Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Skutočné Ass Play

Newsletter

Long butt plug "Beast" zo série Extremeo

Objavte tajomstvo, prečo sú muži a ženy na celom svete posadnutí butt plug "Beast"! Ak ste si mysleli, že ste už videli všetko, potom ste ešte nevideli tento butt plug s "tajnou funkciou". Tento butt plug kombinuje dizajn a funkciu a vytvára skutočne úžasný zážitok, ktorý nemá konkurenciu. Nie nadarmo naši zákazníci hovoria o najlepšom butt plug na svete.

Viac informácií

3446/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus náklady na dopravu

K dispozícii čoskoro

    Viac informácií

    Objavte tajomstvo, prečo sú muži a ženy na celom svete posadnutí "šelmou"! Ak ste si mysleli, že ste už videli všetko, ešte ste nevideli tento butt plug s "tajnou funkciou". Tento butt plug spája dizajn a funkciu, aby vytvoril skutočne úžasný zážitok, aký nemá obdobu. Nie nadarmo naši zákazníci hovoria o najlepšom butt plug na svete.

     

    Každý detail butt plug "Beast" je zážitkom sám o sebe!

     

    "Beast" ponúka všetko, čo si môžete priať od toho najlepšieho análneho sexu a prvotriedneho butt plug: Už len jeho pôsobivá dĺžka 30 cm sľubuje mimoriadne hlboký prienik. Vďaka rôznym priemerom od 4 do 6,3 cm vás "Beast" vezme na cestu najintenzívnejších pocitov. Klasická hlavička análneho kolíka je len začiatok - drážkovaná časť zintenzívňuje análnu stimuláciu, ktorá sa s guľovitým zhrubnutím zvyšuje až do absolútneho vyvrcholenia, keď tento bod prekročíte.

     

    Prečo si túto "tajnú" funkciu zamilujete:

     

    Skutočne geniálnym ťahom je spodná časť análneho kolíka, ktorá funguje ako pružný "tlmič nárazov". Tento detail umožňuje hlbokú a stimulujúcu masáž hlboko v konečníku a priamo pri prostate - predstavte si dynamické pohyby pri twerkingu, len nadržanejšie, intenzívnejšie, nahé a samozrejme vertikálne.

     

    Pri jazde na "Beast" butt plug si "tlmič nárazov" príde na svoje. Premení vaše pohyby na intenzívnu, rytmickú stimuláciu, ktorá sa šíri hlboko vo vašom vnútri. Je to ako jazda na vlne, ktorá vás každým pohybom katapultuje do nových výšin rozkoše. Táto funkcia maximalizuje pocit prieniku a zaručuje, že každý pohyb, každý nový prienik a každú malú zmenu vašej polohy intenzívne pocítite. Presne ako pri skutočnom análnom sexe!

     

    Najmä pri jazde na butt plug ponúka "tlmič nárazov" so svojím spätným rázom výhodu, že stimulácia smeruje priamo tam, kde je to najviac potrebné, a to hlboko do análneho kanála a u mužov najmä na prostatu.

     

    Skrátka, pružný "tlmič nárazov" butt plug posúva análnu stimuláciu na úplne novú úroveň. Nejde len o pocit plnosti, ktorý ponúkajú mnohé análne kolíky, ale aj o dynamický, pulzujúci pocit, ktorý prichádza s aktívnym používaním a vytvára jedinečný, intenzívny pocit rozkoše. Vďaka tejto vlastnosti je "Beast" nepostrádateľným butt plug pre každého, kto chce zo svojich análnych dobrodružstiev vyťažiť maximum.

     

    Objavte stránku butt plug, ktorá premení sólové sedenia na nebeské zážitky!

     

    Či už pri sólo sexe alebo s partnerom, butt plug "Beast" poskytuje nezabudnuteľné vyvrcholenia. Je vyrobený z vysokokvalitného lekárskeho silikónu, ktorý je nielen hodvábny na dotyk, ale aj dostatočne pružný, aby dosiahol do každej časti vášho tela. Zároveň je butt plug dostatočne pevný na to, aby sa dal zaviesť análne. Jeho široká prísavná základňa nielenže umožňuje používať análny kolík bez použitia rúk, ale zároveň ho chráni pred príliš hlbokým zasunutím do konečníka.

     

    Stručne povedané: S "Beast" nezískate len butt plug - zažijete superlatívne dobrodružstvo, ktoré naši nadšení zákazníci opisujú ako to najhorúcejšie, čo kedy zažili. Poddajte sa tejto sexi šelme a zažite chvíle rozkoše, aké ste ešte nezažili!

     

    Čistenie a používanie análneho kolíka Extremeo:

     

    • Jednoduché používanie: Zavedenie análneho kolíka do konečníka môže byť krásnym a príjemným zážitkom - najmä ak viete, ako to správne urobiť. Na uľahčenie zavádzania análneho kolíka do konečníka odporúčame náš obľúbený sprej Extremeo. Krátkym postriekaním sa uvoľní svalstvo zvierača. Týmto spôsobom sa zavádzanie análneho kolíka stáva mimoriadne jemným pôžitkom.

     

    • Správny lubrikant a náš Lube Shooter: Správny lubrikant môže mať veľký význam. Pri silikónových výrobkoch, ako je análny kolík Extremeo, by ste sa mali vyhnúť lubrikantom na báze silikónu, pretože môžu poškodiť materiál. Namiesto toho odporúčame lubrikanty na vodnej báze, ako je náš Aquameo alebo Alphamale Aqua. Tie poskytujú príjemný pocit a sú bezpečné na použitie so silikónovými análnymi kolíkmi. Stránka Lube Shooter alebo aplikátor lubrikantu optimalizuje zážitok z análnych sexuálnych hračiek, ako sú napríklad análny kolík. Umožňuje, aby sa lubrikant rozdelil hlbšie a rovnomernejšie v análnom kanáli, vďaka čomu je zavedenie análneho kolíka pohodlnejšie a bezpečnejšie. Keďže análny otvor neprodukuje vlastný lubrikant, dostatočný prísun lubrikantu znižuje trenie a riziko poranenia. Okrem toho stránka Lube Shooter umožňuje čistú a presnú aplikáciu bez plytvania lubrikantom.

     

    • Čistenie: Váš Extremeo butt plug by sa mal po každom použití dôkladne vyčistiť. Na dôkladné a hygienické čistenie odporúčame aj náš sprej VERYCLEAN. Rýchly postrek zabezpečí, že butt plug bude vždy pripravený na ďalšie dobrodružstvo.

     

    Viac informácií:

     

    • butt plug "Beast"
    • Análny vibrátor alebo análny kolík zo série Extremeo.
    • Rozmery: dĺžka 30 cm, priemer hlavice 4,8 cm, priemer drážkovanej časti 4 cm, priemer guľovitého rozšírenia 6,3 cm.
    • Extremeo Butt Plugs sú análne kolíky vyvinuté odborníkmi.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobené z vysokokvalitného silikónu, bez ftalátov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Buena compra

    Estupendo. Jugar con el es muy divertido igual para mi, que para mi chica.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Fills Completely and makes me cum

    Took a while to work it in but once it got in it was incredible! When I ride it tip to base it makes me cum

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    I love it.

    I use it every day at least once. Sometimes three times. It streches me so much I have one anal orgasam after another.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Sehr angenehmes biegbares Material .

    Saugnapf hält was er verspricht und die Grösse ist sehr angenehm. Was soll ich sagen ? Dildo macht definitiv großen Spass und erfüllt seinen Zweck. Würde ich jedem empfehlen und ist einen Kauf wert.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Long butt plug "Beast" zo série Extremeo

    Long butt plug "Beast" zo série Extremeo

    Objavte tajomstvo, prečo sú muži a ženy na celom svete posadnutí butt plug "Beast"! Ak ste si mysleli, že ste už videli všetko, potom ste ešte nevideli tento butt plug s "tajnou funkciou". Tento butt plug kombinuje dizajn a funkciu a vytvára skutočne úžasný zážitok, ktorý nemá konkurenciu. Nie nadarmo naši zákazníci hovoria o najlepšom butt plug na svete.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: