Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

B-Vibe

Newsletter

B-Vibe Anal Education Set - Veľká sada na análny sex

Objavte potešenie z análneho sexu s novým B-Vibe Anal Education Set. Táto komplexná 7-dielna súprava poskytuje všetko, čo potrebujete na bezpečnú prípravu tela na análny sex, krok za krokom.

Viac informácií

3388/00

159,90 €


-10,00 €

149,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Objavte pôžitky z análneho sexu s novým B-Vibe Anal Education Set. Táto komplexná 7-dielna súprava ponúka všetko, čo potrebujete na bezpečnú prípravu tela na análny sex krok za krokom.

     

    Stránka B-Vibe Anal Education Set ponúka mužom aj ženám mnoho výhod a možností, ako objaviť a užiť si pôžitky z análneho sexu.

     

    Tu je len niekoľko dôvodov, prečo môže byť táto súprava veľkým prínosom pre mnohých mužov a ženy:

     

    Objavovanie nových zón rozkoše: Pre mužov súprava ponúka skvelý spôsob stimulácie prostaty alebo "bodu P", erotogénnej zóny, ktorá môže vyvolať intenzívne pocity rozkoše. U žien môže análna stimulácia nepriamo stimulovať bod G, čo vedie k intenzívnym orgazmom.

     

    Krok za krokom: Súprava obsahuje tri rôzne análne kolíky v rôznych veľkostiach, ktoré umožňujú postupné a jemné uvedenie do análneho styku. To je výhodné najmä pre začiatočníkov, pretože análny styk bez dostatočnej prípravy je často vnímaný ako nepríjemný alebo bolestivý.

     

    Vzdelávanie a informácie: Súprava obsahuje komplexného sprievodcu análnym stykom, ktorého napísali certifikovaní sexuálni pedagógovia. Táto príručka ponúka praktické tipy a rady, ktoré môžu pomôcť znížiť obavy a mylné predstavy o análnom sexe a podporiť bezpečný, príjemný a uspokojujúci zážitok.

     

    Všestrannosť: Súprava obsahuje vibračné aj análne kolíky s integrovanými závažiami, ktoré umožňujú širokú škálu pocitov a zážitkov. To môže pomôcť zvýšiť sexuálne vzrušenie a rozšíriť sexuálne zážitky.

     

    Zdravie a hygiena: Súprava obsahuje aj análnu sprchu, ktorá umožňuje dôkladné čistenie pred análnym stykom, čo môže pomôcť udržať zdravie análneho otvoru.

     

    Kvalita a bezpečnosť: Všetky výrobky v súprave sú vyrobené zo silikónu kompatibilného s telom a sú hypoalergénne, čo minimalizuje riziko alergických reakcií a podráždenia pokožky. Análne kolíky majú sploštenú základňu, ktorá zabraňuje ich príliš hlbokému zasunutiu, čím je zaistené bezpečné používanie.

     

    Či už ste začiatočník, ktorý je zvedavý na análny styk, alebo už máte viac skúseností a chcete si rozšíriť obzory, B-Vibe Anal Education Set vám ponúka komplexný spôsob, ako zlepšiť a zintenzívniť svoje análne zážitky.

     

    Komplexná súprava obsahuje všetko, čo potrebujete, aby ste mohli hneď začať:

     

    Malý análny kolík: Malý silikónový análny kolík je análna hračka vhodná pre začiatočníkov bez vibrácií. Má ohybný krk a sploštenú základňu pre jednoduché a bezpečné používanie. Vďaka svojmu štíhlemu dizajnu pôsobí ako prst a je ideálny pre začiatočníkov v oblasti análneho sexu.

     

    Stredný vibračný análny kolík: Stredný análny kolík je vybavený výkonným motorom a možno ho nabíjať pomocou priloženého USB kábla. Tento análny kolík poskytuje rozmanité análne potešenie. Vibrácie tohto análneho kolíka stimulujú prostatu alebo bod G a pomáhajú uvoľniť zvierač - presne to, čo chcete dosiahnuť počas análneho sexu.

     

    Veľký, ťažký análny kolík: Najväčší análny kolík v súprave je ťažký análny kolík, ktorý s hmotnosťou 180 gramov poskytuje zmyselný pocit plnosti. Tento análny kolík ponúka novú úroveň análnej stimulácie, ideálnu pre pokročilých používateľov. Takéto análne kolíky sú ideálne na použitie na verejnosti a ponúkajú vzrušujúci pocit zakázaného a tajného.

     

    Kompletný análny manuál: B-Vibe Anal Education Set obsahuje viac ako 50-stranový manuál s najkomplexnejšími análnymi pokynmi, ktoré napísali certifikovaní sexuálni pedagógovia z USA. Tieto pokyny vám pomôžu pochopiť, ako pripraviť svoje telo na análny sex.

     

    Súprava obsahuje aj diskrétne puzdro na prenášanie, lubrikačný aplikátor na jednoduché nanášanie lubrikantu a análnu sprchu, ktorá vás pripraví na análny sex:

     

    Aplikátor lubrikantu: Táto malá pomôcka je jednou z najlepších vecí, o ktorých ste možno nikdy nepočuli. Umožňuje vám aplikovať lubrikant na ťažko dostupné miesta.

     

    Análna sprcha: Žiadna súprava na prípravu na análny sex by nebola úplná bez análnej sprchy. Análna sprcha je dokonalým nástrojom na dôkladné čistenie pred análnym sexom.

     

    Taška na cesty: Prečo si nezobrať súpravu na análny tréning so sebou na dovolenku?

     

    Viac informácií:

     

    • B-Vibe Anal Education Set
    • Veľká tréningová súprava na análny sex
    • Rozmery: Malý análny kolík: 9,8 x 2,6 x 5 cm, stredný análny kolík: 13,4 x 3,2 x 6,8 cm, veľký análny kolík: 13,7 x 4 x 7,2 cm
    • Súprava je vodotesná (IPX5), kompatibilná s telom a análne kolíky sú vyrobené z kvalitného silikónu. Stredný análny kolík má výkonný motor, je dobíjateľný a jeho prevádzkový čas je 75 minút s dobou nabíjania 120 minút.
    • B-Vibe v internetovom obchode MEO: Objavte ďalšiu úroveň análneho potešenia s prvotriednymi análnymi vibrátormi od B-Vibe! Kombinácia moderného dizajnu, vysokokvalitných materiálov a inovatívnej technológie zaručuje neporovnateľný zážitok, ktorý môžete prežívať znova a znova. B-Vibe a MEO sú dve známe značky vo svete erotických hračiek, ktoré sa špecializujú na vysokokvalitné análne hračky. B-Vibe je známa najmä svojím inovatívnym sortimentom výrobkov, ktorý zahŕňa diaľkovo ovládané análne kolíky, análne guľôčky a súpravy na análny tréning. Spoločnosť B-Vibe je celosvetovo uznávaná pre používanie vysokokvalitných materiálov a silikónu šetrného k telu pri výrobe svojich výrobkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Great buy

    Simply put, this is an awesome set for the money.... Worth the money, without a doubt!

      Napíšte vlastnú recenziu

      B-Vibe Anal Education Set - Veľká sada na análny sex

      B-Vibe Anal Education Set - Veľká sada na análny sex

      Objavte potešenie z análneho sexu s novým B-Vibe Anal Education Set. Táto komplexná 7-dielna súprava poskytuje všetko, čo potrebujete na bezpečnú prípravu tela na análny sex, krok za krokom.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      9 ostatné položky v rovnakej kategórii: