Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Postroj na análny kolík Full Load - análny postroj pre mužov a ženy

Náš análny kolík vám ponúka absolútne diskrétnu, sexy stimuláciu presne tam, kde to máte najradšej - hlboko v análnom otvore. A samozrejme, presne vtedy, keď to najviac chcete - kedykoľvek a kdekoľvek! Postroj s análnym kolíkom môžete použiť kedykoľvek a kdekoľvek - či už v supermarkete, v posilňovni, na večierku, pri večeri alebo kdekoľvek inde!

Viac informácií

3489/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Náš análny kolík vám ponúka absolútne diskrétnu, sexy stimuláciu presne tam, kde to máte najradšej - hlboko v análnom otvore. A samozrejme, presne vtedy, keď to najviac chcete - kedykoľvek a kdekoľvek! Postroj s análnym kolíkom môžete použiť kedykoľvek a kdekoľvek - či už v supermarkete, v posilňovni, na večierku, pri večeri alebo kdekoľvek inde! Butt plug Full Load sedí v postroji s análnym kolíkom absolútne bezpečne a stimuluje vás bez toho, aby si to niekto všimol. Dokonca aj v bazéne alebo na pláži, pretože análny postroj je vodotesný.

    Čím je análny postroj Full Load taký výnimočný?

    Tento análny postroj je odpoveďou na vaše erotické fantázie! Solídna kvalita a veľmi vysoký komfort pri nosení (aj počas športovania) odlišujú tento inovatívny výrobok od MEO. S naším análnym plug harnessom objavíte nové dimenzie rozkoše. Či už robíte svoje prvé kroky vo svete erotických doplnkov, alebo chcete rozšíriť svoju profesionálnu zbierku, tento postroj na análne kolíky je pre vás ten pravý.

    Čo je také zvláštne na erotických fantáziách o diskrétnom, nepozorovanom a trvalom používaní butt plug s postrojom s análnym konektorom?

    Erotické fantázie sú jedinečné a rozmanité a tajné alebo tabuizované môžu mať často zvláštnu príťažlivosť. Používanie butt plug s postrojom s análnym konektorom diskrétne a nepozorovane pod každodenným oblečením je jednoducho úžasne vzrušujúce. Pre mnohých našich zákazníkov môže byť neustály intímny pocit análnej zátky v análnom otvore neustálou fyzickou pripomienkou ich vlastnej sexuality a zmyselnosti. Slúži ako súkromné potešenie, ktoré poznajú a ovládajú len oni. Skutočnosť, že butt plug zostáva nepovšimnutý, môže zvýšiť vzrušenie; je v ňom prvok tajného, zakázaného, ktorý sa často vyskytuje v erotických fantáziách. Jeho používanie na verejnosti, dokonca aj v každodenných situáciách, môže zvýšiť pocit dobrodružstva a rizika. Okrem toho môže pre niektorých zahŕňať aj aspekt podriadenosti alebo dominancie, najmä ak jeho nosenie navrhuje alebo prikazuje partner. Celkovo takéto fantázie ponúkajú skvelý spôsob, ako narušiť rutinu každodenného života.

    Kľúčové vlastnosti:

    • Sexi doplnok pre ženy a mužov: Postroj s análnym kolíkom je špeciálny doplnok používaný nielen vo svete BDSM, ale aj mnohými mužmi a ženami. Ide o akýsi opasok (postroj), v ktorom sa jeden popruh nosí okolo pása a druhý medzi nohami v rozkroku a do ktorého možno upevniť análny kolík zo série Full Load (pozri tiež "Odporúčané príslušenstvo").
    • Stála prítomnosť: Keď je opasok s análnym konektorom nasadený, análny konektor zostáva na svojom mieste. Hlavným účelom nášho postroja s análnym kolíkom je poskytnúť používateľovi stimulujúce alebo vzrušujúce pocity, ale často ide aj o kontrolu alebo dominanciu partnera.
    • Optimálny materiál: Náš postroj na análny kolík je vyrobený z najlepších materiálov a zaručuje maximálne pohodlie a diskrétnosť.
    • Nastaviteľné prispôsobenie: Prispôsobí sa telu pre bezpečný a príjemný zážitok.
    • Jednoduché čistenie: Vodotesné vyhotovenie umožňuje jednoduché a dôkladné čistenie.


    Ako používať postroj na análny kolík?

    Postroj na análny kolík sa nasadí v niekoľkých jednoduchých krokoch a hneď padne ako uliaty. Nastaviteľný bedrový pás je vhodný pre ženy aj mužov a popruh, ktorý prechádza rozkrokom a ku ktorému je pripojený butt plug Full Load , je tiež veľkostne nastaviteľný. Náš postroj na análny kolík ponúkame v univerzálnej veľkosti, ktorá sa vždy hodí na všetky análne kolíky série Full Load rôznych veľkostí. Postroj na análny kolík je teda dokonale vhodný pre každú telesnú veľkosť. Po použití možno postroj na análny kolík ľahko vyčistiť teplou vodou a mydlom. Na obzvlášť dôkladné čistenie odporúčame náš sprej VERYCLEAN.

    Viac informácií:

    • Postroj na análny kolík pre jeden butt plug zo série Full Load.
    • Análny kolík (nie je súčasťou balenia). Análny kolík Full Load je k dispozícii vo veľkostiach S až XL. Pozrite si tiež časť "Odporúčané príslušenstvo".
    • Análny kolík odnímateľný na jednoduché čistenie.
    • Možno kombinovať so všetkými veľkosťami análnych kolíkov zo série Full Load.
    • Materiál: silikón, TPR, PVC
    • Poznámka: Butt plug nie je súčasťou balenia. Je potrebné ho objednať samostatne.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sehr zufrieden

    Passt genau und ist angenehm zu Tragen. Meine Frau ist sehr zufrieden wenn ich ihn trage. Mit dem Plug in L genau richtig

      Hodnotenie 

      Sehr gut

      Ist sehr gut .und man kommt auf seine Höhe Punkte, wenn mann es den ganzen Tag tragen tut.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Postroj na análny kolík Full Load - análny postroj pre mužov a ženy

      Postroj na análny kolík Full Load - análny postroj pre mužov a ženy

      Náš análny kolík vám ponúka absolútne diskrétnu, sexy stimuláciu presne tam, kde to máte najradšej - hlboko v análnom otvore. A samozrejme, presne vtedy, keď to najviac chcete - kedykoľvek a kdekoľvek! Postroj s análnym kolíkom môžete použiť kedykoľvek a kdekoľvek - či už v supermarkete, v posilňovni, na večierku, pri večeri alebo kdekoľvek inde!

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: