Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Luxusné análne zátky

Newsletter

Análny kolík s kryštálom ASSTROID

Zadkový kolík ASSTROID je ideálny pre všetkých našich zákazníkov, ktorí chcú vyskúšať niečo nové. Vďaka svojej striebornej farbe a trblietavému kryštálu v základni análneho kolíka nielenže vyzerá mimoriadne štýlovo, ale zároveň vás šikovne pripraví na análny sex.

Viac informácií

49,90 €


-20%

39,92 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Zadkový kolík ASSTROID je ideálny pre všetkých našich zákazníkov, ktorí chcú vyskúšať niečo nové. Vďaka svojej striebornej farbe a trblietavému kryštálu v základni análneho kolíka nielenže vyzerá mimoriadne štýlovo, ale zároveň vás pripraví na análny sex. Vďaka zaoblenému, zúženému tvaru sa análny kolík ľahko zavádza a zaisťuje optimálne pohodlie. Aby sa análny kolík nezasunul príliš hlboko do tela, má na konci okrúhlu základňu.

    Zadkový kolík ASSTROID je luxusná a ergonomická sexuálna hračka na intenzívny a naplňujúci análny zážitok. Kolík do zadku je k dispozícii v troch veľkostiach, ktoré vyhovujú rôznym preferenciám a zážitkom.

    Tri veľkosti pre potešenie na mieru:

    • Veľkosť S: S priemerom 40 mm a dĺžkou 90 mm je tento análny kolík ideálny pre začiatočníkov alebo tých, ktorí uprednostňujú jemnejšie pocity.
    • Veľkosť M: S priemerom 52 mm a dĺžkou 110 mm ponúka tento análny kolík intenzívnejšiu stimuláciu pre pokročilých používateľov.
    • Veľkosť L: Tento análny kolík s priemerom 62 mm a dĺžkou 115 mm zaručuje maximálnu spokojnosť našich skúsených zákazníkov.


    Vysokokvalitný materiál a dizajn:

    . Kolík do zadku ASSTROID je vyrobený z kovu a má vysoko leštený povrch, čo mu dodáva nielen estetický vzhľad, ale zaručuje aj hladké a pohodlné zavádzanie. Hruškovitý tvar análneho kolíka poskytuje mimoriadne výplňový pocit pri análnom použití a ponúka intenzívny a zmyselný zážitok.

    Luxusný kryštál:

    Na konci kolíka je vsadený trblietavý šperk v podobe kryštálu, ktorý slúži nielen ako pútač pozornosti. Tento krištáľ dodáva análnemu kolíku ASSTROID elegantný a noblesný vzhľad.

    Správny lubrikant:

    Pre obzvlášť príjemný zážitok odporúčame lubrikant na vodnej báze Aquameo a náš análny relaxačný sprej Analforte.

    Jednoduché a hygienické čistenie:

    Čistenie análneho kolíka ASSTROID je jednoduché a možno ho vykonávať teplou vodou a neutrálnym mydlom. Na rýchle a účinné čistenie odporúčame aj náš čistiaci sprej INSTACLEAN.

    Zadkový kolík ASSTROID je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá luxusné a intenzívne análne potešenie. Vďaka vysokokvalitnému spracovaniu, jedinečnému dizajnu a trblietavému kryštálu ponúka ASSTROID bezkonkurenčný zážitok vo svete análnych hier.

    Ďalšie informácie:

    • ASSTROID análny kolík v tvare hrušky
    • Materiál: kov, kryštál
    • Farba: Najmenší ASSTROID je vybavený priehľadným kryštálom, dva väčšie kryštálom fialovej farby.
    • Odporúčaný lubrikant: Aquameo a Analforte
    • Pred a po použití vyčistite pomocou spreja INSTACLEAN.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sehr schön

    Sehr schön aber für mich etwas zu groß

      Hodnotenie 

      Edles Schmuckstück

      Kürzlich habe ich den birnenförmigen Buttplug aus Edelstahl mit dem auffälligen violetten Kristall am Stopper getestet und bin absolut begeistert! Schon beim Auspacken fiel mir die hochwertige Verarbeitung auf. Der Edelstahl glänzt elegant und liegt angenehm schwer in der Hand, was bereits einen Vorgeschmack auf die Qualität des Produktes gibt.

      Die Birnenform des Plugs macht das Einführen angenehm und einfach. Der Stahl gleitet fast mühelos und vermittelt durch sein Gewicht eine wunderbare Präsenz. Besonders hervorzuheben ist die glatte Oberfläche des Edelstahls, die sich hervorragend mit einem guten Gleitmittel kombinieren lässt.

      Der eigentliche Hingucker ist jedoch der violette Kristall am Stopper. Er funkelt und glitzert und verleiht der Benutzung eine gewisse Ästhetik, die das Vergnügen auch optisch steigert. Es ist nicht nur ein Anal Plug, sondern auch ein Schmuckstück, das eine gewisse Erotik ausstrahlt.

      Bemerkenswert ist auch der Tragekomfort. Der Anal Plug bleibt auch über längere Zeit sicher an seinem Platz, ohne unbequem zu werden. Größe und Form sind ideal für ein stimulierendes Erlebnis, ohne zu überfordern.

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Conforme au descriptif

      Conforme au descriptif, agréable à porter et idéal pour pimenter un peu la vie intime!! Différentes tailles pour différentes sensations!! Je recommande.

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Ottimo

      Lo abbiamo regalato ai nostri amici sono molto soddisfatti

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Análny kolík s kryštálom ASSTROID

      Análny kolík s kryštálom ASSTROID

      Zadkový kolík ASSTROID je ideálny pre všetkých našich zákazníkov, ktorí chcú vyskúšať niečo nové. Vďaka svojej striebornej farbe a trblietavému kryštálu v základni análneho kolíka nielenže vyzerá mimoriadne štýlovo, ale zároveň vás šikovne pripraví na análny sex.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      13 ostatné položky v rovnakej kategórii: