Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis krúžky s vibráciami

Newsletter

Satisfyer Epic Duo - krúžok na penis

Wow! Tento krúžok je kompatibilný s akýmkoľvek smartfónom, tabletom a hodinkami Apple Watch so systémom Android alebo Apple! Erekčný krúžok Epic Duo možno pripojiť k aplikácii Satisfyer Connect. Vďaka tomu máte plnú kontrolu nad výkonným motorom krúžku na penis a môžete si prispôsobiť svoje potešenie alebo nechať partnera ovládať vaše potešenie a váš penis na diaľku

Viac informácií

3084/00

K dispozícii čoskoro

    Viac informácií

    Wow! Tento krúžok je kompatibilný s akýmkoľvek smartfónom, tabletom a hodinkami Apple Watch so systémom Android alebo Apple! Erekčný krúžok Epic Duo je vybavený technológiou Bluetooth a pripája sa k oceňovanej aplikácii Satisfyer Connect. Vďaka tomu máte plnú kontrolu nad výkonným motorom krúžku a môžete si prispôsobiť svoje potešenie alebo nechať partnera ovládať vaše potešenie a penis na diaľku

     

    Ako používať Satisfyer Epic Duo?

     

    High-tech erekčný krúžok sa nosí okolo penisu a semenníkov, rovnako ako iné erekčné krúžky. Predĺžený tvar vyvíja dodatočný stimulačný tlak na vaše erotogénne zóny, ktoré sa nachádzajú medzi semenníkmi a análnym otvorom! Budete extrémne stimulovaní pri každom pohybe, pri každom otočení. Silikónový krúžok na penis tesne prilieha k vášmu penisu, zatiaľ čo gule sú uzavreté o niečo väčším krúžkom na semenníky. Týmto spôsobom vytvára krúžok na penis Satisfyer Epic Duo App vzrušujúci efekt krvnej stázy, ktorý zaručuje intenzívnejšie pocity a zlepšuje vašu výdrž počas sexu.

     

    Chcete používať krúžok Satisfyer Epic Duo počas masturbácie a urobiť ju mimoriadne vzrušujúcou? Pozvite pomocou aplikácie cudziu osobu alebo svojho partnera a dajte mu kontrolu nad svojou erekciou a rozkošou. Nezáleží na tom, kde sa váš partner nachádza, vďaka čomu je Satisfyer Epic Duo dokonalou sexuálnou hračkou pre všetky druhy vzťahov na diaľku.

     

    Čo je na Satisfyer Epic Duo také výnimočné?

     

    Satisfyer Epic Duo produkuje šialené impulzy a vibrácie ako ŽIADNY iný erekčný krúžok, ktorý sme doteraz nevideli! Ľahko sa používa vďaka tlačidlu One Touch na boku alebo prostredníctvom aplikácie. Navyše krúžok na penis a krúžok na semenníky sú vyrobené z lekárskeho silikónu, vďaka čomu sú mimoriadne šetrné k telu a hygienické. Vďaka vodotesnosti (IPX7) sa krúžok na penis nevyhýba ani mokrému použitiu a rád vás bude sprevádzať v sprche alebo vo vani. Mimochodom, zo Satisfyer Epic Duo bude mať úžitok aj vaša partnerka, pretože vibračný krúžok s objemným tvarom a rozmanitými vibračnými programami vašu partnerku počas sexu intenzívne rozmaznáva. Ak sa krúžok Satisfyer Duo vybije, môžete ho rýchlo dobiť pomocou priloženého nabíjacieho kábla USB.

     

    Ako čistiť Satisfyer Epic Duo?

     

    Satisfyer Epic Duo jednoducho vyčistite trochou teplej vody a mydla. Ak dávate prednosť obzvlášť dôkladnému čisteniu, odporúčame náš sprej VERYCLEAN.

     

    Čo musím mať na pamäti pri používaní zariadenia Satisfyer Epic Duo?

     

    Používajte len lubrikanty na báze vody, ako je napríklad Aquameo. Mazadlá na báze silikónu môžu poškodiť vysokokvalitný povrch.

     

    Viac informácií:

     

    • Vibračný krúžok na penis ovládateľný prostredníctvom aplikácie
    • Super silné hlboké vibrácie
    • 12 vibračných programov
    • 15 rokov záruka
    • Režim šepotu
    • Magnetický USB nabíjací kábel súčasťou balenia
    • Hmotnosť: 58 g
    • Dĺžka 11 cm, šírka 4,5 cm, priemer krúžku na penis 3 cm (flexibilný).
    • Materiál: silikón bezpečný pre telo, ABS
    • Vodotesnosť

     

    Senzačné funkcie vo fantastickej aplikácii:

     

    100 % zabezpečenie údajov

     

    Aplikácia spĺňa všetky prísne požiadavky nemeckej ochrany údajov. Navyše nie je potrebná žiadna registrácia! Satisfyer Connect nezhromažďuje žiadne údaje ani správanie pri používaní. Vaše údaje sú preto vždy v 100 % bezpečí.

     

    Ovládanie na diaľku

     

    Použite svoj mobilný telefón alebo hodinky Apple Watch cez Bluetooth alebo internet ako diaľkové ovládanie pre všetky vaše zariadenia Satisfyer alebo zariadenia Satisfyer ostatných (samozrejme len a len ak si to obe strany želajú). Alebo ovládajte Satisfyer iných používateľov naživo vo videochatoch!

     

    Návrhár vibrácií

     

    Navrhnite si vlastné vibrácie a zdieľajte ich s ostatnými používateľmi na celom svete.

     

    Okolité vibrácie

     

    Premeňte okolité zvuky na vibrácie pomocou mikrofónu mobilného telefónu.

     

    Vibrácie v zozname skladieb

     

    Zažite vibrácie v rytme svojho zoznamu skladieb na Spotify alebo iných streamovacích službách.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Parfait

    La taille est parfaite, ne serre pas et se porte confortablement. Pour ce qui est de madame, elle est aussi très contente de pouvoir ressentir de nouvelle sensation grâce à ce sextoy.

      Hodnotenie 

      Efficace

      Oggetto molto efficace piacere raggiunto in poco tempo

        Hodnotenie 

        Erst skeptisch aber jetzt begeistert

        Habe den Satisfyer Epic Duo App Cockring meinem Freund geschenkt. Er war anfangs etwas skeptisch, aber die Neugierde hat gesiegt. Der Satisfyer Epic Duo tut was er verspricht und verschafft zuverlässig tolle und intensive Höhepunkte. Nun ist er sein neuer, netter Begleiter wenn er auf Geschäftsreise ist und ich den Cockring von zuhause über die App steuere.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Eine herrlich neue Erfahrung für mich!

        Geiler Cock Ring mit Fernsteuerung über das Iphone. Kann man vieles mit machen und ausprobieren. Wir hatten damit beide sehr viel Spaß und haben weitere Ideen entwicklet, was man noch so tun kann... :-)

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Great product

        Having tried several different products in the past and being disappointed I decided to buy this ......... All I can say is WOW orgasm without any touching fantastic would thoroughly recommend

        • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Satisfyer Epic Duo - krúžok na penis

        Satisfyer Epic Duo - krúžok na penis

        Wow! Tento krúžok je kompatibilný s akýmkoľvek smartfónom, tabletom a hodinkami Apple Watch so systémom Android alebo Apple! Erekčný krúžok Epic Duo možno pripojiť k aplikácii Satisfyer Connect. Vďaka tomu máte plnú kontrolu nad výkonným motorom krúžku na penis a môžete si prispôsobiť svoje potešenie alebo nechať partnera ovládať vaše potešenie a váš penis na diaľku

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        15 ostatné položky v rovnakej kategórii: