Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Butt plug - Full Load - Análna zátka s vnútornou guľôčkou

butt plug Full Load je jeden z najobjemnejších a najlepších análnych kolíkov, ktoré máme v našej ponuke. Čo ho však robí takým výnimočným, okrem možnosti používať ho 24 hodín denne, je malé tajomstvo (nazývame ho Fuck Energy), ktoré sa nachádza vo vnútri butt plug. Keď sa energia butt plug uvoľní a zaplaví váš análny kanálik stimulmi, budete kričať od extázy.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    butt plug Full Load je jeden z najobjemnejších a najlepších análnych kolíkov, ktoré máme v našej ponuke. Čo ho však robí takým výnimočným, okrem možnosti používať ho 24 hodín denne, je malé tajomstvo (nazývame ho Fuck Energy), ktoré sa nachádza vo vnútri butt plug. Keď sa energia butt plug uvoľní a zaplaví váš análny kanálik stimulmi, budete stonať extázou. Špeciálny tvar butt plug špeciálne stimuluje vašu prostatu, zatiaľ čo skrytá guľôčka vo vnútri butt plug vysiela hlboké, vibračné podnety hlboko do vášho análneho kanála.

     

    Predstavte si, aké to bude vo vás:

    Pocit, ktorý sa každým krokom, každým pohybom stupňuje a zintenzívňuje. S Full Load butt plug sa táto predstava stane skutočnosťou. Tento butt plug je nielen jedným z našich najobjemnejších modelov, ale aj anatomicky dokonale tvarovaný, aby vám ponúkol neporovnateľný pocit.

     

    Prečo VŠETCI hovoria o tomto butt plug: Tajomstvo je odhalené!

     

    To, čo robí model Full Load takým jedinečným, je dobre strážené tajomstvo vo vnútri. Skrytá gulička z nehrdzavejúcej ocele, ktorá pri každom pohybe uvoľňuje kinetickú energiu a vytvára extatické vibrácie, ktoré prenikajú hlboko do vášho vnútra.

     

    Extáza po celý deň - 24/7

     

    Vďaka anatomicky tvarovanej základni a možnosti používať ho nepretržite vás môže Full Load butt plug sprevádzať kedykoľvek a poskytnúť vám neporovnateľné potešenie v ktorúkoľvek dennú či nočnú hodinu. Ponorte sa do nového sveta zmyselnej stimulácie s butt plug Full Load . Každý krok, každé otočenie a každé rozhýbanie bokov uvedie do pohybu skrytú guľôčku z nehrdzavejúcej ocele vo vnútri. Táto kinetická energia vytvára extatické vibrácie, ktoré prenikajú hlboko do análneho kanála. Zažite, ako sa každý pohyb tela mení na vlnu intenzívnej rozkoše, ktorá špecificky zasahuje bod G alebo u mužov prostatu. Stránka Full Load premieňa každodenné pohyby na chvíle absolútnej extázy. Guľôčky lásky sú medzi ženami už dlho považované za zasvätený tip: zvyšujú schopnosť dosiahnuť orgazmus a orgazmus je tiež prežívaný oveľa intenzívnejšie. Náš výrobok pre mužov však tento účinok ďaleko prekonáva! Análny kolík Full Load zaplavuje vaše miesto rozkoše takým množstvom podnetov, že jeho používanie vedie k silným orgazmom už po krátkom čase - a dokonca bez použitia rúk, bez toho, aby ste sa museli navzájom dotýkať.

     

    Reakcie sú neuveriteľné: Toto je naozaj za humbukom Full Load!

     

    Dizajn, ktorý presvedčí! Ergonomicky tvarovaný a mimoriadne objemný butt plug ako Full Load sa dokonale prispôsobí anatómii ľudského tela. To zaručuje nielen vysokú úroveň pohodlia, ale umožňuje aj presnú stimuláciu erotogénnych zón, ako je bod G u žien a prostata u mužov. Špeciálny objem butt plug Full Load zvyšuje pocit plnosti a tlaku, čo ešte viac zintenzívňuje stimuláciu. Počas pohybov, ako je chôdza alebo sedenie, sa kolík môže ľahko pohybovať v konečníku alebo vagíne, čím vytvára ďalšiu stimuláciu. Anatomicky tvarovaný butt plug, ako je Full Load, má tiež tú výhodu, že bezpečne sedí a tak ľahko sa nešmýka, čo umožňuje dlhšie používanie, a tým aj dlhotrvajúcu stimuláciu. Dôležitú úlohu zohráva aj materiál, ktorý sme použili na tento butt plug: pružný, ale pevný materiál, ako je tekutý silikón, dobre sedí, ale zároveň vyvíja potrebný tlak na optimálnu stimuláciu požadovaných zón.

     

    Senzačný butt plug, ktorý si získal srdcia našich zákazníkov: FULL LOAD!

     

    Vďaka piatim veľkostiam, od kompaktnej veľkosti S (priemer 5,4 cm, dĺžka 10,7 cm) až po impozantnú veľkosť XXL (priemer 9,4 cm, dĺžka 16,4 cm), si zaručene nájdete ten pravý butt plug. Individuálne prispôsobená stredná časť (tyč) análneho kolíka zaisťuje optimálnu bezpečnosť a maximálne pohodlie.

     

    • Veľkosť S: priemer 5,4 cm, dĺžka 10,7 cm, stredná časť (hrdlo) ø 1 cm a dĺžka približne 3,6 cm.
    • Veľkosť M: priemer 6,4 cm, dĺžka 12,3 cm, stredná časť (hrdlo) s priemerom 1,4 cm a dĺžkou približne 3,7 cm
    • Veľkosť L: priemer 7,4 cm, dĺžka 13,8 cm, stredná časť (hrdlo) 1,6 cm ø a dĺžka približne 3,8 cm
    • Veľkosť XL: priemer 8,4 cm, dĺžka 15 cm, stredná časť (krk) 1,7 cm ø a dĺžka cca 3,9 cm
    • Veľkosť XXL: priemer 9,4 cm, dĺžka 16,4 cm, priemer strednej časti (krku) 2 cm a dĺžka približne 4 cm

     

    Ste pripravení na najintenzívnejší orgazmus svojho života? Potom objavte butt plug Full Load!

     

    Vďaka svojej špeciálnej nožičke sa butt plug Full Load nasaje medzi vaše zadočky. Môžete ho teda diskrétne používať celý deň a získať análnu stimuláciu pri každej príležitosti. Anatomická pätka análneho kolíka zaručuje bezpečnosť a pohodlný pocit, aj keď ste na cestách alebo spíte.

     

    Zariadenie butt plug Full Load môžete kombinovať aj s naším análnym postrojom (položka č. 9400 alebo položka č. 3489). Vďaka týmto popruhom môžete análny kolík dokonale upevniť a nosiť ho pohodlne a diskrétne pod džínsami, kancelárskym oblečením alebo športovými nohavicami bez toho, aby niekto uhádol vaše sexi tajomstvo.

     

    Viac informácií:

     

    • butt plug - Full Load - Análny kolík s vnútornou stimulačnou guľôčkou
    • Popruhy na análny kolík nie sú súčasťou balenia. Pozrite si tiež časť "Odporúčané príslušenstvo".
    • Análny kolík zo série Extremeo.
    • Extremeo Butt Plugs sú análne kolíky vyvinuté odborníkmi.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobený z vysokokvalitného silikónu, bez ftalátov.
    • Vhodný pre začiatočníkov aj profesionálov.
    • Možno použiť análne aj vaginálne.
    • Tipy na čistenie butt plug Plná náplň: Pred použitím análneho kolíka Full Load z úspešnej série Extremeo by ste ho mali dôkladne vyčistiť naším sprejom VERYCLEAN. Samozrejme, čistenie je obzvlášť dôležité aj po použití. Pred použitím análneho kolíka môžete použiť aj análnu vodu na vypláchnutie čriev.
    • Aký lubrikant sa odporúča pre butt plug Full Load ? Na zavedenie butt plug do análneho otvoru odporúčame lubrikant na vodnej báze, napríklad Aquameo alebo Alpha Male Aqua. Nepoužívajte lubrikanty na báze silikónu, pretože by poškodili kvalitný materiál análneho kolíka! Náš sprej Extremeo uvoľňuje svaly zvierača a uľahčuje zavedenie butt plug Full Load .
    • Meoteam je online obchod pre dokonalé análne potešenie! Náš sortiment análnych kolíkov, dild a análnych vibrátorov je vyrobený tak, aby splnil vaše najdivokejšie fantázie. Máme všetko, po čom vaše srdce (a anál) túži, od klasických vzorov až po inovatívne výtvory. Naše špeciálne tvarované vibrátory a stimulátory prostaty vás katapultujú do nových výšin rozkoše. Tieto sofistikované erotické hračky pre mužov masírujú prostatu - mužský bod P. Takto poskytujú neuveriteľne intenzívne orgazmy. Pre odvážnych a zvedavých máme aj pôsobivý výber análnych dild a produktov na análnu dilatáciu. Nezáleží na tom, či ste v oblasti análnej stimulácie nováčik alebo skúsený znalec. Nájdete tu pre seba dokonalú erotickú hračku. Naši odborníci sa neustále snažia nájsť najnovšie a najvzrušujúcejšie produkty. Do nášho sortimentu preto pravidelne pridávame inovatívne nové výrobky. Stačí nás často navštevovať a objavte svoju ďalšiu obľúbenú erotickú hračku! Mimochodom, náš obchod je k dispozícii v nasledujúcich jazykoch: V ponuke nájdete: angličtinu, bulharčinu, češtinu, dánčinu, estónčinu, fínčinu, francúzštinu, gréčtinu, holandčinu, japončinu, litovčinu, lotyštinu, maďarčinu, nemčinu, nórčinu, poľštinu, portugalčinu, rumunčinu , ruštinu, slovenčinu, slovinčinu, španielčinu, švédčinu, turečtinu a taliančinu. Ak chcete navštíviť obchod v príslušnom jazyku, kliknite na príslušný jazyk.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Ganas de mas...

    Cogí el pequeño asustado por las opiniones que leía sobre el grande... Está genial, super cómodo para sacarlo de paseo, sin riesgo de que se escape. Pero el cuerpo me pide más.,,, Compraré también el grande!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Wow!

    It is incredible! It feels fantastic, comfortable and is just the right size. Not too small and not too big that it interferes with movement/daily activities. If this thing had a vibrating function it would make me come spontaneously.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    PERFECT

    I am an anal sex virgin, but not an anal toy virgin. I've had some small plugs, dildos and beads infrequently, but my wife and I are looking for MMF fun. I wanted a plug that was the right size to fit comfortably in my ass and had enough of a flange/base that I wouldn't have to worry about losing it. I intended to wear a plug for a considerable amount of time during my daily activities. Found this plug while looking for a gift for my wife. Could not wait to try it out.

    Perfect size plug (L) to get in that ass. My first time was a bit of a challenge but within no time I had the base pressing against my anus. Within an hour my asshole was so stretched open I had to hold the plug in with my ass cheeks. Two hours after that my wife is pounding my rear with her pegging panties loaded with the 7inch dildo - her present turned out to be a gift to me!

    48 hours after my first use I had to try them again. I used a water based gel lubricant liberally applied to the plug and a finger's worth up my ass. My waiting rear swallowed it with no problem.

    Great fun, good size and the inner ball makes for a fun tease. Very happy with my purchase.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Richtig guter Plug

    Ich muß schon sagen, das ist ein richtig geiler Plug...! Ungeübte sollten vorsichtig sein mit der Größe, der Plug ist richtig groß... Das Material ist sehr samtig, weich, gut einzuführen und total geruchsneutral, auch wenn man es einen ganzen Tag verwendet hat. Jeden Cent wert!!

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Geiles Teil.

    Die Verarbeitung ist makellos der Full Load Anal Plug ist geschmeidig weich und passt sich der Körperform an und sitzt perfekt. Der Tragekomfort ist so gut das der Plug über Stunden keine Probleme macht.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Größe L

    Hab mich erst mal erschrocken als ich ihn ausgepackt habe,musste erst mal ein paar Tage warten um mich a den Plug zu gewöhnen aber heute war es so weit. Der Anfang war schwierig aber wenn er erstmal drin ist gibt es kein Halt mehr. Ich war im siebten Himmel

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Butt plug - Full Load - Análna zátka s vnútornou guľôčkou

    Butt plug - Full Load - Análna zátka s vnútornou guľôčkou

    butt plug Full Load je jeden z najobjemnejších a najlepších análnych kolíkov, ktoré máme v našej ponuke. Čo ho však robí takým výnimočným, okrem možnosti používať ho 24 hodín denne, je malé tajomstvo (nazývame ho Fuck Energy), ktoré sa nachádza vo vnútri butt plug. Keď sa energia butt plug uvoľní a zaplaví váš análny kanálik stimulmi, budete kričať od extázy.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: