Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis krúžky s vibráciami

Newsletter

Cock Throbber - motorizovaný krúžok na penis

Cock Throbber je svalnatý, výkonný, motorizovaný krúžok na penis, ktorý jedným kliknutím premeníte na elektrický nástroj. Vytvára šialené šoky, impulzy a vibrácie ako žiadny iný krúžok na penis, ktorý sme doteraz nevideli!

Viac informácií

2027/M

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Cock Throbber je svalnatý, výkonný, motorizovaný krúžok na penis, ktorý môžete jedným kliknutím premeniť na elektrický nástroj. Vytvára šialené šoky, impulzy a vibrácie ako ŽIADNY iný krúžok na penis, ktorý sme doteraz nevideli!

     

    Krúžok Cock Throbber poháňaný 2 turbomotormi vytvára silné pocity pri každom pohybe. Nie je izolovaný len na jednom mieste ako iné erekčné krúžky, ale poskytuje najintenzívnejšiu stimuláciu na celom hriadeli vášho penisu a okolo vašich guličiek.

     

    S Cock Throbberom zažijete mimoriadne silné vibrácie aktivujúce penis, pričom si môžete vybrať z 10 nastavení od postupne sa zvyšujúcich vibrácií až po silné pulzovanie. Sledujte, ako váš penis stvrdne ako skala a začne .....

     

    Najdôležitejšie informácie Cock Throbber:

     

    Cock Throbber od MEO predstavuje revolúciu v konštrukcii a používaní tradičných erekčných krúžkov. Je vyrobený zo supermäkkého lekárskeho silikónu a je vysoko motorizovaný, aby vytváral úplne nové pocity a vzory hry.

     

    Na rozdiel od iných silikónových krúžkov nie je náš krúžok na penis navrhnutý tak, aby sa roztiahol. Skôr je určený na nosenie ako kovový alebo pevný krúžok, pričom veľkosť krúžku je o niečo väčšia, pretože sa nerozťahuje. Krúžok je vyrobený z vysokokvalitného lekárskeho materiálu, ktorý je vodotesný a neobsahuje ftaláty.

     

    Vďaka 10 jednotlivým vibráciám, ktoré môžete cyklicky prepínať, zažijú nositelia krúžku širokú škálu stimulácie a kontroly. Vďaka vstavanej dobíjateľnej batérii erekčného krúžku nie sú potrebné žiadne batérie - možno ju rýchlo a jednoducho dobiť pomocou priloženého USB kábla.

     

    Viac informácií:

     

    • Pulzuje, pulzuje a vibruje
    • Poháňaný 2 turbomotormi
    • Zabudovaný motor má 10 rôznych nastavení
    • Jedným kliknutím sa zmení na elektrický nástroj
    • Prechádza od rovnomerných Vĺn až po rýchle pumpovanie
    • Vyrobený z lekárskeho silikónu so super mäkkým povrchom, ktorý samozrejme neobsahuje ftaláty.
    • Nabíjateľný cez USB. Obsahuje jeden (1) nabíjací kábel USB. Nie sú potrebné žiadne batérie. 10 nastavení. Čas nabíjania je 90 minút.
    • Vnútorný priemer 41 mm, vonkajší priemer 73 mm,
      výška 17 mm.
    • Vibračný krúžok na penis s vibráciami
    • Pre dlhú životnosť odporúčame používať náš lubrikant AQUAMEO. Ak používate lubrikant, krúžok na penis čistite pred a po každom použití. Čistite ho teplou mydlovou vodou alebo naším čistiacim prostriedkom Toycleaner VERYCLEAN. Skladujte oddelene od všetkých ostatných silikónových výrobkov a mimo dosahu tepla a slnečného žiarenia. Pred uskladnením ho osušte mäkkou utierkou a nechajte úplne vyschnúť na vzduchu.

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Maximum pleasure

    Oh....My....God!!! I love cock rings and have quite a collection. This is by far my favourite at the moment. I just bought it and have almost worn it out. Definitely would recommend, just the thought of putting on gets me hard as a rock. Buy it, you won't regret it!

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Incredible!

    The various vibrations while jacking off are great. Put a prostate massager in your butt and nip pullers on your nipples and enjoy the ride. Need to lube your balls and cock to put it on and then let the fun begin.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    OMG

    I didnt know i could cum that hard, i use it every time i jack off now, i love the multiple settings, its the best new toy ive seen in a long time

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Amazing

    Haven't used it for fucking yet. But last night's test drive was super hot. Today I slipped it on and powered it up while watching TV - just like having your slave licking your balls. Hope this fucker is built to last, because I see myself using it every day.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Mehr versprochen als gehalten

    Gut verarbeiteter bulliger Ring der sich angenehm um Penis und Hoden legt. Beim einschalten hat man verschiedene Modis, die mich jedoch in keinster Weise an die Produktbeschreibung erinnern. wahnsinnige Stöße, Impulse wie kein anderer kann ich nicht bestätigen- Einzige was man merkt sind die zweei Motoren die mal rechts mal links vibrieren (oder oben/unten, je nachdem wierum er gerade sitzt) Schade er dürfte auch was enger sitzen. Von der Lautstärke ist er je nach Vibrationsmodi auch in der Öffentlichkeit zu tragen. Preislich find ich ihn für die magere Leistung zu teuer.

    • 4 z 6 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Erwartungen übertroffen

    Nach mehrmaliger Benutzung muss ich sagen, dass MEO's Motovibe Cockring der beste Penisring ist, den ich bishe hatte. Er vibriert sehr stark, für mich teilweise zu stark. Die verschiedenen Modi sind toll und er ist wirklich wasserfest. Die Orgasmen mit ihm sind unglaublich stark und schneinen nicht enden zu wollen.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    HAPPY !!!!!!

    Am very happy with my cock ring, so comfortable, but have A problem! Once on, makes me so friggon hard and horny.

    • 6 z 6 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Cock Throbber - motorizovaný krúžok na penis

    Cock Throbber - motorizovaný krúžok na penis

    Cock Throbber je svalnatý, výkonný, motorizovaný krúžok na penis, ktorý jedným kliknutím premeníte na elektrický nástroj. Vytvára šialené šoky, impulzy a vibrácie ako žiadny iný krúžok na penis, ktorý sme doteraz nevideli!

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    15 ostatné položky v rovnakej kategórii: