Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne sprchy

Newsletter

Análna sprcha zo silikónu Aquameo Drizzle - 15 cm dlhý

Zažite revolúciu v intímnej hygiene s flexibilným 15 cm dlhým Drizzle zo silikónu od spoločnosti Aquameo zažite revolúciu v intímnej hygiene. Ako odborníci na vysokokvalitné osobné lubrikanty teraz rozširujeme náš sortiment o intímnu dušu, ktorá bola vyvinutá na každodennú sviežosť a čistotu - na análne aj vaginálne použitie.

Viac informácií

3566/00

K dispozícii čoskoro

Viac informácií

Intímna hygiena ešte nikdy nebola taká jednoduchá s flexibilnou silikónovou análnou sprchou Drizzle!

Zažite revolúciu v intímnej hygiene s flexibilnou 15 cm dlhou silikónovou análnou sprchou Drizzle zo silikónu od spoločnosti Aquameo zažite revolúciu v intímnej hygiene. Ako odborníci na vysokokvalitné lubrikanty teraz rozširujeme náš sortiment o intímnu dúšku, ktorá bola vyvinutá pre každodennú sviežosť a čistotu - na análne aj vaginálne použitie. Drizzle" je vďaka svojej kratšej dĺžke vhodný najmä pre začiatočníkov. Začiatok novej éry pohodlia a čistoty. S análnou sprchou Drizzle od spoločnosti Aquameo sa intímna hygiena stáva detskou hrou. Nechajte sa prekvapiť, ako ľahko a účinne sa môžete cítiť úplne čistí!

S Aquameo sa rozhodujete pre jemnú a príjemnú intímnu hygienu - pre vnútornú čistotu, ktorú môžete cítiť.

Análna sprcha Aquameo z hygienického silikónu sľubuje jemné a dôkladné čistenie zvnútra, prispôsobené vašim individuálnym potrebám. Samozrejmosťou je jednoduchá manipulácia a diskrétnosť. Análna sprcha sa preto môže bez problémov používať aj pri cestovaní.

Ako análnu dúšku používať?

Na príjemné a účinné použitie análnej dúšky sa odporúča ohriať vodu na telesnú teplotu. Ideálne je vyčistiť análny otvor približne 45 minút pred análnym stykom, aby sa zabezpečila optimálna čistota. Počas pohlavného styku alebo análnej sprchy by nemali chýbať dvaja nenahraditeľní spoločníci: Lubrikant a uvoľnená atmosféra. Vysokokvalitný lubrikant na vodnej báze, ako je napríklad Aquameo, zabezpečí, že análnu sprchu možno zaviesť bez námahy a jemne, či už análnu alebo vaginálnu.

Najdôležitejšie vlastnosti flexibilnej análnej sprchy Drizzle vyrobená zo silikónu:

  • Análna sprcha od spoločnosti Aquameo boduje vďaka svojmu jednoduchému použitiu. Ako spoľahlivý doplnok vášho sprchovacieho rituálu sa intímna sprcha dá jednoducho pripojiť k sprchovej hadici.
  • Pružný silikónový materiál sa jemne prispôsobí vašej anatómii a umožňuje bezpečné a dôkladné čistenie - ideálne pre vaginálnu a análnu oblasť. Vďaka účinnému čisteniu sa budete vždy cítiť sviežo a čisto.
  • Tieto análne sprchy boli špeciálne vyvinuté na ošetrenie najcitlivejších častí vášho tela s maximálnou starostlivosťou a oddanosťou. Silikónové análne sprchy sa nielen ľahko používajú, ale sú aj mimoriadne odolné, pretože silikón je známy ako pevný a odolný materiál.
  • Či už ste v používaní intímnych spŕch nováčik, alebo ste skúsený a hľadáte vysokokvalitný výrobok, silikónová análna sprcha vám ponúka to najlepšie z oboch svetov - pohodlie a bezpečnosť. Môžete sa uvoľniť, cítiť sa bezpečne a sústrediť sa na to, čo je skutočne dôležité - na osobnú hygienu a pohodu vášho tela.


Silikónové alebo kovové análne sprchy?

Je čas rozlúčiť sa s bežnými kovovými sprchovacími hlavicami a prejsť na novú generáciu flexibilných a k pokožke šetrných silikónových intímnych spŕch. To nielenže zlepší vašu osobnú hygienu, ale prispeje aj k vašej pohode. Určite pocítite rozdiel. Koniec koncov, všetci by sme sa mali snažiť zaobchádzať so svojím telom s láskou a poskytovať mu tú najlepšiu možnú starostlivosť. Začnime teda tým, že zlepšíme svoju intímnu hygienu a budeme používať len tie najlepšie výrobky. Zažite úplne novú úroveň čistoty a pohodlia s revolučnou silikónovou intímnou sprchou od spoločnosti Aquameo.

Vyberte si spoľahlivú análnu sprchu Aquameo, ktorá prináša kvalitu a pohodlie do vašej každodennej hygienickej rutiny - pretože vaše telo si zaslúži len to najlepšie.

Viac informácií:

  • Aquameo análna sprcha zo silikónu
  • Môže sa používať ako análna sprcha a vaginálna sprcha.
  • Zásada Aquameo: vysokokvalitné intímne výrobky pre vašu pohodu. Skúsenosti získané pri výrobe lubrikantov sú zahrnuté do vývoja intímnych dúšok a presvedčia svojou kvalitou a starostlivosťou.
  • Sprchová hlavica je vhodná pre všetky sprchové hadice so štandardným polpalcovým závitom.
  • Super flexibilná, bez námahy sa prispôsobí anatómii.
  • Vhodná pre všetky lubrikanty.
  • Celková dĺžka 16 cm, priemer 2 cm, zasúvacia dĺžka 15 cm.
  • Farba: charakteristická modrá Aquameo.
  • Intímne dúšky od spoločnosti Aquameo sú k dispozícii v štyroch veľkostiach.
  • Materiál: silikón, bez ftalátov a ABS.
  • Pokiaľ ide o kvalitu a bezpečnosť našich intímnych a análnych dúškov, nerobíme žiadne kompromisy. V MEO pracujeme každý deň na neustálom zlepšovaní kvality a na prvom mieste je pre nás vaša spokojnosť.
  • MEO a Aquameo sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku.


Používanie análnej sprchy pred análnym sexom je dôležité z niekoľkých dôvodov:

1. Hygiena: predchádzajúce čistenie análnou sprchou môže odstrániť nežiaduce nečistoty a baktérie, čím sa zníži riziko infekcie a zabezpečí väčšia čistota.

2. Pohodlie: Používanie análnej sprchy vám pomôže cítiť sa celkovo čistejšie a pohodlnejšie, vďaka čomu bude sexuálny zážitok príjemnejší.

3. Prevencia: Počas análneho sexu sa baktérie môžu ľahko rozšíriť do iných častí tela a spôsobiť infekcie. Predtým dôkladné vyčistenie análnou sprchou tomu môže zabrániť.

Análna sprcha môže byť užitočná aj po análnom sexe:

1. Hygiena: Análna sprcha pomáha odstrániť zvyšky lubrikantu, kondómu alebo iné zvyšky.

2. Zdravie: Análna sprcha môže pomôcť znížiť riziko infekcií odstránením škodlivých baktérií.

3. Pohodlie: Análna sprcha vám môže pomôcť cítiť sa po análnom sexe sviežejšie a čistejšie.

Poznámka: Nadmerné alebo príliš časté používanie análnej sprchy môže narušiť prirodzenú črevnú flóru a spôsobiť podráždenie.

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

Análna sprcha zo silikónu Aquameo Drizzle - 15 cm dlhý

Análna sprcha zo silikónu Aquameo Drizzle - 15 cm dlhý

Zažite revolúciu v intímnej hygiene s flexibilným 15 cm dlhým Drizzle zo silikónu od spoločnosti Aquameo zažite revolúciu v intímnej hygiene. Ako odborníci na vysokokvalitné osobné lubrikanty teraz rozširujeme náš sortiment o intímnu dušu, ktorá bola vyvinutá na každodennú sviežosť a čistotu - na análne aj vaginálne použitie.

Napíšte vlastnú recenziu

Ostatní zákazníci tiež kúpili:

30 ostatné položky v rovnakej kategórii: