Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sexuálne posteľné prádlo - Sheets of San Francisco

Newsletter

Biele pripevnené prestieradlo - Sheets of San Francisco

Poddajte sa svojmu chtíču bez zábran! Naše nepremokavé biele prestieradlo s latexovým vzhľadom zo stránky Sheets of San Francisco ochráni váš matrac.

 

Viac informácií

239,90 €


-40,00 €

199,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Nepremokavé priliehavé prestieradlo s latexovým vzhľadom. Toto vysokokvalitné, odolné prestieradlo odolné voči tekutinám sľubuje príjemný pocit na pokožke a je určené na ochranu vášho matraca v spálni.

     

    • Nepremokavé
    • Priedušné
    • Príjemné na pokožku
    • Možno prať v práčke
    • Bezšvový povrch
    • Vyrobené v USA

     

    Po skončení zábavy ho jednoducho vložte do práčky - prestieradlo bude v okamihu opäť pripravené na použitie.

     

    Dvojvrstvová high-tech polyuretánová tkanina s gumovým povrchom.

     

    Vložené prestieradlo s rohmi s priemerom 25,4 cm

    Hmotnosť v závislosti od veľkosti od 1 050 do 1 304 gramov

     

    Sizes: Cal King, Double, Full Size, King, Queen, Standard, Super King, Twin

     

     

     

    Tu si môžete objednať vzorku látky na vyskúšanie!

     

     

    PUSTITE SA DO KLZKEJ MOKREJ ZÁBAVY !!!

    Sheets of San Francisco - Keď chcete byť sami sebou

    Väčšina z nás si užíva sex, ktorý môže zahŕňať rôzne druhy neporiadku. Preto chcel tím Sheets of San Francisco vytvoriť rad výrobkov, ktoré by vám umožnili robiť VŠETKO, kdekoľvek a kedykoľvek, bez toho, aby ste museli myslieť na následky.

    Od začiatku bol Sheets of San Francisco odhodlaný vytvoriť vysokokvalitný prémiový výrobok, ktorý by bol skvelý na dotyk s pokožkou a zároveň mimoriadne praktický a odolný. Sheets of San Francisco sa po dlhých mesiacoch výskumu podarilo vyvinúť jedinečné tkaniny a vzory, ktoré nakoniec vyústili do inovatívneho sortimentu výrobkov, ktorý ponúkame dnes.

    V sortimente posteľných plachiet a prehozov sa používajú sofistikované tkaniny, ktoré nielenže neprepúšťajú tekutiny, ale ponúkajú aj mnoho ďalších výhod. Sú priedušné, majú fantastický pocit s príjemným dotykom na pokožke a zároveň sú mimoriadne pevné. Úžasné je, že naše obliečky sa tiež veľmi ľahko perú, a preto ich môžete v okamihu používať znova a znova.

    Prestieradlá sú určené na širokú škálu záujmov - od zmyselných masáží cez erotické hry s množstvom lubrikantu až po hry s jedlom, voskom alebo vodnými športmi - naše prestieradlá vyhovujú všetkým preferenciám.

     

    Poznámka k bielym výrobkom od spoločnosti Sheets of San Francisco:

     

    Vezmite prosím na vedomie, že niektoré výrobky a farebný vosk sa môžu zafarbiť. Odporúčame tieto výrobky pred použitím vyskúšať na malej ploche.

     

    Náš úplne nový rad bielych obliečok a vankúšov je už k dispozícii. Mnohí naši zákazníci sa opakovane pýtali na biele obliečky. Vypočuli sme ich a teraz vám môžeme predstaviť výsledok. Podľa nášho názoru tieto obliečky otvárajú úplne novú dimenziu zvráteného sexu. Dlhý čas bol svet fetišu zameraný na tmavé a pochmúrne farby, ale teraz sa zdá, že sa obracia k jasným a sviežim farbám. Chceme, aby naše obliečky boli súčasťou tohto trendu, a chceli sme tieto trendy podporiť bielou líniou. Naša biela línia používa presne tie isté vysokokvalitné látky ako naše štandardné čierne obliečky.

     

    Ak bývate v spoločnom byte alebo sušíte svoje obliečky na linke, teraz sa s našimi úplne novými bielymi obliečkami nemusíte obávať, čo si o nich ostatní pomyslia. Na prvý pohľad naše prestieradlá vyzerajú ako bežná posteľná bielizeň. Až pri bližšom pohľade si všimnete zmyselný pocit a vodoodpudivé vlastnosti. Mnohí naši zákazníci jednoducho nechávajú prestieradlá na posteli na spanie alebo pripravené na ďalšiu zábavu. Bez ohľadu na to, kde sa rozhodnete tieto nové biele obliečky uložiť alebo používať, nebudú vám padať do očí.

     

    Rýchlo spracované látky, ktoré používame na výrobu našich prestieradiel, sú odolné voči mnohým tekutinám a iným produktom a sú dokonca odolné voči vosku. Niektoré výrobky, a najmä farebný vosk, môžu časom spôsobiť škvrny. Ak sa venujete prevažne hre s voskom, odporúčame vám zostať pri našich čiernych obliečkach. V opačnom prípade majú čierne alebo biele prestieradlá úplne rovnaké vynikajúce vlastnosti.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Un affare

    Prima si scrivere una recensione ho dovuto provarlo.
    Il tessuto non è male, è morbido e soprattutto lo lavi e lo pieghi, non occorre stirarlo.

      Hodnotenie 

      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      Dieses edle und zudem äußerst praktische Laken gefällt mir sehr. Es ist ein toller Hingucker und schützt das Bett gleichzeitig vor Verschmutzungen.
      Wenn auch noch ein Lack oder Latex-Fetisch vorhanden ist, sorgt es zusätzlich für Spaß beim Sex.
      Zur Reinigung kann es einfach feucht abgewischt werden oder auch in der Maschine gewaschen werden.
      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Biele pripevnené prestieradlo - Sheets of San Francisco

      Biele pripevnené prestieradlo - Sheets of San Francisco

      Poddajte sa svojmu chtíču bez zábran! Naše nepremokavé biele prestieradlo s latexovým vzhľadom zo stránky Sheets of San Francisco ochráni váš matrac.

       

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      8 ostatné položky v rovnakej kategórii: