Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Alpha Male Análna zástrčka

Budete stonať extázou, keď sa energia tohto senzačného análneho kolíka uvoľní a zaplaví váš análny kanál stimuláciou. Jeho špeciálny tvar špecificky stimuluje prostatu, zatiaľ čo skrytá guľôčka vnútri vysiela hlboké, vibračné podnety hlboko do vášho análneho kanála.

Viac informácií

19,90 €


-5,00 €

14,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Budete stonať extázou, keď sa energia tohto senzačného análneho kolíka uvoľní a zaplaví váš análny kanál stimuláciou. Jeho špeciálny tvar špecificky stimuluje vašu prostatu, zatiaľ čo skrytá guľôčka vnútri vysiela hlboké, vibračné podnety hlboko do vášho análneho kanála.

     

    Nikdy neuhádnete, čo tento análny kolík dokáže - posilňovač orgazmu, ktorý vám vyrazí dych!

     

    Guľôčky lásky sú medzi ženami už dlho považované za zasvätený tip: zvyšujú schopnosť dosiahnuť orgazmus a orgazmus je tiež prežívaný oveľa intenzívnejšie. Náš výrobok pre mužov však tento účinok ďaleko prekonáva! Táto erotická hračka je análny kolík, ktorý svojím špeciálnym tvarom stimuluje prostatu a prostredníctvom skrytej guľôčky vo vnútri prenáša extatické vibrácie aj hlboko do análneho kanála. Análny kolík zaplavuje prostatu takým množstvom podnetov, že jeho používanie vedie k tým najprudším zášklbom a orgazmom už po krátkom čase - a dokonca bez použitia rúk, bez toho, aby ste sa ho museli čo i len dotknúť.

     

    Ste pripravení na najintenzívnejší orgazmus svojho života? Objavte análny kolík Alpha Male!

     

    Vďaka špeciálnej nožičke sa tento análny kolík sám nasaje medzi vaše zadočky. Môžete ho teda diskrétne používať celý deň a užívať si análnu rozkoš na každom kroku. Ergonomicky tvarovaná nožička análneho kolíka zaručuje bezpečnosť a pohodlný pocit, aj keď ste vonku alebo spíte.

     

    Tento análny kolík môžete kombinovať aj s naším análnym postrojom. Vďaka nemu môžete análny kolík pohodlne a diskrétne nosiť pod džínsami, kancelárskym oblečením alebo športovými nohavicami bez toho, aby niekto uhádol vaše sexi tajomstvo.

     

    Tipy na čistenie análneho kolíka:

     

    Predtým, ako análny kolík použijete, mali by ste ho dôkladne vyčistiť naším sprejom VERYCLEAN. Samozrejme, veľmi dôležité je aj čistenie po použití. Pred použitím análneho kolíka môžete použiť aj análnu sprchu na opláchnutie čreva.

     

    Aký lubrikant mám použiť na análny kolík?

     

    Na zavedenie análneho kolíka odporúčame lubrikant na vodnej báze, napríklad Aquameo alebo Alpha Male Aqua. Nepoužívajte lubrikanty na báze silikónu, pretože by poškodili kvalitný materiál análneho kolíka! Náš sprej EXTREMEO uvoľňuje svalstvo zvierača a uľahčuje zavádzanie análneho kolíka.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • Análny kolík s vnútornou stimulačnou guľôčkou
    • Análny kolík pre začiatočníkov aj profesionálov.
    • Materiál: silikón, ABS
    • Rozmery: Dĺžka 7 cm, priemer 3,4 cm. Veľký análny kolík, dĺžka 8,5 cm, priemer 4,2 cm.
    • MEO je internetový obchod pre dokonalé análne potešenie! Náš sortiment análnych kolíkov, análnych kolíkov a análnych vibrátorov je vyrobený tak, aby splnil vaše najdivokejšie fantázie. Máme všetko, po čom vaše srdce (a análny otvor) túži, od klasických vzorov až po inovatívne výtvory. Nechajte naše špeciálne tvarované vibrátory a stimulátory prostaty, aby vás katapultovali do nových výšin rozkoše. Tieto šikovné erotické hračky pre mužov masírujú prostatu - mužský bod P - pre neuveriteľne intenzívne orgazmy. Pre odvážnych a zvedavých máme aj pôsobivý výber análnych dild a produktov na rozťahovanie análneho otvoru. Či už ste začiatočník v análnych hrách alebo skúsený znalec, máme pre vás dokonalú erotickú hračku. Naši odborníci neustále hľadajú najnovšie a najvzrušujúcejšie produkty na trhu. Preto pravidelne dopĺňame náš sortiment o nové inovatívne výrobky. Preto sa často vracajte a objavte svoju ďalšiu obľúbenú erotickú hračku!

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sehr gut

    Ich habe ihn in der Größe " Profis " bestellt. Das Produkt ist gut und fühlt sich hochwertig an. Das Gewicht liegt durch die Kugel gut in der Hand und beim Schütteln spürt man die Bewegungen. Das Einführen ist super einfach, auch ohne Vorbereitung mit einer minimalen Menge Gleitmittel. Das Tragegefühl ist so angenehm, dass man das Teil sicher den ganzen Tag lang benutzen kann.

      Hodnotenie 

      Absolutely awesome

      Bought Medium size and it fits well. Comfortable and stays in. Easy to clean.

      • 0 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Fills you up really nice!

      Fills you up really nice!

        Hodnotenie 

        Sehr geil

        und Top Qualität

          Hodnotenie 

          Most Comfortable Plug I've Experienced

          Smooth, soft, and comfortable. And the flexibility of the handle makes it the perfect plug to wear while you're out and about or even at work.

          • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          24/7

          Very comfortable and can wear for hours.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Alpha Male Análna zástrčka

            Alpha Male Análna zástrčka

            Budete stonať extázou, keď sa energia tohto senzačného análneho kolíka uvoľní a zaplaví váš análny kanál stimuláciou. Jeho špeciálny tvar špecificky stimuluje prostatu, zatiaľ čo skrytá guľôčka vnútri vysiela hlboké, vibračné podnety hlboko do vášho análneho kanála.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            30 ostatné položky v rovnakej kategórii: