Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia - bradavky

Newsletter

TWIST N SUCK ELECTRO - Elektrická vákuová stimulácia bradaviek

Od mäkkých až po tvrdé, prísavky na bradavky MEO® sľubujú absolútne potešenie SM. Ak milujete obzvlášť intenzívnu stimuláciu bradaviek, elektrické prísavky na bradavky od MEO® vás viac než nadchnú.

Viac informácií

1802/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    To je to, po čom túži každý submisívny partner: extrémna stimulácia bradaviek stimulačným prúdom a neuveriteľne silný podtlak.

     

    Na intenzívnu stimuláciu bradaviek kombinujeme výhody dvoch svetov so zariadením TWIST N SUCK ELECTRO: Extrémne silný podtlak vďaka nastaviteľnému podtlaku, ako aj nastaviteľnú elektrickú stimuláciu a jej široké možnosti medzi trestom a rozmaznávaním.

     

    Od jemných až po tvrdé, prísavky na bradavky MEO® sľubujú absolútne SM potešenie. Ak milujete obzvlášť intenzívnu stimuláciu bradaviek, elektrické odsávačky bradaviek od MEO® vás viac než nadchnú.

     

    Vďaka inovatívnemu dizajnu elektrické prísavky na bradavky jednoduchým otáčaním nasávajú bradavky čoraz silnejšie a poskytujú vám alebo vášmu partnerovi senzačné pocity.

    Jednoducho nasaďte prísavky na bradavky otvorom na bradavke. Potom jemne vytvorte podtlak otáčavým pohybom - bradavka a prsník sa pevne vtiahnu do valca! Neopísateľný pocit: akoby váš partner sál, cucal a hrýzol. Vákuum spôsobí, že bradavky napuchnú a stanú sa tvrdými a špicatými ako malé mrkvičky.

    Silná sacia sila je v porovnaní s bežnými odsávačkami bradaviek naozaj jedinečná! Vaše bradavky sú stimulované do krajnosti a stávajú sa tvrdými a kyprými. Hnetenie, stláčanie prstami alebo cmúľanie ústami len ťažko dokáže náš TWIST N SUCK urobiť spravodlivým. Ak to máte radi tvrdšie, intenzívnejšie alebo možno aj bolestivejšie, môžete teraz zapnúť stimulačný prúd a naplno sa poddať bolestivej rozkoši.

     

    Orgasmus bradaviek! Počuli ste už niekedy o bradavkovom orgazme? Zahŕňa sanie, lízanie a krútenie - pretože bradavky majú priame spojenie "zhora" so "zdola". Mnohých mužov možno rozsiahlou stimuláciou bradaviek nielen poriadne vzrušiť, ale dokonca priviesť k orgazmu!


    Elektrické odsávačky bradaviek tiež zabezpečujú zvýšenie citlivosti a dráždivosti bradaviek, pretože sa zvyšuje prietok krvi. Po použití prísaviek na bradavky sú bradavky veľké a tvrdé, a preto sa s nimi dá obzvlášť dobre hrať. Samozrejme, tieto vákuové elektródy od MEO® môžete používať aj na iné časti tela. Vašej fantázii sa medze nekladú.

     

    Viac informácií:

     

    • 2 prísavky na bradavky, vákuum a elektrostimulácia
    • Silné sanie v kombinácii s elektrostimuláciou môže viesť k orgazmu bradaviek!
    • Materiál: ABS, silikón, prepojovací kábel
    • Možno pripojiť k prístrojom so stimulačným prúdom MEO® alebo k mnohým prístrojom TENS a EMS. Na tento účel odporúčame MEO® SexBox
    • Vzrušujúci doplnok: je vhodný aj na TT sedenia, v závislosti od nastavenia.
    • Elektricky vodivý elektródový gél, ako je ESHOCK, poskytuje silnejšie sanie a intenzívnejšie pocity
    • Po použití čistite teplou vodou, jemným mydlom a sprejom VERYCLEAN
    • Erotická elektrostimulácia NIE JE vhodná pre osoby s kardiostimulátormi alebo inými elektronickými zariadeniami v tele alebo na tele!

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    I highly recommend these!

    I've had these for several months now. Like some of the other reviews, I have increased my usage of my nipple suckers. I love how sensitive they make my nipples. As a man, I'm one of many (silent) others who is in tune with this area of my body. So my nipples are already sensitive; but these toys take that sensitivity to another level entirely! It is amazing how sensitive and arousing it is for something as simple as my t-shirt rubbing against them at times. When used with other toys (with or without a partner) it can really blow your mind!

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Twist up electro nipple suckers

    Love this product it enlarges your nipples a can give you pleasure and a little bit of pain the farther you twist.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Set mit zwei TWIST N SUCK Elektro

    Geiles Toy – sowohl mit, als auch ohne Strom. Haben einen guten Zug und machen die Nippel wunderbar sensitiv. Ich mag es sehr, und kann es jedem nur empfehlen.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Ohne Strom - die schwarzen Kappen lieber weglassen.

    Das Produkt an sich ist geil.
    Das einzige Problem sind die schwarzen Elektroden.
    Mich persönlich stört, das diese zu eckig sind.
    Wenn man die abnimmt, hat man ein abgerundetes Plastik vor sich.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    TWIST N SUCK ELECTRO - Elektrická vákuová stimulácia bradaviek

    TWIST N SUCK ELECTRO - Elektrická vákuová stimulácia bradaviek

    Od mäkkých až po tvrdé, prísavky na bradavky MEO® sľubujú absolútne potešenie SM. Ak milujete obzvlášť intenzívnu stimuláciu bradaviek, elektrické prísavky na bradavky od MEO® vás viac než nadchnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    4 ostatné položky v rovnakej kategórii: