Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sexuálne hračky

Newsletter

Anal Sucker

Stránka Anal Sucker by MEO je inovatívna sexuálna hračka, ktorá saje tvoju ružicu a potom saje, saje a saje! Úchvatný pocit - ako keď vám jazyk olizuje análny otvor a potom do vás prenikne hlbšie, aby vás priviedol k análnemu orgazmu!

Viac informácií

2382/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    MEO Anal Sucker je inovatívna sexuálna hračka, ktorá saje vašu ružicu a potom saje, saje a saje! Úchvatný pocit - ako keď vám jazyk olizuje análny otvor a potom do vás preniká hlbšie a privádza vás k análnemu orgazmu!

     

    Lízanie konečníka je stále tak trochu tabuizovaná téma, hoci vám môže priniesť úplne nové a nezvyčajné orgazmy. Vyskúšajte to a presvedčte sa na vlastnej koži, aké to je nechať sa rozmaznávať na Anal Sucker! Držiteľ ocenenia za dizajn od MR PLAY by MEO® má 12 rôznych režimov sania. Môžete tak nájsť dokonalé nastavenie pre intenzívny sex rimming Aby ste sa nechali rozmaznávať intenzívnym sexom. Navyše náš Anal Sucker rozpozná jemnosti vášho análu a vytvorí dokonalý sací efekt. Mäkké ústie obklopí vašu ružičku a saje, saje a líže, až kým nedosiahnete análny orgazmus.

     

    Lízanie análneho otvoru môže byť vrcholom rýchlovky alebo intenzívnou predohrou pre análny sex. Lízanie análneho otvoru je ideálne na to, aby sa silné a niekedy napäté zvieračové svalstvo dostalo do uvoľneného očakávania prieniku penisu alebo hračky.

     

    Používanie stránky Anal Sucker je veľmi jednoduché. Použite trochu lubrikantu Aquameo na zlepšenie sacieho účinku, priložte ho na análny otvor a pevne sa prisaje. Dvanásť rôznych režimov môžete ovládať jednoducho stlačením funkčného tlačidla na spodnej strane erotickej hračky.

     

    Viac informácií:

     

    • rimming Análna sexuálna hračka pre mužov
    • 12 rôznych režimov sania
    • Nabíjanie prostredníctvom USB pripojenia
    • Materiál: silikón a plast bez ftalátov
    • MR PLAY by MEO ® je inovatívna značka sexuálnych hračiek pre mužov
    • Rozmery: priemer 27 mm a dĺžka 116 mm
    • Používajte len s lubrikantmi rozpustnými vo vode, ako napr AnalPush alebo AQUAMEO. Trochu EXTREMEO spreja vám pomôže vložiť aj väčšie erotické hračky bez bolesti.
    • Čistite teplou vodou a naším sprejom VERYCLEAN.
    • MR PLAY BY MEO ® Analtoys: Hračky pre zvláštny pocit rozkoše
    • Ak radi experimentujete, baví vás skúšať nové veci a chcete zažiť intenzívnejší orgazmus, potom sú pre vás análne hračky MEO ® to pravé. Umožnia vám stimulovať vašu najerotogénnejšiu zónu, análny otvor, a zažiť pocity, ktoré ste nikdy predtým necítili. V análnom otvore sa spája niekoľko nervových dráh, ktoré vám poskytnú špeciálny pocit rozkoše.
    • Erotické hračky od MEO® prichádzajú s vysokokvalitným spracovaním a sofistikovanými funkciami. Obrovský výber zahŕňa samostatné hračky aj erotické hračky pre páry; od jednoduchého vibrátora až po ultramoderný sexuálny stroj. Značka MEO ® vás pozýva na ich rozsiahle vyskúšanie - a tým aj na hľadanie ďalšieho vzrušujúceho dobrodružstva.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Super invention

    Un petit appareil ce "Anal Sucker" mais il est très puissant. La sensation est indescriptiblement intense.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Sono assolutamente entusiasta

    Un dispositivo piccolo ma molto potente. La sensazione è indescrivibile ma molto molto buona.

      Hodnotenie 

      I love it

      The suction is just right to get a good sensation from it, left me nice and puffy! Easy to clean and good solid toy for any anal enthusiast who is looking for lots of new feelings!

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Anal Sucker - wunderbar

      Ich bin mehr als begeistert vom Anal Sucker. So eine Funktion ist toll, wirklich einmalig und ich habe sie noch nie bei einem anderen Toy gesehen. Ich habe so geile Gefühle erlebt, wie ich sie vorher noch nie erlebt habe. Ein wundervolles, innovatives Sextoy, das ich komplett ohne Vorbehalte weiter empfehlen kann.

        Hodnotenie 

        Je suis très enthousiaste

        Je suis très enthousiaste à propos de ce jouet sexuel, le "Anal Sucker". La fonction est vraiment unique. Je vis des sensations comme je n'en avais jamais vécues auparavant. C'est encore mieux que le vrai rimming ! Un produit que je peux recommander sans hésitation. De plus, je dois aussi vivre et remercier le service client de MEO, car l'envoi au Maroc se fait toujours sans problème et de manière très discrète.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Mauvaise surprise

        je pensais avoir trouvé le sextoy rare que je cherche depuis longtemps, alors j'ai acheté cet anal sucker.... Mais alors là vraiment je suis très déçu car le descriptif ne correspond vraiment pas à la réalité, en effet je ne ressens aucune sensation d'aspiration ou de léchage, mais vraiment rien !! j'entends juste le bruit du petit moteur et c'est tout. Je regrette vraiment cet achat et je ne le recommande à personne, mêmes les plus novices de ce côté là !!!

          Hodnotenie 

          Ottimo

          Fornisce una sensazione molto speciale e piacevole e si sente meravigliosamente

            Hodnotenie 

            Déçu !

            Très déçu par cet achat, le descriptif ne correspond absolument pas à la réalité : "sensation époustouflante" !!! Vraiment n'importe quoi, à part le bruit du moteur on ne ressent absolument rien !!

            • 3 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
            Hodnotenie 

            Wow

            Feels great, both of us really like this one!

            • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
            Hodnotenie 

            Unglaublich geil

            Unglaublich geil wie das Ding lutscht und saugt! Bis jetzt hat das noch kein Typ besser bei mir gemacht !!!! Ganz klare Kaufempfehlung für Männer die auf Rimming stehen!!!!

            • 7 z 7 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Anal Sucker

            Anal Sucker

            Stránka Anal Sucker by MEO je inovatívna sexuálna hračka, ktorá saje tvoju ružicu a potom saje, saje a saje! Úchvatný pocit - ako keď vám jazyk olizuje análny otvor a potom do vás prenikne hlbšie, aby vás priviedol k análnemu orgazmu!

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            30 ostatné položky v rovnakej kategórii: