Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Zväzovanie penisu a lopty

Newsletter

PUMP IT manžeta na penis

Po nasadení manžety na penis a jeho napumpovaní môže byť mimoriadne tesný a nadržaný! Zažijete pocity, o ktorých ste si predtým nemysleli, že sú možné. Silný, intenzívny pocit tlaku, presne ako keď muž pevne zovrie ruku!

Viac informácií

2465/00

39,90 €


-5,00 €

34,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Po nasadení manžety na penis a jeho napumpovaní môže byť mimoriadne tesný a nadržaný! Zažijete pocity, o ktorých ste si predtým ani nemysleli, že sú možné. Taký silný, intenzívny pocit tlaku, presne ako keď muž pevne zovrie ruku!

     

    Vždy ste túžili po tom, aby vás vaša partnerka zviazala? Ale nie na krku alebo na rukách, to je predsa pre začiatočníkov! Prečo sa nenechať zviazať len na penis a semenníky? Páči sa vám myšlienka vyskúšať niečo úplne iné? Potom by ste mali vyskúšať naše spútanie penisu, takzvanú manžetu na penis. Je ideálna na sexuálnu stimuláciu penisu od mäkkého po tvrdý!

     

    Manžeta na penis je nielen vizuálne atraktívnym BDSM doplnkom na vzrušujúce hranie rolí a trestanie! Vďaka tesnému uchyteniu zabezpečuje nahromadenie krvi, a tak prispieva k extrémnym pocitom podobným tým, ktoré zažívame na Cock Bondage. Čím tesnejšie je uchytenie, tým intenzívnejší je pocit tlaku, akonáhle penis a semenníky začnú napučiavať. Vďaka praktickej funkcii nafukovania možno návlek na penis kedykoľvek individuálne prispôsobiť vašim želaniam.

     

    Ako sa návlek na penis používa?

     

    Manžetu na penis si nasaďte okolo penisu a umiestnite ju v blízkosti základne hriadeľa. Vždy sa uistite, že váš penis je pri nasadení manžety ešte ochabnutý alebo len čiastočne vzpriamený. Teraz manžetu na penis uzavrite tlakovým uzáverom. Výsledné prekrvenie spôsobí, že penis bude v okamihu plný a tvrdý. Potom vezmite praktickú guľôčkovú pumpu a manžetu na penis nafukujte, kým nebude pevná a tesná. Ak máte pocit, že tlak je príliš veľký, vy alebo váš partner môžete jednoducho stlačiť bezpečnostný tlakový ventil a vzduch sa opäť uvoľní.

     

    Čo je na manžete na penis špeciálne?

     

    Manžeta na penis ponúka podobné výhody ako bežný krúžok na penis: manžeta na penis môže tiež účinne oddialiť mužskú ejakuláciu a zvýšiť vašu sexuálnu silu. Vďaka zamatovo mäkkému a príjemne elastickému materiálu sa manžeta na penis mimoriadne ľahko nasadzuje a vďaka suchému zipsu sedí úplne bezpečne. Skutočná klasika medzi hračkami Cock Bondage, ktorá je ideálna aj pre začiatočníkov.

     

    Na čo by som mal pri manžete na penis dávať pozor?

     

    Túto manžetu na penis by ste nemali používať s lubrikantmi na báze silikónu. Lubrikanty obsahujúce silikón môžu poškodiť materiál manžety na penis. Odporúčame lubrikant na báze vody, napríklad Aquameo od MEO®.

     

    Zväzovanie penisu a zväzovanie penisu:

    Sú muži, ktorí pri honení ocenia veľmi pevné uchopenie, alebo iní, ktorí ho majú radšej jemné. Top , ktorý si honí svoj Sub, môže naplno využiť svoju dominanciu s nafukovacou manžetou na penis od MEO ®. Na Cock Bondage, sa manžeta umiestni okolo penisu a potom sa nafúkne. Dočasné prerušenie prívodu krvi pomocou nafúknutej manžety na penis umožňuje zažiť jedinečné a dychberúce Cock Bondage pocity.

     

    Ako sa čistí návlek na penis?

     

    Po skončení sedenia Cock Bondage vyčistite návlek na penis teplou vodou a jemným mydlom. Na špeciálnu starostlivosť odporúčame náš sprej VERYCLEAN.

     

    Sprievodca manžetou na penis / záver na tému manžety na penis: Existuje celý rad rôznych erotických hračiek alebo sexuálnych pomôcok, ako sú napríklad krúžky na penis, ale aj táto manžeta na penis. Čo je to manžeta na penis a na čo slúži? Manžeta na penis je erotická pomôcka. Nasadzuje sa na mužský penis. Účelom manžety na penis je podporiť penis pri dosahovaní tvrdej a pevnej erekcie alebo penis obmedziť a tiež vytvoriť obzvlášť silný pocit dominancie u dominantnej partnerky. Manžeta na penis je spravidla vyrobená buď z latexu, kože, ako je napríklad naša manžeta Gate-of-Hell, alebo z gumy. MEO® vám tiež ponúka na výber rôzne manžety na penis s rôznymi textúrami, hladké alebo s hrotmi. V závislosti od štruktúry návleku na penis sa vaše potešenie ešte zvýši. Na čo je dôležité dávať pozor alebo bezpečné používanie manžety na penis: Pri kúpe manžety na penis je dôležité uistiť sa, že má pre vás správnu veľkosť. Je veľmi dôležité, aby bola dostatočne veľká pre váš vztýčený penis. Odporúča sa manžeta na penis, ktorá sa dá nafúknuť, pretože má absolútne flexibilnú veľkosť. Ak si vyberiete manžetu na penis, ktorá je príliš malá, môže sa stať, že si počas obzvlášť silnej erekcie penis pomliaždite. Správna starostlivosť o manžetu na penis : Keďže manžeta na penis je sexuálna hračka, mala by sa aj hygienicky čistiť. Manžetu na penis môžete zvyčajne čistiť teplou vodou a trochou mydla. Je dôležité, aby ste manžetu na penis nedávali sušiť na slnko, pretože materiály by trpeli priamym UV žiarením. Môžete si tiež zakúpiť takzvané čistiace prostriedky na erotické pomôcky od MEO®, napríklad náš sprej VERYCLEAN. Výhody a nevýhody návleku na penis : Výhod takéhoto návleku je veľa, ale existujú aj nevýhody, ktoré by tu mali byť spomenuté rovnakou mierou. Výhodou je samozrejme to, že používaním manžety dosiahnete veľmi silnú erekciu, ktorá poskytuje maximálne potešenie nielen vám, ale aj vašej dominantnej partnerke. Faktor zábavy je teda skvelý a je veľmi jasnou výhodou manžety na penis. Starostlivosť o manžetu na penis je tiež jednoduchá a trvá len niekoľko okamihov. V neposlednom rade je výhodou aj rôznorodosť materiálov, t. j. guma, latex, PU alebo koža, pretože si môžete vybrať materiál, ktorý je vám najpríjemnejší alebo na ktorý nemáte alergie. Možnou nevýhodou je, že návlek na penis, ak je príliš malý, môže spôsobiť nepríjemné otlaky na vašom penise. Preto je dôležité vybrať si správnu veľkosť alebo zvoliť manžetu na penis, ktorá sa bude nafukovať.

     

    Viac informácií:

     

    • Nafukovacia manžeta na penis
    • Manžeta na penis s nastaviteľnou veľkosťou a funkciou nafukovania
    • Odporúča sa na znehybnenie penisu alebo napumpovanie Cock Bondage
    • So zapínaním na suchý zips
    • Dĺžka trubice približne 24,5 cm
    • Dĺžka manžety cca 164 mm, použiteľná dĺžka cca 128 mm

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Molto divertente

    Molto divertente. Si può decisamente dire che è in linea con le aspettative

      Hodnotenie 

      Wirklich sehr gute Idee

      Wirklich sehr gute Idee. Schneller Versand, top Produkt, angemessener Preis. Wass will man mehr!

        Hodnotenie 

        Ottimo

        Sono molto soddisfatto di questo prodotto e posso solo raccomandarlo.

          Hodnotenie 

          Geiles Gefühl

          Geiles Gefühl wenn es immer enger wird. Kann die Penismanschette wirklich empfehlen. Funktioniert einwandfrei und Dank des Klettverschluss lässt sich die Größe optimal einstellen.

          • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          naja

          Der Klettverschluss hält der Belastung leider nicht Stand.

          • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          Extrem geile Gefühle

          Die Penis Manschette lässt sich sehr eng aufpumpen! Es ist wirklich so als würde jemand ganz hart mein Schwanz anfassen. Ich liebe das Gefühl. Extrem geil!

          • 2 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

          Napíšte vlastnú recenziu

          PUMP IT manžeta na penis

          PUMP IT manžeta na penis

          Po nasadení manžety na penis a jeho napumpovaní môže byť mimoriadne tesný a nadržaný! Zažijete pocity, o ktorých ste si predtým nemysleli, že sú možné. Silný, intenzívny pocit tlaku, presne ako keď muž pevne zovrie ruku!

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          26 ostatné položky v rovnakej kategórii: