Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis zátky

Newsletter

Alphamale - COCKTRAINER™ - Penis plug

Alphamale COCKTRAINER™ je osobné tréningové zariadenie na rozšírenie močovej trubice na sexuálnu stimuláciu. Penisový kolík, ktorý je k dispozícii v troch veľkostiach, je vstupnou bránou k novým erotickým pocitom a intenzívnejším sexuálnym zážitkom, či už osamote alebo vo dvojici.

Viac informácií

k dispozícii na

Viac informácií

Alphamale COCKTRAINER™ je osobné tréningové zariadenie na rozšírenie močovej trubice na sexuálnu stimuláciu. Penisový kolík, dostupný v troch veľkostiach, je vstupnou bránou k novým erotickým pocitom a intenzívnejším sexuálnym zážitkom, či už osamote alebo vo dvojici.

Každý z týchto penisových kolíkov je približne 123 mm dlhý a segmentovaný, so zväčšujúcim sa priemerom, ktorý umožňuje postupné a bezpečné rozšírenie. Či už ide o začiatočníka alebo pokročilého v technike dilatácie močovej trubice, v MEO si každý nájde ten správny penisový kolík pre seba:

  • Veľkosť S začína na priemere 3 mm a zvyšuje sa na 10 mm.
  • Veľkosť M umožňuje dilatáciu od 6 mm do 13 mm.
  • Veľkosť L je pre skúsenejších z vás s priemerom od 9 mm do 16 mm.


Vďaka laserovému značeniu na každom segmente penisového kolíka možno ľahko sledovať priebeh dilatácie.

Každý penisový kolík je vyrobený z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele, vysoko leštenej pre hladký, hygienický a ľahko čistiteľný povrch. Odnímateľný krúžok na konci penisového kolíka zabezpečuje nielen jednoduchú manipuláciu, ale aj dodatočnú bezpečnosť počas používania. V zásade by ste mali začať pomaly, venovať pozornosť svojmu telu a postupne zväčšovať veľkosť, aby ste dosiahli čo najlepší zážitok s penisovým kolíkom.

V záujme bezpečného a príjemného zážitku dbajte na nasledujúce pokyny: Pred a po použití je dôležité penisový kolík vydezinfikovať naším sprejom INSTACLEAN. Hygiena je pri používaní Urethral Play základom všetkého. Na zavádzanie odporúčame náš špeciálne vyvinutý lubrikant VeryDeep. Zabezpečuje šetrné zavádzanie penisového kolíka, čo je v tejto citlivej oblasti obzvlášť dôležité.

Alphamale COCKTRAINER™ je viac ako len sexuálna hračka, je to priekopník novej dimenzie sexuality. Objavte hĺbku svojej rozkoše s týmto penisovým kolíkom - presne a bezpečne.

Viac informácií:

  • Alphamale - COCKTRAINER™ - kolík na penis
  • Materiál: nehrdzavejúca oceľ
  • Osobná "tréningová pomôcka" z Alphamale na rozšírenie močovej trubice.
  • Tri zátky na penis rôznej hrúbky, každá 123 mm dlhá, segmentovaná, so zväčšujúcim sa priemerom.
  • Veľkosť S: priemer 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm a 10 mm.
  • Veľkosť M: priemer 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm a 13 mm.
  • Veľkosť L: priemer 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm, 13 mm, 14 mm, 15 mm a 16 mm.
  • Veľkostná stupnica: Priemer je vyznačený na každom segmente laserovým označením.
  • Na konci zátky na penis z nehrdzavejúcej ocele je (odnímateľný) krúžok.
  • Vysokokvalitné a precízne spracovanie, leštené.
  • Upozornenie: Uretrálna stimulácia skrýva riziká. Začínajte pomaly, vždy používajte vhodné lubrikanty a príslušenstvo udržiavajte sterilné.
  • Alphamale COCKTRAINER™ je primárne určený pre mužskú anatómiu a stimuláciu mužskej močovej trubice, pretože penisový kolík bol špeciálne navrhnutý na zavedenie do mužskej močovej trubice. Rozťahovanie a stimulácia močovej trubice je praktika, ktorá je bežná hlavne u mužov vzhľadom na dlhšiu a rovnejšiu štruktúru ich močovej trubice. Ženy majú oveľa kratšiu a inak tvarovanú močovú trubicu, preto je používanie výrobkov, ako je napríklad Alphamale Uretrálny trenažér, komplikovanejšie a u žien menej časté. Hoci je stimulácia uretry možná aj u žien, vyžaduje si nástroje špeciálne navrhnuté pre ženskú anatómiu, aby spĺňali špeciálne potreby a bezpečnostné požiadavky. Ak majú ženy záujem o stimuláciu močovej trubice, je dôležité používať výrobky určené špeciálne pre ženskú anatómiu, aby sa minimalizovali riziká a zabezpečil bezpečný a príjemný zážitok.
  • MEO a Alphamale sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.

 

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

Alphamale - COCKTRAINER™ - Penis plug

Alphamale - COCKTRAINER™ - Penis plug

Alphamale COCKTRAINER™ je osobné tréningové zariadenie na rozšírenie močovej trubice na sexuálnu stimuláciu. Penisový kolík, ktorý je k dispozícii v troch veľkostiach, je vstupnou bránou k novým erotickým pocitom a intenzívnejším sexuálnym zážitkom, či už osamote alebo vo dvojici.

Napíšte vlastnú recenziu

Ostatní zákazníci tiež kúpili:

30 ostatné položky v rovnakej kategórii: