Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis krúžky

Newsletter

Kovový krúžok na penis - STEALTH

Tak jednoduché a pritom tak neuveriteľne dobré. Náš moderný krúžok na penis zaručuje nielen kyprý a tvrdý penis, ale aj erotický, hipsterský vzhľad.

Viac informácií

39,90 €


-65%

13,97 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Tak jednoduché a pritom tak neuveriteľne dobré. Náš moderný krúžok na penis sa postará nielen o kyprý a tvrdý penis, ale aj o erotický, hipsterský vzhľad.

    Minimalistický dizajn a čierny eloxovaný povrch podčiarkujú ušľachtilý vzhľad v nadčasovom dizajne!

    Vyrobený z ľahkého, mimoriadne odolného hliníka, na výber sú tri rôzne veľkosti: 45 mm, 50 a 55 mm vnútorného priemeru.

    Informácie:

    Eloxovanie je metóda povrchovej technológie na vytvorenie ochrannej vrstvy na hliníku. Vytvára tenkú vrstvu, ktorá chráni hlbšie vrstvy pred koróziou, pokiaľ v tejto vrstve nie sú medzery, napríklad v dôsledku mechanického poškodenia.

    S naším erekčným krúžkom dosiahnete najtvrdšiu erekciu svojho života!

    Penis tvrdý ako oceľ a vytrvalý ako olympijský maratónec. MEO® Cock Ring vám prirodzene poskytne obrovskú stabilitu a viac zábavy počas sexu.

    Cock Ring, ak je pevne nasadený okolo penisu a semenníkov, dokáže nielen zväčšiť a spevniť váš penis, ale aj zabezpečiť dlhšiu výdrž a intenzívnejší orgazmus.

    MEO® Cock Ring stagnuje krv v corpus cavernosum, čím zabraňuje jej odtoku z penisu cez žily. V okamihu budete mať tvrdú, vypuklú erekciu.

    Aká veľkosť je pre mňa ideálna a ako dlho môžem krúžok na penis nosiť?

    Krúžok na penis alebo žaluď by sa mal nosiť len tak dlho, ako je to pohodlné. Nižšie nájdete návod na stiahnutie, ktorý vysvetľuje, ako si nasadiť krúžok na penis, a poskytuje podrobné rady týkajúce sa výberu správnej veľkosti. Tieto pokyny sú tiež priložené ku každému krúžku na penis alebo si ich môžete vyžiadať telefonicky od spoločnosti MEO® Versandhandel. Vo všeobecnosti platí, že krúžok na penis alebo krúžok na penis by mal vyvíjať tlak, ktorý je vnímaný ako príjemný, ale zároveň by nemal byť príliš tesný. Na základe našich skúseností so zásielkovým predajom krúžkov na penis sa pre bežné veľkosti penisu hodí priemer 45 mm (keď sa krúžok nosí okolo penisu a semenníkov). Poznámka: Nasadenie uľahčí trochu lubrikačného krému Aquameo.

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Nothing can beat this cock ring

    Nothing can beat this cock ring for its beautiful finish and workmanship. The inside surface has a slight radius so there are no sharp 90 degree edges to cut off circulation. You won't find a more beautiful piece than this one.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    I'm impressed

    This is my second ring, and I have to say I'm impressed! I love the weight, really lets you know it's there. The surface is silky smooth, with no seams. It looks and feels great! I enjoy the feel so much, I wear it everywhere. As far as performance/enhancement, I haven't been this hard since my teenage years. Make sure to get the right size!!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Kovový krúžok na penis - STEALTH

    Kovový krúžok na penis - STEALTH

    Tak jednoduché a pritom tak neuveriteľne dobré. Náš moderný krúžok na penis zaručuje nielen kyprý a tvrdý penis, ale aj erotický, hipsterský vzhľad.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: