Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Rozmetadlo úst

Newsletter

BDSM Roztierač úst 2.0 - Jennings

Objavte novú dimenziu dominancie a podriadenosti s Jennings Mouth Spreader 2.0! Pôvodne sa používal v zubnom lekárstve, teraz si našiel svoje stále miesto vo svete BDSM a spája zmyselné vzrušenie s pocitom kontroly.

Viac informácií

3440/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Objavte novú dimenziu dominancie a podriadenosti s Jennings Mouth Spreader 2.0! Pôvodne sa používal v zubnom lekárstve, našiel si však svoje miesto vo svete BDSM a spája zmyselné vzrušenie s pocitom kontroly.

    Roztierač úst nepatrí medzi najznámejšie sexuálne hračky z oblasti BDSM, ale na fetišistickej a BDSM scéne je veľmi obľúbený. Pripomína ústny roubík alebo náhubok a často sa používa v kombinácii s postrojom na hlavu alebo obojkom. Táto BDSM hračka sa používa na otváranie a fixáciu úst a čeľuste. Submisívny partner je umlčaný so široko otvorenými ústami. To umožňuje dominantnému partnerovi vložiť do široko otvorených úst napríklad svoj penis. Blokovací mechanizmus na rozťahovači úst bráni submisívnemu partnerovi v opätovnom zatvorení úst.

    Rozťahovač úst podľa Jenningsa:

    Rozťahovač úst 2.0 podľa Jenningsa si získal popularitu na BDSM scéne z rôznych dôvodov. Zameriava sa na kontrolu a podriadenie, pričom rozťahovač úst preberá fyzickú kontrolu nad ústami pasívneho partnera. Mnohí oceňujú aj medicínsky aspekt rozťahovača úst, pretože do hrania rolí pridáva ďalšie medicínske pozadie. Je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, je nielen odolný, ale aj hygienický, čo sa na scéne BDSM veľmi cení. Jeho všestrannosť umožňuje použitie v rôznych situáciách, pričom vizuálna príťažlivosť široko otvorených úst je pre mnohých ľudí mimoriadne atraktívna. To zvyšuje pocit zraniteľnosti a zároveň ponúka nové, vzrušujúce BDSM zážitky.

    S týmto rozťahovačom úst už vaše BDSM sedenia nikdy nebudú rovnaké!

    Vysokokvalitné materiály: Tento rozťahovač úst je vyrobený z lekárskej nehrdzavejúcej ocele a predstavuje najvyššiu kvalitu a odolnosť. Jeho vinylový poťah nielen chráni zuby, ale zaisťuje aj príjemný pocit pri nosení.

    Optimálne pohodlie: Premyslený dizajn zaisťuje pohodlné nosenie v ústach a na tvári. Vinylový poťah zaisťuje, že zostane presne tam, kde má byť, a zároveň zabraňuje skĺznutiu ústnej rozpery.

    Jednoduché používanie: Otvárací mechanizmus ústnej rozpery sa ovláda páčkou na boku a ústa pasívneho partnera sa otvoria doširoka. Tento nastavovací mechanizmus spoľahlivo udrží rozperku úst v požadovanej polohe a ústa doširoka otvorené.

    Prispôsobivosť: Nastaviteľný remienok z vegánskej kože umožňuje individuálne prispôsobenie akejkoľvek veľkosti hlavy a zaručuje dokonalé prispôsobenie.

    Viac informácií:

    • BDSM rozťahovač úst podľa Jenningsa
    • Nová verzia s gumovým poťahom
    • Rozmery: cca 20 cm dlhý x 13 cm úplne otvorený.
    • Materiál: nerezová oceľ, PVC, vegánska koža
    • Poznámka: Je dôležité poznamenať, že ako pri všetkých BDSM aktivitách, komunikácia, súhlas a bezpečnosť sú kľúčové. To, čo je pre jednu osobu príjemné a vzrušujúce, môže byť pre inú osobu nepríjemné. Preto treba vždy dbať na to, aby sa všetci zúčastnení cítili pohodlne a aby sa rešpektovali hranice.
    • Upratovanie: Pred a po použití s naším sprejom INSTACLEAN.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Wow

    Der Zahnschutz bei dem Mundspreizer ist echt genial! Funktioniert super, klasse Qualität.

      Hodnotenie 

      Okay

      Bevorzuge Ballonknebel

        Hodnotenie 

        Perfecta

        Cumple a las mil maravilas su funcion, aunque sencilla pero a la vez tiene que ser muy practica y sin duda alguna esta mordaza la da.

          Napíšte vlastnú recenziu

          BDSM Roztierač úst 2.0 - Jennings

          BDSM Roztierač úst 2.0 - Jennings

          Objavte novú dimenziu dominancie a podriadenosti s Jennings Mouth Spreader 2.0! Pôvodne sa používal v zubnom lekárstve, teraz si našiel svoje stále miesto vo svete BDSM a spája zmyselné vzrušenie s pocitom kontroly.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          9 ostatné položky v rovnakej kategórii: