Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis krúžky

Newsletter

Sport Fucker CockPit - Penis krúžok

Vitajte v CockPite, mieste, kde vaša sexuálna výkonnosť stúpne! Stránka Sport Fucker CockPit je dokonalý krúžok na penis pre erekciu tvrdú ako skala a intenzívne potešenie.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Vitajte v CockPite, mieste, kde vaša sexuálna výkonnosť stúpne! Stránka Sport Fucker CockPit je dokonalý krúžok na penis pre tvrdú erekciu a intenzívne potešenie. Tento krúžok na penis, založený na klasickom dizajne "slzy", je vyrobený z pevnejšej verzie Liquid Silicone, ktorá je však stále mäkká a pružná.

     

    Na stránke Sport Fucker CockPit má jedinečný zúžený tvar, ktorý zaisťuje ergonomické prispôsobenie a poskytuje dlhšie trvajúcu a tvrdšiu erekciu. Hneď ako si krúžok nasadíte okolo penisu, okamžite pocítite, že stimuluje váš krvný obeh a zvyšuje vaše pocity. Počas sexu bude každý váš prienik s partnerkou sprevádzaný jemným šteklením na perineu, ktoré nesmierne zvýši vašu sexuálnu silu.

     

    Tento krúžok na penis je ideálny na krátke alebo dlhé seansy. Či už sa chystáte na rýchlu milostnú schôdzku, alebo na dlhšie milovanie, krúžok na penis Sport Fucker CockPit vás bude sprevádzať a pomôže vám maximalizovať váš sexuálny výkon. Pocíťte silu a výdrž, ktorú vám tento krúžok na penis dodá, keď sa stratíte vo výšinách sexuálnej rozkoše.

     

    Na stránke Sport Fucker CockPit je k dispozícii v rôznych farbách - čiernej, červenej alebo modrej - takže si môžete vybrať krúžok, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu individuálnemu štýlu a preferenciám. Je vyrobený z vysokokvalitného Liquid Silicone, pohodlne sa nosí a ľahko sa čistí. Pripravte sa na vzlietnutie a objavovanie hraníc svojich sexuálnych zážitkov - s krúžkom na penis ako vaším verným spoločníkom Sport Fucker CockPit ako váš verný spoločník.

     

    Čo je tekutý silikón?

     

    Liquid Silicone je skutočným zasväteným tipom medzi materiálmi na výrobu erotických hračiek. Je absolútne šetrný k pokožke, takže jeho používanie je bezpečné a príjemné - bez kompromisov. Je tiež neuveriteľne odolný, takže vydrží aj tie najdivokejšie dobrodružstvá a stále zostane v najlepšej forme. A tá pružnosť? Neprekonateľná! Liquid Silicone sa prispôsobí všetkým mysliteľným tvarom a stále ponúka potrebnú pevnosť. A čo je najlepšie: pôsobí úžasne prirodzene. Stručne povedané: Liquid Silicone je univerzálny materiál medzi materiálmi na erotické hračky, ktorý nenecháva nič na náhodu, pokiaľ ide o bezpečnosť a potešenie!

     

    Čistenie a starostlivosť o erotické hračky z tekutého silikónu?

     

    Sexuálnu hračku je potrebné po každom použití dôkladne vyčistiť. Stačí ju umyť teplou vodou a jemným mydlom. Nemajte obavy, materiál je vodoodolný a dá sa ľahko opláchnuť. Ak chcete, môžete použiť aj špeciálny čistiaci prostriedok na erotické hračky, napríklad náš sprej VERYCLEAN. Po vyčistení by ste mali nechať erotickú hračku úplne vyschnúť. Najlepšie je nechať ju vyschnúť na vzduchu, nie priamo na slnku alebo na ohrievači. Keď je úplne suchá, uložte ju na čisté a suché miesto, mimo iných erotických hračiek. Najlepšie je vložiť ju do špeciálneho úložného vrecka na erotické hračky, aby bola chránená pred prachom a nečistotami. A ďalšia rada: vždy používajte správny lubrikant. Erotická hračka na báze silikónu veľmi dobre funguje s lubrikantmi na báze vody, ako je napríklad Aquameo. Lubrikantom na báze silikónu by ste sa však mali vyhnúť, pretože môžu napadnúť materiál. Ak budete dodržiavať tieto jednoduché tipy na starostlivosť, budete si svoju sexuálnu hračku užívať dlho!

     

    Viac informácií:

     

    • Viac informácií o produkte: krúžok na penis od Sport Fucker
    • Sport Fucker CockPit
    • Jedinečný dizajn.
    • Na dlhotrvajúcu a tvrdšiu erekciu.
    • Celková dĺžka: max. 8,8 cm
    • Vnútorný priemer: cca 3,5 cm (rozšíriteľný)
    • Materiál: Liquid Silicone
    • Sport Fucker v USA a MEO v Nemecku sú renomované značky špecializujúce sa na vysokokvalitné erotické hračky a BDSM produkty. Rozsiahly sortiment ponúka inovatívne a sexy výrobky pre všetkých, ktorí chcú svoje sexuálne zážitky posunúť na novú úroveň. Sport Fucker a MEO sú symbolom kvality, funkčnosti a maximálneho potešenia. Výrobky sú starostlivo vyvíjané a vyrábané podľa prísnych noriem kvality, aby zabezpečili bezpečné a vzrušujúce sexuálne zážitky. Aj tento výrobok je pôsobivým príkladom prvotriednej kvality a jedinečného dizajnu, pre ktorý Sport Fucker sú značky MEO a MEO známe.

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Macht viel Spaß

    Im Bett mit meinem Mann wurde es etwas langweilig und ich dachte, ich probiere mal einen Penisring aus. Der Ring hat sich wirklich gut angefühlt und die kleine Kugel oben drauf hat mir viel Spaß gemacht. Mit dem Penisring haben wir sicher viel mehr Spaß beim Sex. Ich freue mich schon auf das nächste Mal. Mein Mann und ich hatten wirklich viel Spaß mit dem Penisring.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Sport Fucker CockPit - Penis krúžok

      Sport Fucker CockPit - Penis krúžok

      Vitajte v CockPite, mieste, kde vaša sexuálna výkonnosť stúpne! Stránka Sport Fucker CockPit je dokonalý krúžok na penis pre erekciu tvrdú ako skala a intenzívne potešenie.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: