Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Bondage Fesseln DISTINCT

Newsletter

Kožený BDSM obojok - čierny biely

Na polstrovanie manžety na krk používame obzvlášť mäkkú vrchnú kožu, ktorá zaručuje vysoký komfort pri nosení. Vďaka vynikajúcemu spracovaniu možno manžetu na krk nosiť veľmi pohodlne dlhší čas a dokonca aj cez noc bez toho, aby sa stala nepohodlnou.

Viac informácií

1363/00

79,90 €


-20,00 €

59,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Manžeta na krk BDSM má nielen praktické využitie, ale zároveň vždy urobí veľký dojem. Takpovediac "statement piece", ktorý už hovorí za všetko. MEO však ide ešte ďalej a optimalizuje tento jasný znak BDSM scény farebným označením, ktoré prezrádza oveľa viac ako to, že ste Sub.

     

    Dvojfarebné kožené obojky na bondage zo série DISCTINKT v červenej, žltej, modrej a bielej farbe sú obdobou svetoznámeho kódu hanky. Ten nenecháva žiadne otázky nezodpovedané a submisívny nositeľ môže aj bezbranne zviazaný a s roubíkom povedať svojmu okoliu, na čom je.

     

    V tejto BDSM manžete na krk zo série sa spája dokonalé remeselné spracovanie a vášeň pre bondage DISCTINKTza ktorej kvalitu ručí spoločnosť MEO svojím menom.


    Na polstrovanie bondage puta na krk sme použili obzvlášť mäkkú vrchnú kožu, ktorá zaručuje skvelý komfort pri nosení. Vďaka vynikajúcemu spracovaniu možno manžetu na krk nosiť veľmi pohodlne dlhší čas a dokonca aj cez noc bez toho, aby sa stala nepohodlnou.

    Keďže koža je úplne prefarbená, golier získava hlbokú, žiarivú farbu, ktorá ani časom nevybledne, ale je čoraz krajšia. Tri oceľové krúžky, jeden vpredu a dva po stranách, ponúkajú možnosť optimálne začleniť putá do bondáže, napríklad na pripevnenie reťaze alebo vodítka. Pútko na krk je nastaviteľné pomocou kovovej pracky a možno ho prispôsobiť akémukoľvek obvodu krku.

     

    K sérii kvalitných kožených výrobkov BDSM "DISTINCT" patria bondage obojky, BDSM manžety na členky, bondage putá, náramky a bandáže na ruky.

     

    Viac informácií:

     

    • Čierny / biely kožený obojok BDSM
    • Bondážny obojok alebo manžeta na krk
    • S tromi robustnými oceľovými krúžkami
    • dĺžka 53 cm a šírka 8 cm
    • Dvojfarebné putá na krk, nastaviteľná veľkosť
    • Prémiová kvalita s vysokým komfortom nosenia
    • Odporúčané profesionálmi BDSM
    • Zaručuje dokonalé bondage sedenia
    • Vyrobené z rastlinne farbenej hovädzej kože
    • Vhodné pre všetky obvody krku od približne 36 cm do 46 cm

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Elegante e sensuale

    Elegante e sensuale, può essere comodo o allacciato bello stretto... Bello davvero!

      Hodnotenie 

      Excellent quality

      I like this collar, the way that it fits me personally gives it an almost posture collar feel and that was a fantastic feeling. Being unable to look down whilst wearing it just reinforced my submissive tendencies.

      The three 'D' Rings give you lots of play options and it was so much fun to have my wrists immobilised to my collar. It is a fantastic firm collar and its high contrast colours give it a really striking look that I love. Whilst it is a very firm collar it is comfortable to wear even for extended periods of time. Once again Meo have produced another fantastic collar.

      Read full review: http://www.sexmachinereviews.co.uk/black-and-white-leather-bondage-collar-from-meobond.html

        Hodnotenie 

        Längeres Tragen sehr angenehm

        Das Halsband ist aus sehr gutem Leder und riecht auch etwas nach Leder. Ringe, Ösen und Nieten sind perfekt verarbeitet. Längeres Tragen ist durch die Polsterung auch sehr angenehm. Guten Equipment für den Sklaven.

          Hodnotenie 

          Would recommend this to anyone looking for a good quality collar

          This collar is my first. It is very well made and fits perfectly. Just stiff enough to remind you it is there but comfortable enough for long term wear. Would recommend this to anyone looking for a good quality collar. You get your money's worth on this one for sure.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Kožený BDSM obojok - čierny biely

            Kožený BDSM obojok - čierny biely

            Na polstrovanie manžety na krk používame obzvlášť mäkkú vrchnú kožu, ktorá zaručuje vysoký komfort pri nosení. Vďaka vynikajúcemu spracovaniu možno manžetu na krk nosiť veľmi pohodlne dlhší čas a dokonca aj cez noc bez toho, aby sa stala nepohodlnou.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili: