Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis zátky

Newsletter

Flexibilný penis plug s masážnymi guľôčkami

Či už ste začiatočník alebo profesionál, náš flexibilný penis plug s guľôčkami poskytuje dokonalú stimuláciu na penetráciu močovej trubice.

Viac informácií

1037/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Či už ide o začiatočníka alebo profesionála, náš flexibilný penis plug s guľôčkami poskytuje dokonalú stimuláciu na penetráciu močovej trubice.

     

    Náš penis plug je mimoriadne dômyselne spracovaný penisový kolík, ktorý zaujme nielen svojím špeciálnym tvarom, ale aj pružnosťou, pôsobivou schopnosťou prispôsobiť sa každému anatomickému zvratu. To umožňuje nielen ľahšie zavádzanie, ale aj možnosť nosiť náš penis plug dlhší čas.

     

    Náš dilatátor má celkovo dvanásť guľôčok z nehrdzavejúcej ocele s priemerom približne 6 mm a 8 mm, ktoré boli pripevnené k mierne ohybnému hriadeľu. Tieto "masážne guľôčky" vytvárajú neuveriteľne intenzívny pocit, ktorý sa pri každom pohybe prenesie hlboko do vášho vnútra.

    Tento penis plug je špeciálne navrhnutá uretrálna hračka, ktorá je ideálna pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov. Náš penis plug sme vybavili žaluďovým krúžkom, ktorý zaručuje optimálne držanie (ľahko vymeniteľný, v dvoch univerzálnych veľkostiach: 25 mm a 30 mm).

    Vďaka maximálnej dĺžke 130 mm (z toho možno zasunúť približne 115 mm) dokážeme uspokojiť aj extrémnejšie želania. Maximálne pohodlie, flexibilita a dokonalá dĺžka charakterizujú túto hračku. Exotická príplatková výbava: zafírovo sfarbený kryštál, ktorý poskytuje príťažlivý vzhľad.


    Tento penis plug vyrobený zo zliatiny lekárskej ocele CNC procesom umožňuje veľmi postupné zavádzanie a je vhodný aj pre nie príliš skúsených používateľov. Pružný tvar, krúžok na žalúdok a jeho neobvyklý tvar zabezpečujú, že penis plug zostane počas pohlavného styku bezpečne na svojom mieste.

     

    Hygiena: Pri zavádzaní by sa mal používať VERYDEEP lubrikant. Na predchádzajúcu dezinfekciu použite sprej VERYCLEAN.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Servizio impeccabile...

    Servizio sempre veloce e puntuale, prodotti di qualità, prezzi più che ragionevoli. Che altro si può chiedere?

      Hodnotenie 

      Super agréable à porter

      Super agréable à porter même sous un vêtement j'aime sa flexibilité, les boules de deux tailles,son poids, pas de sensation de douleur ou irritation. un beau jouet pour la bite ;)

      • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Flexibilný penis plug s masážnymi guľôčkami

      Flexibilný penis plug s masážnymi guľôčkami

      Či už ste začiatočník alebo profesionál, náš flexibilný penis plug s guľôčkami poskytuje dokonalú stimuláciu na penetráciu močovej trubice.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: