Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

B-Vibe

Newsletter

B-Vibe Trio Plug - Análny vibrátor

Nová definícia análneho potešenia: Revolučná zástrčka B-Vibe Trio! Objavte B-Vibe Trio Plug, inovatívny a výkonný análny vibrátor, ktorý vás katapultuje na novú úroveň análneho potešenia. Americký časopis dokonca nazval B-Vibe Trio Plug "sexuálnou hračkou pre ohromujúci análny sex"..

Viac informácií

3386/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Nová definícia análneho potešenia: Revolučná zástrčka B-Vibe Trio! Objavte B-Vibe Trio Plug, inovatívny a výkonný análny vibrátor, ktorý vás katapultuje na novú úroveň análneho potešenia. Americký časopis B-Vibe Trio Plug ho dokonca nazval "THE sex toy for mind-blowing anal sex" (sexuálna hračka na ohromujúci análny sex)..

     

    B-Vibe Trio Plug je jedným z najobľúbenejších análnych vibrátorov na svete!

     

    Vybavený nie jedným, nie dvoma, ale tromi výkonnými motormi sa B-Vibe Trio Plug jednoznačne líši od ostatných análnych vibrátorov. Tieto tri motory harmonicky spolupracujú a poskytujú intenzívnu, mnohostrannú stimuláciu. Motory sú umiestnené tak, aby rozvibrovali celý povrch análneho kolíka, čo vedie k mimoriadne intenzívnej a plnej stimulácii, ktorú bežné análne vibrátory nemôžu ponúknuť.

     

    Vďaka ôsmim nastaveniam rýchlosti a deviatim jedinečným vibračným vzorom - od jemného pulzovania až po intenzívne, silné vibrácie - môžete análny vibrátor od spoločnosti B-Vibe dokonale prispôsobiť svojim potrebám.

     

    Na stránke B-Vibe Trio Plug sa nachádza praktické diaľkové ovládanie s dosahom až 9 metrov, ktoré vám alebo vášmu partnerovi poskytuje úplnú kontrolu nad intenzitou a vzormi vibrácií. To vám otvára nové a vzrušujúce možnosti spoločných dobrodružstiev, nech ste kdekoľvek!

     

    S celkovou dĺžkou 13,5 cm a dĺžkou na vkladanie 11 cm je B-Vibe Trio Plug navrhnutý pre pohodlie a jednoduché používanie. Vďaka nie príliš veľkému priemeru 3 cm je B-Vibe Trio Plug vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov.

     

    Análny vibrátor je vyrobený z vysokokvalitného silikónu bez obsahu ftalátov, neobsahuje ftaláty ani latex, a preto je hypoalergénny. Análny vibrátor má hodvábne hladký povrch na pohodlné zavádzanie. Aby sa však nepoškodil vysokokvalitný materiál, análny vibrátor by sa mal používať len s lubrikantmi na báze vody, ako je napríklad Aquameo.

     

    Análny vibrátor sa dá dobíjať prostredníctvom portu USB a po úplnom nabití ho možno používať až 60 minút. Keďže je B-Vibe Trio Plug odolný voči striekajúcej vode (IPX5), možno ho používať aj v sprche. Súčasťou dodávky je diskrétne puzdro na prenášanie, ktoré uľahčuje prepravu a skladovanie análneho vibrátora spolu s príslušenstvom.

     

    B-Vibe Trio Plug je dokonalá erotická hračka na úchvatný análny sex a poteší vás svojimi jedinečnými funkciami a vysokou kvalitou.

     

    Čistenie análneho vibrátora:

     

    Čistenie je jednoduché a nekomplikované. Keďže je výrobok vyrobený z kvalitného silikónu a ABS plastu, možno ho čistiť jemným mydlom a teplou vodou alebo naším sprejom VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • B-Vibe Trio Plug
    • Análny vibrátor od B-Vibe
    • Vybavený diaľkovým ovládaním.
    • S 3 výkonnými motormi.
    • s 8 nastaveniami rýchlosti a 9 jedinečnými vibračnými vzormi.
    • Vhodný pre mužov a ženy.
    • Dobíjanie cez USB.
    • Odolnosť voči striekajúcej vode IPX5.
    • Váš dokonalý spoločník na cesty - Celá kolekcia vibračných análnych kolíkov B-Vibe sa dodáva s diskrétnym cestovným puzdrom.
    • Rozmery: Celková dĺžka 13,5 cm, priemer 3 cm, zasúvacia dĺžka 11 cm.
    • Materiál: silikón, 100 % kompatibilný s telom.
    • Doba nabíjania 120 minút.
    • Doba prevádzky 60 minút.
    • B-Vibe v internetovom obchode MEO: Objavte ďalšiu úroveň análneho potešenia s prvotriednymi análnymi vibrátormi od B-Vibe! Kombinácia moderného dizajnu, vysokokvalitných materiálov a inovatívnej technológie zaručuje neporovnateľný zážitok, ktorý môžete prežívať znova a znova. B-Vibe a MEO sú dve známe značky vo svete erotických hračiek, ktoré sa špecializujú na vysokokvalitné análne hračky. B-Vibe je známa najmä svojím inovatívnym sortimentom výrobkov, ktorý zahŕňa diaľkovo ovládané análne kolíky, análne guľôčky a súpravy na análny tréning. Spoločnosť B-Vibe je celosvetovo uznávaná pre používanie vysokokvalitných materiálov a silikónu šetrného k telu pri výrobe svojich výrobkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Exzellent

    Ein exzellentes Produkt von b-vibe, das hält, was es verspricht. Die Qualität, die Leistung und die Power dieses Plugs sind unübertroffen. Würde es jederzeit wieder kaufen!

      Napíšte vlastnú recenziu

      B-Vibe Trio Plug - Análny vibrátor

      B-Vibe Trio Plug - Análny vibrátor

      Nová definícia análneho potešenia: Revolučná zástrčka B-Vibe Trio! Objavte B-Vibe Trio Plug, inovatívny a výkonný análny vibrátor, ktorý vás katapultuje na novú úroveň análneho potešenia. Americký časopis dokonca nazval B-Vibe Trio Plug "sexuálnou hračkou pre ohromujúci análny sex"..

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      9 ostatné položky v rovnakej kategórii: