Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM nábytok a sexuálny nábytok

Newsletter

Sexuálny nábytok - ležadlo - kinky BDSM Couch

S týmto pohodlným, krásnym a kompaktným sex lehátkom od MEO sa vaše najdivokejšie fantázie stanú skutočnosťou! Náš sexuálny nábytok je nielen mimoriadne pohodlný pre takmer všetky sexuálne polohy, ale vďaka svojmu kvalitnému vzhľadu a estetike aj skrášli každú miestnosť.

Viac informácií

2941/00

1 299,90 €


-300,00 €

999,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    S týmto pohodlným, krásnym a kompaktným sex lehátkom od MEO sa vaše najdivokejšie fantázie stanú skutočnosťou! Naše sex lehátko je nielen mimoriadne pohodlné pre takmer všetky sexuálne polohy, ale vďaka svojmu vysokokvalitnému vzhľadu a estetike aj skrášli každú miestnosť.

     

    Sexuálny nábytok, ktorý presvedčí každého, pretože anatomicky dokonale tvarované sex lehátko má dokonca odnímateľné a nastaviteľné zábrany, takže je ideálne na bondage. Okrem toho dva polohové vankúše umožňujú pohodlnú polohu ležmo a podporujú vás, aby ste si konečne mohli úplne uvoľnene užívať kvázi nemožné polohy počas sexu. Doprajte si vzájomné potešenie s týmto sexi kusom nábytku, ktorý váš milostný život určite posunie do nových výšin - budete ho milovať!

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Elegantný, sexi dizajn: Sexi lehátko má robustnú kovovú a drevenú podkonštrukciu, je nádherne polstrované a potiahnuté hladkou, sexi PU kožou, ktorá sa mimoriadne ľahko čistí a na ktorej sa dá zábavne kĺzať a sexovať.
    • Odolné a ideálne na sex vo trojici, Sex Chaise Longue je skonštruované tak, aby si ho v rôznych polohách mohli užívať viac ako len dvaja ľudia.
    • Jedinečný dizajn je dokonca vhodný aj na tvrdý sex.
    • Pohodlné sexuálne vankúše: V balení sú dva vankúše, jeden mäkký a druhý pevný, ktoré môžete použiť na kolená, zápästia, lakte alebo zadok. Takto si môžete ešte pohodlnejšie užívať všetky polohy. Vankúše tiež v prípade potreby zmenia tvar sexuálneho lehátka a eliminujú vypuklosť, ak v určitej polohe uprednostňujete rovnú základňu.
    • Pripravené na bondage: Súčasťou dodávky sú popruhy, ako aj putá na ruky a nohy, ktorými môžete partnera zviazať!
    • Sexuálny nábytok s 1000 možnosťami! Malý prehľad možných polôh počas sexu nájdete tu na MEO.

     

    Čo je na sexuálnom ležadle výnimočné?

     

    Moderné a atraktívne sex lehátko dodá vášmu sexuálnemu životu úplne nový rozmer! Nosná konštrukcia sex lehátka je vyrobená z dreva a kovu a je vybavená mäkkou vnútornou podšívkou, ktorá vám ponúka mimoriadne vysokú úroveň pohodlia a robí z neho robustný kus sexuálneho nábytku. Povrch je čalúnený hladkou, ľahko čistiteľnou PU kožou vo vzhľade lakovanej kože, ktorá je absolútne príjemná na pokožku a odolá takmer všetkým tekutinám, ktorým je vystavená. Vďaka dvom vankúšom, ktoré sú súčasťou balenia, môžete meniť a rozširovať tvar ležadla vyrovnaním zakrivenia povrchu ležadla vankúšom, aby ste si mohli užívať ešte viac polôh. Vankúše použite ako sexuálnu pomôcku a oporu alebo na stlmenie jeho výkrikov rozkoše, keď ste na ňom tvrdo, pričom mu pri každom silnom príraze pritlačíte hlavu do vankúša! Nechajte sa zviazať pevnými popruhmi a putami, ktoré sa dodávajú s pohovkou, a nechajte ich použiť Top, zatiaľ čo sa budete zvíjať v extáze na sexuálnom ležadle. Užite si análny sex, rimming a fajčenie úplne novým spôsobom! Rôzne možnosti, ktoré vám toto sex lehátko ponúka, vám skutočne umožnia prežiť všetky vaše fantázie v úplnom pohodlí. Naše ležadlo je sexuálne ihrisko, na ktorom sa môžete odviazať bez zábran!

     

    Ako sa ležadlo čistí?

     

    Po použití môžete sex lehátko jednoducho utrieť vlhkou handričkou.

     

    Viac informácií:

     

    • Luxusné sex lehátko s putami na ruky a 2 zodpovedajúcimi polohovacími vankúšmi
    • Skutočný pútač pohľadov - zvýrazní vzhľad každej miestnosti
    • Nekonečné možnosti - ideálne na rôzne sexuálne polohy!
    • Možnosť zaťaženia až do 199 kg
    • Robustný, odolný a všestranný
    • Pripravený na bondage - ideálny na BDSM seansy
    • Polstrované a mimoriadne pohodlné
    • Nastaviteľné putá
    • Dva vankúše na polohovanie sú súčasťou balenia
    • Robustný rám a luxusná povrchová úprava
    • Vegánska koža
    • Ľahko sa čistí
    • Materiál: drevo, kov, polyester, polyuretán
    • Rozmery: Výška 745 mm, šírka 495 mm, dĺžka 1655 mm
    • Rozmery vankúša: 47 x 30 x 10 cm a 47 x 50 x 17 cm
    • Hmotnosť: približne 32 kg

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Versatile and convenient to use

    The delivery was very fast and the furniture was neatly packed. It makes a robust impression and is elegant in appearance.

      Hodnotenie 

      Erwartungen voll und ganz erfüllt!!!

      Die Sex Chaiselongue ist nicht ganz billig, aber hat unsere Erwartungen voll und ganz erfüllt. Die Verarbeitung ist hochwertig, stabil und die Chaiselongue sieht einfach klasse aus. Geliefert wurde die Chaiselongue absolut diskret, gut und sicher verpackt. Wir können und werden es weiter empfehlen.

        Hodnotenie 

        Alles super. Sehr zufrieden.

        Tolles Design und gute Verarbeitung. Der Sexsessel bzw. Sexliege bereitet uns viel Spass.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Sexuálny nábytok - ležadlo - kinky BDSM Couch

          Sexuálny nábytok - ležadlo - kinky BDSM Couch

          S týmto pohodlným, krásnym a kompaktným sex lehátkom od MEO sa vaše najdivokejšie fantázie stanú skutočnosťou! Náš sexuálny nábytok je nielen mimoriadne pohodlný pre takmer všetky sexuálne polohy, ale vďaka svojmu kvalitnému vzhľadu a estetike aj skrášli každú miestnosť.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: