Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM nábytok a sexuálny nábytok

Newsletter

Stránka rimming Stolička - Face Sitting Box

Face sitting práve prešiel faceliftom. MEO Face Sitting Box vám poskytne útulné miesto, kde si môžete čítať, hrať sa s telefónom alebo konverzovať... a zároveň sa nechať rozmaznávať orálnym sexom od vášho Sub!

Viac informácií

2256/00

499,90 €


-150,00 €

349,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Face sitting práve prešiel faceliftom. Face Sitting Box od MEO vám poskytne útulné miesto, kde si môžete čítať, hrať sa s telefónom alebo konverzovať... a pritom vám váš Sub poskytne orálny sex!

     

    Tento box je vybavený pohodlným vankúšom a je taký pohodlný, že sa vám nebude chcieť vstávať! Prikážte svojmu Sub, aby si ľahol s hlavou v nastaviteľnom závese hlavy, a uistite sa, že jeho tvár je úplne zaborená do vás. Popruhy na otvorenej strane boxu sa dajú utiahnuť okolo jeho podpazušia, takže niet úniku, zatiaľ čo vy sa úplne oddáte rozkoši.

     

    Táto škatuľka na sedenie na tvári je ideálna na cunnilingus, čajovanie a, samozrejme, na.. rimming. Keďže hlava submisívneho partnera je podopretá, je to pre neho pohodlnejšie a môže vás dlhšie uspokojovať. Ak to nie je situácia, v ktorej vyhrávajú všetky strany!!! A ak chcete, aby vás presvedčil aj akusticky, stačí sa predkloniť a zatiahnuť za svorky na bradavky, zatiaľ čo on musí všetku prácu vykonať jazykom a ústami.

     

    S naším boxom na sedenie na tvári pripomeniete svojmu Sub, čo je jeho skutočnou úlohou: slúžiť vám! A jeho miesto je pri vašich nohách...

     

    Viac informácií:

     

    • BDSM nábytok od MEO
    • Rozmery: Box je 33 cm vysoký, 50 cm široký a 69 cm dlhý. Otvor na tvár je oválny, 28 cm dlhý a 20 cm široký.
    • Materiál: drevo, PU koža, kov
    • Nastaviteľné zavesenie hlavy
    • Nastaviteľné manžety na ruky
    • Poznámka: Box sa dodáva zmontovaný.
    • MEO Info: Čo je to "čajové vrecúško"? Tea-bagging je slangový výraz pre sexuálnu praktiku, pri ktorej muž položí svoj miešok na tvár alebo hlavu sexuálnej partnerky alebo mu ho vloží do úst. Názov tea-bag odkazuje na podobnosť používania čajového vrecúška.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Divertente

    Un simpatico oggetto da condividere nell’intimità

      Hodnotenie 

      Fantástico rimtrono // Fantastic rimthrone


      Yo le he llamado rimtrono. Es muy cómodo y muy versatil en su uso. Sive tambien para guardar cosas dentro. Y los extras de los enganches dan mucho mucho juego. Es uno de mis muebles preferidos de mi doungeon.

      I have called him a rimthrone. It is very comfortable and very versatile in its use. It also serves to store things inside. And the extras of the hooks give a lot of play. It is one of my favorite pieces of furniture in my doungeon.

      Dominus Jaime

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      el rimtrono, me ha encantado // Fantastic rimthrone

      Yo le he puesto el nombre de rimtrono. Es como un rimchair, pero mucho mas elegante y cómodo. Me encantan sus extras de que se pueda atar al sumiso. Realmente es uno de os muebles que mas me gustan de mi doungeon.

      I have given it the name of rimthrone. It is like a rimchair, but much more elegant and comfortable. I love its extras that it can be tied to the sub. It really is one of the pieces of furniture that I like the most about my doungeon.

      Dominus Jaime

        Hodnotenie 

        Excellent product - works just as well for Kinging as Queening!

        Really enjoying this face sitting box with boyfriend. Both of us love to give and receive so we take turns - the extra stimulation is super intense. It's comfortable and sturdy to sit on facing either way and the headrest works fine though we like to raise it a bit higher with a pillow on top - personal preference!

        • 5 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Stránka rimming Stolička - Face Sitting Box

        Stránka rimming Stolička - Face Sitting Box

        Face sitting práve prešiel faceliftom. MEO Face Sitting Box vám poskytne útulné miesto, kde si môžete čítať, hrať sa s telefónom alebo konverzovať... a zároveň sa nechať rozmaznávať orálnym sexom od vášho Sub!

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: