Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM nábytok a sexuálny nábytok

Newsletter

Kríž svätého Ondreja - hnedý - čalúnený

V porovnaní s podobnými výrobkami tento svätoondrejský kríž nenecháva nič na náhodu, bez ohľadu na to, či sa používa v súkromí alebo v profesionálnom BDSM štúdiu. Stabilná základňa umožňuje voľné postavenie tohto svätoondrejského kríža v miestnosti tak, aby sa dal používať zo všetkých strán.

Viac informácií

3284/00

1 499,90 €


-500,00 €

999,90 €

plus náklady na dopravu

K dispozícii čoskoro

    Viac informácií

    Svätoondrejský kríž alebo BDSM kríž je dokonalým doplnkom, keď ide o dokonalú bondáž! Inovatívny svätoondrejský kríž 2.0 od MEO už okrem základného tvaru nemá veľa spoločného s pôvodnými drevenými bondage krížmi. Náš svätoondrejský kríž je polstrovaný a potiahnutý kvalitnou imitáciou kože. Vďaka oceľovej a drevenej konštrukcii je tento svätoondrejský kríž mimoriadne stabilný, odolný a bezpečný na používanie pri bondage. Vďaka použitiu vysokokvalitných materiálov a premyslenému dizajnu je náš svätoondrejský kríž bezpečným a univerzálne použiteľným kusom BDSM nábytku. Náš kríž svätého Ondreja 2.0 je vhodný pre všetky telesné veľkosti a váhové kategórie a je určený na súkromné použitie, ako aj do profesionálnych BDSM štúdií.

    Rozkoš z podriadenia:

    Pre používateľa je kríž svätého Ondreja charakteristický predovšetkým úplným zviazaním a následnou nehybnosťou. Pasívny partner je úplne vydaný na milosť a nemilosť Top a nemôže sa takmer ani pohnúť. Ak ste zviazaný k svätoondrejskému krížu, veľmi rýchlo si uvedomíte, že v tejto polohe ste partnerovi úplne vydaný na milosť a nemilosť. Hlava aj celá horná časť tela sú voľne prístupné Top a môžete ich stimulovať alebo trestať. Podobná situácia je aj s genitáliami. Roztiahnuté nohy sa nedajú zatvoriť, takže je možná akákoľvek manipulácia s genitáliami.

    Čo je na tomto BDSM svätoondrejskom kríži také výnimočné?

    Okrem BDSM nábytku, ako sú klietky, piliere a mnoho ďalšieho, vyrábame aj tento praktický svätoondrejský kríž so stojanom. Náš BDSM svätoondrejský kríž je nadčasový demontovateľný svätoondrejský kríž na voľné použitie bez montáže na stenu. Ideálny svätoondrejský kríž pre každú potrebu a každú veľkosť miestnosti. V porovnaní s podobnými výrobkami tento svätoondrejský kríž nenecháva nič na náhodu bez ohľadu na to, či sa svätoondrejský kríž používa v súkromí alebo v profesionálnom BDSM štúdiu. Stabilná základňa umožňuje umiestniť tento svätoondrejský kríž kdekoľvek v miestnosti tak, aby sa dal používať zo všetkých strán. Ku krížu možno samozrejme pripevniť mnohé BDSM doplnky z ponuky MEO. Keďže je náš svätoondrejský kríž potiahnutý hygienickou umelou kožou, ľahko sa čistí po bondage sedení (telesné tekutiny, vosk zo sviečok, lubrikanty, oleje atď.). Svätoondrejský kríž sa dodáva v rozloženom stave, diskrétne a bezpečne zabalený. Montáž je mimoriadne jednoduchá a náš bondage svätoondrejský kríž je pripravený na použitie do 3 minút. Po použití možno svätoondrejský kríž rýchlo rozobrať a diskrétne uložiť do skrine alebo pod posteľ.

    Ako použiť svätoondrejský kríž na bondage?

    Svätoondrejský kríž má integrované zariadenia na spútanie submisívneho partnera. Možno to urobiť pomocou kožených pút, pút alebo povrazov. Vašej fantázii sa medze nekladú. Existuje len jedno obmedzenie: čas! Každý otrok má fyzické limity a tie sa dajú počas bondáže na svätoondrejskom kríži úžasne preskúmať. Stáť s roztiahnutými nohami je už teraz výzva a roztiahnuť ruky smerom nahor je ešte nepríjemnejšie. Okrem toho sú ruky samé od seba ťažšie a ťažšie, pretože krv pomaly prúdi späť do tela. Výsledkom je necitlivosť. Práve preto by ste si mali vybrať kvalitné putá na ruky a členky. Odporúčame naše špeciálne putá na ruky 9885 (kliknite sem ) - ako aj naše členkové putá zo série BLACK BERLIN.

    Teraz je otrok spútaný - a čo teraz? No, teraz sa skutočne začína skutočné BDSM sedenie. Môžete neobmedzene skúmať telo a primerane stimulovať erotogénne zóny. Ak je otrok upevnený tvárou k svätoondrejskému krížu, môžete samozrejme vložiť aj výprask a/alebo bičovanie. Je dôležité, aby ste venovali pozornosť signálom svojho otroka. Nezabudnite preto, prosím Safeword a v prípade potreby sa na to opýtajte.

    Čo je BDSM svätoondrejský kríž?

    Vidieť ho môžete na každom železničnom priecestí a spomína sa aj v Biblii: svätoondrejský kríž! Ondrejský kríž v kontexte bondáže je kríž v tvare písmena X v ľudskej veľkosti (často sa nazýva len kríž). Názov dostal podľa apoštola Ondreja, ktorý bol údajne okolo roku 60 n. l. odsúdený na smrť ukrižovaním na kríži v tvare písmena X. Ondrejský kríž v bondáži je zvyčajne vyrobený z dreva alebo kovu a používa sa na spútanie pasívneho partnera (spodného alebo otroka). Predná alebo zadná časť pasívneho partnera je voľne prístupná aktívnemu partnerovi, Top, a končatiny sú roztiahnuté a zafixované.

    Ďalšie podrobnosti:

    • Ondrejský kríž so stojanom
    • Materiál: kov, drevo, čalúnenie, imitácia kože
    • Montážny materiál je súčasťou dodávky
    • Má niekoľko upevňovacích bodov.
    • Výška je 202 cm s plochou podstavca približne 1 m²
    • Keďže nohy otroka sú na podlahe aj počas upevnenia na svätoondrejskom kríži, pri tomto type obmedzenia nehrozia prakticky žiadne riziká. Mali by ste však venovať pozornosť krvnému obehu v rukách, ktorý sa môže zastaviť, ak je otrok spútaný príliš dlho.
    • Ondrejský kríž je v súčasnosti štandardným vybavením každého dominového štúdia. Mnohé swingers kluby majú aj špeciálne vybavené BDSM miestnosti s krížom svätého Ondreja. Bondážny kríž možno čoraz častejšie nájsť aj v súkromných spálňach. Ak je otrok pripútaný ku krížu, nikdy by nemal zostať sám. Aj inak banálne problémy môžu mať vážne následky, ak sú takto spútaní. Ľudia s astmou alebo srdcovými problémami by sa mali vo všeobecnosti zdržať priväzovania k svätoondrejskému krížu.
    • Synonymá: sv: Ondreja - BDSM nábytok - BDSM kríž - Bondage bondage cross - Svätoondrejský kríž SM


    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Danke!!

    Wir sind wirklich zufrieden, ein guter Kauf, absolut super Preis-Leistungs-Verhältnis. Danke!!

      Hodnotenie 

      Richtige Profi-Qualität

      Dieses Andreaskreuz könnte auch wirklich in einem professionellen Domina-Studio stehen. Es ist absolut hochwertig verarbeitet, steht sicher und ist auch noch einfach auf- und wieder abbaubar. Bin sehr begeistert und freue ich schon darauf, wenn MEO zukünftig noch mehr SM-Mobiliar anbietet.

        Hodnotenie 

        Approved

        The cross shape allows for various positions and angles to be achieved, enabling a wide range of sensations and experiences. Some benefits of using a Saint Andrew's Cross in BDSM include enhanced physical and psychological stimulation, the exploration of power dynamics, and the building of trust and intimacy between partners.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Kríž svätého Ondreja - hnedý - čalúnený

        Kríž svätého Ondreja - hnedý - čalúnený

        V porovnaní s podobnými výrobkami tento svätoondrejský kríž nenecháva nič na náhodu, bez ohľadu na to, či sa používa v súkromí alebo v profesionálnom BDSM štúdiu. Stabilná základňa umožňuje voľné postavenie tohto svätoondrejského kríža v miestnosti tak, aby sa dal používať zo všetkých strán.

        Napíšte vlastnú recenziu

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: