Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Natiahnutie konečníka

Newsletter

Anal Stretching Extreme - butt plug pre análny strečing

Ste fanúšikom extrémneho naťahovania análu? Potom sú tieto veľké, špeciálne tvarované análne kolíky v troch veľkostiach (135 mm až 195 mm ø) tou správnou voľbou práve pre vás! Sú vybavené špeciálnym povrchom, ktorý zaručuje, že lubrikant na nich zostane mimoriadne dlho butt plug priľnú k zadku. Majú tiež vysokú hmotnosť a širokú základňu, takže na nich môžete jazdiť dlho.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ste fanúšikom extrémneho naťahovania análu? Potom sú tieto veľké, špeciálne tvarované análne kolíky v troch veľkostiach tou správnou voľbou práve pre vás! Sú vybavené špeciálnym povrchom, ktorý zaručuje, že lubrikant bude na butt plug držať extrémne dlho. Navyše majú veľkú hmotnosť a širokú základňu, takže na nich môžete jazdiť dlho. Ideálne na trvalé natiahnutie análneho otvoru pre mužov. Mimochodom, nášmu modelu sa páči naozaj veľký a vybral si naozaj veľký butt plug, veľkosť XL.

     

    Čo je také výnimočné na tomto butt plug na trvalé rozšírenie análneho otvoru?

     

    Úplne presvedčivý tvar a presne tie správne rozmery, ktoré zabezpečujú trvalé a jasne viditeľné roztiahnutie análneho otvoru. Okrem toho presvedčivý materiál, ktorý je dostatočne stabilný a zároveň pružný, takže butt plug je cítiť presne na tých správnych miestach. Náš butt plug vás úplne naplní a zaručí maximálnu spokojnosť. Sú veľké a ťažké, a preto zostávajú počas jazdy stabilné na zemi. Tieto zadočky sú preto ideálne na tréning a naťahovanie. Povrchová štruktúra zaručuje, že použitý lubrikant lepšie priľne k butt plug a vy si môžete vychutnávať potešenie dlhý čas bez prestávok.

     

    Aký lubrikant mám použiť pre tento veľký análny kolík na extrémne rozťahovanie?

     

    Pre tieto análne kolíky odporúčame náš hybridný lubrikant MANCUNT. Tento gél spája výhody dvoch svetov: Kĺže ako silikón a zmýva sa rovnako ľahko ako voda. MANCUNT robí z používania týchto veľkých análnych kolíkov úchvatné potešenie. Rozotrite dostatočné množstvo lubrikantu na stránke butt plug a pomocou nášho "Lube Shooter" si ho vložte do konečníka. Odporúčame vám tiež použiť náš sprej Extremeo. Tento sprej je ideálnou voľbou pre začiatočníkov v análnom sexe aj pre skúsených fanúšikov extrémneho rozťahovania análu. Špeciálny účinok Extremeo podporuje ľahšie prenikanie, a tak vedie k uvoľnenej a vášnivej rozkoši. Sprej pôsobí bez straty citlivosti, ale znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha dosiahnuť nespútanú zábavu s týmito veľkými análnymi kolíkmi.

     

    Dôležité tipy na používanie a čistenie veľkého análneho kolíka na extrémne rozťahovanie análu:

     

    Tento butt plug bol vyrobený z vysoko kvalitného vinylu bez obsahu ftalátov. Materiál je pružný a klzký. Vďaka fantastickej povrchovej štruktúre zostáva lubrikant obzvlášť dlho. Použitý materiál je navyše veľmi stabilný, takže vám butt plug vydrží dlho. Pred použitím butt plug by ste ho však mali dôkladne vyčistiť. Zvyčajne stačí teplá voda a jemné mydlo. Môžete ho dôkladne vyčistiť pomocou nášho spreja VERYCLEAN. Samozrejme, čistenie po použití je obzvlášť dôležité. Pred použitím análneho kolíka môžete tiež použiť samotnú análnu sprchu na vyčistenie čreva. V kategórii nášho obchodu "Anal douche" nájdete veľký výber.

     

    Čo by ste mali mať na pamäti pri rozťahovaní análneho otvoru?

     

    Konečník je veľmi citlivý otvor. Je menej roztiahnuteľný ako pohlavné orgány, a preto sa s ním musí zaobchádzať opatrne a obozretne.

     

    Pri rozťahovaní konečníka by ste sa mali vyvarovať nasledujúcich chýb:

     

    Pri naťahovaní análneho zvierača nepoužívajte silu! Ak nie je svalstvo zvierača uvoľnené, prienik je len ťažko možný. Ak budete postupovať príliš hrubo, môžete si vážne poraniť zvieračový sval a črevnú sliznicu. Preto: Vždy používajte veľké množstvo lubrikantu MANCUNT a rozťahujte pomaly!

     

    Používajte len sexuálne hračky! Ak v spálni nie je vhodná análna sexuálna hračka, je lákavé použiť iné predmety. V MEO to neodporúčame, pretože tieto predmety zvyšujú riziko poranenia a infekcie. Existuje aj dobrý dôvod, prečo je na trhu veľa análnych hračiek - majú širokú nohu, tzv. zarážku. Pri iných predmetoch a hračkách existuje riziko, že sa stratia v konečníku.

     

    Dilatácia análneho otvoru je neuveriteľne vzrušujúca sexuálna praktika. Príprava si vyžaduje určitú opatrnosť a počas naťahovania je potrebná dostatočná opatrnosť, aby nedošlo k nadmernému natiahnutiu zvierača. My v MEO, internetovom obchode s análnym strečingom, vám odporúčame pristupovať k téme rozťahovania análneho otvoru opatrne a citlivo - vždy je zábavné objavovať v oblasti rozťahovania análneho otvoru niečo nové a nevyskúšať všetko hneď na prvýkrát. Postupujte pomaly a opatrne - potom si análnu dilatáciu s našimi análnymi kolíkmi zamilujete!

     

    Viac informácií:

     

    • Veľmi veľký análny strečing butt plug v troch veľkostiach na trvalé roztiahnutie análneho otvoru
    • Ideálne na trvalé rozťahovanie análneho otvoru pre mužov.
    • Extra ťažký so širokou základňou
    • Mimoriadny dizajn pre intenzívne potešenie!
    • S veľkou pätkou na zavádzanie bez použitia rúk
    • Používajte len s lubrikantmi rozpustnými vo vode (napr. Aquameo) alebo s našimi hybridnými lubrikantmi (Mancunt alebo Formula X)
    • Materiál: Tieto análne kolíky sú vyrobené z vysokokvalitného vinylu bez ftalátov.
    • Pokyny na starostlivosť: Pred a po každom použití umyte a hygienicky vyčistite pomocou spreja VERYCLEAN.
    • butt plug skladujte prosím oddelene a nie spolu s inými silikónovými erotickými hračkami.
    • Maximálne análny strečing alebo permanentný análny strečing a tiež análny strečing pre mužov môže byť veľmi zábavný. Chcete si tiež roztiahnuť análny otvor pomocou análneho strečingu? Potom by ste si mali zaobstarať špeciálny análny kolík na análny strečing, análny kolík XL alebo butt plug XXL. MEO sa špecializuje na slávny análny strečingový krúžok, najväčší análny kolík na strečing a najmä na tému "análny strečing muža". Ponúkame análne strečingy v mnohých prevedeniach a farbách, ktoré sa jednoznačne odlišujú od ostatných výrobkov na análny strečing alebo extrémny análny strečing. Spájajú v sebe mnoho výhod, ktoré u iných análnych hračiek nenájdete. Rozťahovanie análneho otvoru a extrémne rozťahovanie análneho otvoru si vyžaduje správny výrobok, ako je tento špeciálny, mimoriadne veľký análny kolík na maximálne rozťahovanie análneho otvoru.
    • Stredný: 180 mm x 135 mm ø, veľký 220 mm x 165 mm ø, X-Large 260 mm x 195 mm ø.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Endlich: Weit geöffnet wie niemals zuvor

    Der Extrem Butt Plug war wirklich enorm und ich zweifelte, ob dieser komplett eingeführt werden kann. Es war eine gewaltige Herausforderung! Man braucht sehr viel Zeit dafür. In 3 Min. ist das nicht möglich, außer ich führe es bei einer Kuh ein. Es ist herrlich, wie mit jedem Zentimeter man dem Ziel der extremen Analdehnung näher kommt, manchmal zwischendurch verzweifelt. DURCHHALTEN, nicht aufgeben. Dehnen, Pause, dehnen, Pause, weiter dehnen….. Dafür brauchte ich ein paar Tage je 3-6 mal am Tag zu je 15 bis 30 min und war noch lange nicht am Ziel. Aber welch glücklich-geiles Gefühl überkam mich, als er endlich in seiner endgültigen Position landete, aber auch nur kurz, weil es für einen Augenblick etwas schmerzhaft war. Nach drei weiteren Versuchen blieb er dann endgültig in mir. Fazit: Meinen Butt Plug gebe ich nicht mehr her!

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Bonne surprise

    Dès livré, pas pu m'empêcher de le chevaucher .tout y est passé...bonne sensation .pas pour les novices.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Great hole wrecker/trainer

    Great hole wrecker/trainer - love the way this monster plug splits my hole wide open and leaves it gaping! Once your butt is used to the width, pull it out and push it in over and over - it will leave your asslips begging for mercy (but all you want is MORE!)

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Un vero vincitore!!!

    Un vero vincitore!!! È fantastico quando ci si siede sopra

      Hodnotenie 

      I can strongly recommend the butt plug

      I bought all 4 butt plugs from this line and I am highly satisfied. They have a heavy weight and a wide base so you can ride them perfectly. But the real highlight is the material (not too hard and not too soft) and the special surface on which the lubricant stays for a long time and does not dry out. I can strongly recommend the butt plug. Maybe not suitable for beginners, but there are three sizes to choose from.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Anal Stretching Extreme - butt plug pre análny strečing

      Anal Stretching Extreme - butt plug pre análny strečing

      Ste fanúšikom extrémneho naťahovania análu? Potom sú tieto veľké, špeciálne tvarované análne kolíky v troch veľkostiach (135 mm až 195 mm ø) tou správnou voľbou práve pre vás! Sú vybavené špeciálnym povrchom, ktorý zaručuje, že lubrikant na nich zostane mimoriadne dlho butt plug priľnú k zadku. Majú tiež vysokú hmotnosť a širokú základňu, takže na nich môžete jazdiť dlho.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: