Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Obojky BDSM

Newsletter

BDSM kožený obojok - čierny/zelený - Amsterdam

Pre vysoký komfort nosenia počas bondáže bol obojok BDSM obzvlášť dôkladne spracovaný a na okrajoch starostlivo zaoblený. Tri pripevnené krúžky ponúkajú možnosť pripojiť reťaze alebo vodítko, aby vás váš otrok vždy nasledoval požadovaným smerom.

Viac informácií

2566/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Obojok BDSM má mimoriadne prepracovanú povrchovú úpravu a starostlivo zaoblené okraje pre vysokú úroveň pohodlia počas bondáže. Tri pripevnené krúžky umožňujú pripevniť reťaze alebo vodítko, aby vás váš otrok vždy nasledoval v požadovanom smere pomocou obojku.

     

    Obojok BDSM má nielen praktické využitie pri bondáži, ale vždy má aj veľký symbolický význam. MEO® však ide ešte ďalej a dopĺňa tento jasný znak BDSM scény týmto BDSM obojkom s farebným dizajnom, ktorý prezrádza oveľa viac než len to, že niekto je submisívny alebo otrok.

     

    S týmto dvojfarebným BDSM obojkom si môžete vybrať z rôznych farieb, ako je čierna, zelená, červená, modrá a biela. Tieto farby sú analogické s kódom Hanky, ktorý je známy po celom svete. Tento kódex nenecháva žiadne otázky nezodpovedané a Sub môže svojmu potenciálnemu partnerovi dokonca povedať, čo sa mu páči alebo aký je jeho fetiš, keď je počas bondáže zviazaný a s roubíkom. Kožený BDSM obojok sa dá dokonca nosiť ako módny doplnok.

     

    Tri oceľové krúžky, jeden vpredu a dva po stranách, umožňujú dokonale integrovať obojok BDSM do bondáže, napríklad na pripevnenie reťazí s karabínami, bondage lán alebo vodítka pre otrokov. Veľkosť obojku BDSM sa dá upraviť pomocou kovovej pracky a dá sa prispôsobiť prakticky akejkoľvek veľkosti krku.

     

    Čo je na tomto koženom obojku BDSM také výnimočné?

     

    Na výrobu obojku BDSM používame špeciálnu kožu, vďaka ktorej je jeho nosenie mimoriadne pohodlné. Vďaka vynikajúcemu spracovaniu sa obojok BDSM nosí veľmi pohodlne, dokonca aj cez noc, bez toho, aby sa stal nepohodlným. Dokonalé remeselné spracovanie a vášeň pre bondage sa spájajú v tomto BDSM obojku, za ktorého kvalitu ručí MEO® svojím menom. Vďaka klasickému dizajnu s moderným nádychom tento krásny BDSM obojok určite zaujme na celej čiare.

     

    Môžem kombinovať obojok BDSM s inými bondage doplnkami?

     

    Okrem tohto BDSM obojku naša séria "Amsterdam" zahŕňa aj kožené putá na ruky a zodpovedajúce manžety na členky. Môžete si vybrať z rôznych farieb. Najmä ak tento BDSM obojok skombinujete s putami na ruky alebo prípadne použijete aj šatku na oči, naskytnú sa vám úžasné možnosti. Alebo môžete použiť bondage masku, ktorá poskytuje erotické zosilnenie vnímania a robí vzrušujúcu súhru moci a dôvery v bondage ešte pôsobivejšou. Chcete ísť ešte o niečo ďalej? Potom možno do bondáže zakomponujte aj obľúbený pás cudnosti CELLMATE. Užitočným príslušenstvom k tomuto BDSM obojku je určite naše vodítko pre otrokov, ktoré ponúkame v mnohých vyhotoveniach, bondage lano alebo naša špeciálna bondage karabína na pripevnenie reťaze.

     

    Ako sa starať o kožený obojok BDSM a ako ho čistiť?

     

    Obojok BDSM jednoducho očistite vlhkou handričkou. Na starostlivosť o kožený obojok BDSM občas použite kvalitné mazivo na hladkú kožu. Vďaka tomu zostane koža pružná. Len ak sa o kožený obojok BDSM správne staráte, zostane v dobrom stave a bude odolný a pevný.

     

    Na čo si mám dať pozor pri kúpe obojku BDSM?

     

    S bondage výrobkami od MEO® ste nielen na bezpečnej strane, ale môžete si bondage s partnerom aj stopercentne užiť. Pri nákupe bondage pút by ste sa mali uistiť, že vám vybrané predmety sedia a majú individuálne nastaviteľnú veľkosť! To zvyšuje pohodlie pri nosení a zaručuje vám dlhoročné potešenie. Materiál by mal byť odolný a trvácny, ako napríklad kvalitná koža, ktorú používame my. Aby ste si zabezpečili dobrú náladu aj po skončení bondáže, mali by ste sa riadiť aj našimi pokynmi na starostlivosť, ktoré samozrejme prikladáme ku každému výrobku.

     

    Tipy a triky na bondage:

     

    Pred zviazaním pomáha definovať tzv Safeword súpravu. Zabráni sa tak rýchlemu neúmyselnému prekročeniu osobných hraníc. Tento Safeword je signálne slovo používané v BDSM praktikách, ktorým môže zviazaný, submisívny partner naznačiť, že si neželá pokračovať v akcii. V kontexte konsenzuálne vykonávaných praktík je výrazné Safeword je bezpodmienečný záväzok okamžite prestať. Účinné a dôveryhodné používanie safewords je jedným z absolútne nevyhnutných predpokladov konsenzuálneho BDSM.

     

    Ďalšie podrobnosti:

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Perfetto

    Mi sento super sexy quando lo indosso, nonché sottomessa al punto giusto, ma è ancora più eccitante quando lo lego al collo di lui, perdo la testa!

      Hodnotenie 

      Phantastisch

      Das Material der Halsfessel ist einfach phantastisch und hochwertig, es schmiegt sich dadurch auch wunderbar an, so das es als nicht störend empfunden wird. Das gute am Halsband von MEO ist auch, das man das Halsband im geschlossenen Zustand auch noch mit einem Vorhängeschloss (wird mitgeliefert) gegen unerlaubtes Abnemen sichern kann. An den drei D-Ringen aus Edelstahl kann man entweder den Sklaven mit einem Seil fixieren, oder auch die Handfesseln oder eine Sklavenleine fixieren.

        Napíšte vlastnú recenziu

        BDSM kožený obojok - čierny/zelený - Amsterdam

        BDSM kožený obojok - čierny/zelený - Amsterdam

        Pre vysoký komfort nosenia počas bondáže bol obojok BDSM obzvlášť dôkladne spracovaný a na okrajoch starostlivo zaoblený. Tri pripevnené krúžky ponúkajú možnosť pripojiť reťaze alebo vodítko, aby vás váš otrok vždy nasledoval požadovaným smerom.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: