa špecializujú na vysokokvalitné análne hračky. B-Vibe je známa najmä svojím inovatívnym sortimentom výrobkov, ktorý zahŕňa diaľkovo ovládané análne kolíky, análne guľôčky a súpravy na análny tréning. Spoločnosť B-Vibe je celosvetovo známa tým, že pri výrobe svojich produktov používa vysokokvalitné materiály a silikón šetrný k telu.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Highly recommended!

    This toy has far exceeded my expectations! The range of functions and high-quality craftsmanship make it a must-have in my bedroom. Highly recommended!

      Napíšte vlastnú recenziu

      B-Vibe Jewel Plug - Análny vibrátor

      B-Vibe Jewel Plug - Análny vibrátor

      Tento nádherný análny kolík s vibráciami je zdobený krásnym veľkým kryštálom. Vďaka zúženej špičke, anatomickému tvaru a štíhlemu hrdlu sa B-Vibe Jewel Plug mimoriadne ľahko zavádza do análu. Pomocou diaľkového ovládania si môžete vybrať z rôznych vibračných režimov....

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      9 ostatné položky v rovnakej kategórii: