Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

B-Vibe

Newsletter

B-Vibe rimming Petite - Análny vibrátor

Privítajte s nami B-Vibe rimming Petite! Tento revolučný análny vibrátor jedinečným spôsobom napodobňuje pocit rimmingu alebo orálnych análnych hier. Milovníci rimmingu na celom svete sú nadšení a mnohé publikácie ho dokonca označili za najlepšiu análnu hračku pre jednotlivcov a páry.

Viac informácií

3387/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Privítajte s nami B-Vibe rimming Petite! Tento revolučný análny vibrátor jedinečným spôsobom napodobňuje pocit rimmingu alebo orálnych análnych hier. Milovníci rimmingu na celom svete sú nadšení a mnohé publikácie ho dokonca označili za najlepšiu análnu hračku pre jednotlivcov a páry. B-Vibe rimming Petite dokáže skutočne priniesť rozkoš rimming pretože análny pôžitok nepozná rozdiely medzi pohlaviami.

     

    Čo je rimming?

     

    rimming rimming je známy aj ako anilingus. Pri tejto variácii orálneho sexu ústa, pery a jazyk rozmaznávajú skôr análny otvor než penis alebo vagínu. Partneri môžu striedať vonkajší a vnútorný rimming rimming vnútorný. Pri vnútornom variante jazyk preniká aj do konečníka namiesto toho, aby ho len lízal zvonka.

     

    Na stránke B-Vibe rimming Petite je análny vibrátor, vďaka ktorému sa tento sen stane skutočnosťou!

     

    Jeho špeciálna technológia, ktorá umožňuje neuveriteľne realistický zážitok z "rimmingu", je absolútnym vrcholom B-Vibe rimming Petite. Umožňujú to rotujúce guľôčky v základni kolíka, ktoré dokonale imitujú pocit orálnej stimulácie. Intenzívny a mimoriadne príjemný zážitok, ktorý sa takmer nelíši od skutočného jazyka. A čo je najlepšie: vďaka siedmim rôznym režimom "rimmingu" a šiestim vibračným vzorom si môžete análny pôžitok úplne prispôsobiť.

     

    Stránka B-Vibe rimming Petite je vďaka svojej kompaktnej veľkosti a nie príliš veľkému priemeru 3,5 cm ideálny pre začiatočníkov. Vibrácie poskytujú nielen príjemný pocit, ale pomáhajú aj uvoľniť análny zvierač, čo môže byť veľmi užitočné, najmä pri príprave na análny styk.

     

    Na stránke B-Vibe rimming Petite máte na výber: môžete análny kolík používať manuálne alebo si ho dopriať pomocou bezdrôtového diaľkového ovládania. Diaľkové ovládanie funguje až do vzdialenosti približne 10 metrov a otvára mnoho možností pre vzrušujúce chvíle osamote alebo s partnerom. Urobte si pohodlie s B-Vibe rimming Petite sám alebo použite diaľkové ovládanie na sexi dobrodružstvá na verejnosti.

     

    O materiáli: Diaľkový ovládač je vyrobený z materiálu B-Vibe rimming Petite je vyrobený zo 100 % silikónu vhodného na telo, a preto je hypoalergénny a na dotyk hodvábne hladký. Zástrčka tiež neobsahuje ftaláty, latex a je absolútne neporézna. Aby však nedošlo k poškodeniu vysokokvalitného materiálu, análny vibrátor by sa mal používať len s lubrikantmi na báze vody, ako je napríklad Aquameo.

     

    Na stránke B-Vibe rimming Petite je vodotesný podľa normy IPX5, čo znamená, že je odolný voči striekajúcej vode, a preto sa ľahko čistí. Análny vibrátor sa nabíja prostredníctvom USB a po 120 minútach nabíjania ponúka až 60 minút čistého pôžitku z rimmingu.

     

    Stránka B-Vibe rimming Petite je dokonalá sexuálna hračka na objavovanie rozkoše rimming objavovať. Je kompaktný, ľahko sa používa a vďaka kombinácii vibrácií a funkcie rimmingu je neuveriteľne účinný.

     

    Čistenie análneho vibrátora:

     

    Čistenie je jednoduché a priamočiare. Keďže je výrobok vyrobený z vysokokvalitného silikónu a ABS plastu, možno ho čistiť jemným mydlom a teplou vodou alebo naším sprejom VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • B-Vibe rimming Petite
    • Análny vibrátor s funkciou rimmingu.
    • Análny vibrátor od spoločnosti B-Vibe.
    • Vybavený diaľkovým ovládaním jedným dotykom (dosah cca 10 metrov).
    • Rotujúce guľôčky v hriadeli stimulujú análny otvor, zatiaľ čo vložený análny kolík poskytuje dodatočnú stimuláciu rôznymi rytmami vibrácií.
    • 6 nastavení rýchlosti a 7 jedinečných vibračných vzorov.
    • Vhodný pre ženy a mužov.
    • Dobíjanie cez USB.
    • Odolnosť voči striekajúcej vode IPX5.
    • Pripravený na cestovanie - Máte chuť na sexy spoločníka na cesty? Na stránke B-Vibe rimming Petite dodáva sa s praktickým puzdrom a cestovným zámkom, ktorý zabraňuje náhodnému zapnutiu análneho vibrátora.
    • Rozmery: Celková dĺžka 12,4 cm, priemer 3,5 cm, zasúvacia dĺžka 10 cm.
    • Materiál: silikón, 100 % šetrný k telu.
    • Doba nabíjania 120 minút.
    • Doba prevádzky 60 minút.
    • Na stránke B-Vibe rimming Petite sa dodáva s návodom na análne hry, takže je to ideálny análny kolík, ak chcete preskúmať túto sexy tému.
    • B-Vibe v internetovom obchode MEO: Objavte ďalšiu úroveň análneho potešenia s prémiovými análnymi vibrátormi od B-Vibe! Kombinácia moderného dizajnu, vysokokvalitných materiálov a inovatívnej technológie zaručuje neporovnateľný zážitok, ktorý môžete prežívať znova a znova. B-Vibe a MEO sú dve známe značky vo svete erotických hračiek, ktoré sa špecializujú na vysokokvalitné análne hračky. B-Vibe je známa najmä svojím inovatívnym sortimentom výrobkov, ktorý zahŕňa diaľkovo ovládané análne kolíky, análne guľôčky a súpravy na análny tréning. Spoločnosť B-Vibe je celosvetovo uznávaná pre používanie vysokokvalitných materiálov a silikónu šetrného k telu pri výrobe svojich výrobkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Es ist jeden Cent wert!

    Unglaublich! Die verschiedenen Funktionen und Einstellungen dieses geilen Anal Plugs haben mein Sexleben auf eine völlig neue Ebene gehoben. Verarbeitung top!

      Hodnotenie 

      Sehr gut

      Die Gebrauchsanweisung und Bedienung sind einfach und schnell zu verstehen, egal ob für Anfänger:innen oder Erfahrene! Besonders gut gefallen hat uns das Design, sehr edel und sexy. Auch die Vibration ist genau richtig und mit den unterschiedlichen Modis sehr abwechslungsreich :)

        Napíšte vlastnú recenziu

        B-Vibe rimming Petite - Análny vibrátor

        B-Vibe rimming Petite - Análny vibrátor

        Privítajte s nami B-Vibe rimming Petite! Tento revolučný análny vibrátor jedinečným spôsobom napodobňuje pocit rimmingu alebo orálnych análnych hier. Milovníci rimmingu na celom svete sú nadšení a mnohé publikácie ho dokonca označili za najlepšiu análnu hračku pre jednotlivcov a páry.

        Napíšte vlastnú recenziu

        9 ostatné položky v rovnakej kategórii: