Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Natiahnutie konečníka

Newsletter

Butt plug Challenger - Séria Extremeo

Chcete preskúmať umenie análneho strečingu alebo sa pripraviť na fisting? Potom je "Challenger" z našej obľúbenej série Extremeo práve pre vás. Tento butt plug je špeciálne navrhnutý na rozťahovanie análneho otvoru a zároveň poskytuje intenzívnu stimuláciu.

Viac informácií

3445/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Chceli by ste preskúmať umenie análneho strečingu alebo sa dokonale pripraviť na fisting? Potom je "Challenger" z našej obľúbenej série Extremeo práve pre vás. Tento butt plug bol špeciálne vyvinutý na rozťahovanie análneho otvoru a zároveň poskytuje intenzívnu stimuláciu.

     

    Ste pripravení na výzvu? Objavte "Challenger"!

     

    Názov "Challenger" pre butt plug zo série Extremeo nebol vybraný náhodne. Znamená čistú výzvu, ktorej musíte čeliť, aby ste preskúmali a rozšírili svoje análne hranice. A práve túto výzvu mnohí vnímajú ako pozvánku - pozvánku na intenzívne, nevídané zážitky. "Challenger" vás pozýva prekonať nové hranice, spoznať seba a svoje vlastné preferencie úplne novým spôsobom. Je to viac než len butt plug, je to misia do nového terénu extrémneho potešenia.

     

    Challenger: Ideálny butt plug na intenzívne análny strečing!

     

    • Materiál a spracovanie: "Challenger" je vyrobený z vysokokvalitného vinylu a zaujme hodvábne jemným povrchom, ktorý umožňuje jeho jemné zasunutie do konečníka. Napriek svojej pružnosti, ktorá zaručuje, že sa dostane do každej časti tela, si butt plug zachováva potrebnú pevnosť umožňujúcu zavedenie.

     

    • Jedinečný dizajn: Zvláštnosťou tohto butt plug je jeho drážkovaný násadec so 7 hrubými priečnymi drážkami, ktoré sú usporiadané pod hrubým žaluďom po celej dĺžke násadca. Tieto drážky zintenzívňujú stimuláciu pri každom zasúvaní a vyberaní do a z konečníka a zaisťujú nezabudnuteľný zážitok z rozťahovania análneho otvoru.

     

    • Bezpečnosť a pohodlie: Široká prísavná základňa umožňuje používanie bez použitia rúk a zároveň zaručuje, že butt plug nie je zavedený príliš hlboko. Challenger preto spája maximálne potešenie s maximálnou bezpečnosťou.

     

    • Ideálny na análny strečing: Vďaka pôsobivej dĺžke 16 cm a priemeru až 6,8 cm je "Challenger" ideálny na análny strečing. Krok za krokom vás pripraví na silnejšie a väčšie prieniky, či už s väčším dildom, alebo aj pri análnom strečingu fisting.

     

    Stručne povedané, "Challenger" zo série Extremeo nie je len butt plug, ale skutočný nástroj na zmenu hry a ideálny tréningový nástroj pre každého, kto chce posunúť hranice svojich análnych zážitkov. S jeho pomocou sa príprava, naťahovanie a stimulácia stanú vzrušujúcim zážitkom! Ste pripravení na "vyzývateľa"? Zistite to teraz!

     

    Čistenie a používanie análneho kolíka Extremeo:

     

    • Jednoduché použitie: Zavedenie análneho kolíka do konečníka môže byť príjemným a potešujúcim zážitkom - najmä ak viete, ako to správne urobiť. Na uľahčenie zavádzania análneho kolíka do konečníka odporúčame náš obľúbený sprej Extremeo. Krátky sprej uvoľní zvieračový sval. Vďaka tomu je zavádzanie análneho kolíka obzvlášť jemné potešenie.

    • Správny lubrikant a náš Lube Shooter: Správny lubrikant môže mať veľký význam. Pri výrobkoch, ako je análny kolík Extremeo, by ste sa mali vyhnúť lubrikantom na báze silikónu, pretože môžu poškodiť materiál. Namiesto toho odporúčame lubrikanty na báze vody, ako je napríklad náš Aquameo alebo Alphamale Aqua. Tie poskytujú príjemný pocit a sú bezpečné na použitie s vinylovými alebo silikónovými análnymi kolíkmi. Aplikátor Lube Shooter alebo lubrikant optimalizuje zážitok z análnych sexuálnych hračiek, ako sú napríklad análny kolík. Umožňuje hlbšie a rovnomernejšie rozloženie lubrikantu v análnom kanáli, vďaka čomu je zavádzanie análneho kolíka pohodlnejšie a bezpečnejšie. Keďže análny otvor neprodukuje vlastný lubrikant, dostatočný prísun lubrikantu znižuje trenie a riziko poranenia. Stránka Lube Shooter navyše umožňuje čistú a presnú aplikáciu bez plytvania lubrikantom.

    • Čistenie: Váš análny kolík Extremeo by sa mal po každom použití dôkladne vyčistiť. Väčšinu nečistôt možno ľahko odstrániť teplou vodou a jemným mydlom. Na dôkladné a hygienické čistenie odporúčame aj náš sprej VERYCLEAN. Rýchly postrek zabezpečí, že butt plug bude vždy pripravený na ďalšie dobrodružstvo.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • butt plug Challenger
    • Análny vibrátor alebo análny kolík zo série Extremeo.
    • Rozmery: dĺžka 16 cm, priemer 5,4 cm až 6,8 cm. Priemer základne 8,2 cm.
    • Anální kolíky Extremeo sú análne kolíky vyvinuté odborníkmi.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobené z vysokokvalitného vinylu, bez ftalátov.
    • Používajte análny kolík len s lubrikantom na vodnej báze, napríklad Alphamale Aqua alebo Aquameo a s našimi Lube Shooter.
    • K tomuto análnemu kolíku odporúčame náš análny relaxačný sprej Extremeo. Tento sprej funguje bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť svalov zvierača a pomáha dosiahnuť nespútanú sexuálnu extázu.
    • S novým análnym kolíkom Extremeo máte teraz k dispozícii všestranne bezstarostný balíček pre svoje análne dobrodružstvá. Spoločnosť MEO je nielen priekopníkom vo vývoji svetoznámych výrobkov, ako je napríklad análny uvoľňujúci sprej Extremeo, ale vždy hľadá aj najlepšie a najinovatívnejšie spôsoby, ako zlepšiť análny sex. Uvedenie jedinečných análnych špuntov Extremeo je logickým pokračovaním našej vášne pre análne produkty. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam a spätnej väzbe od našich verných zákazníkov sme vyvinuli análny kolík, ktorý stanovuje nové štandardy v oblasti dizajnu, pohodlia a funkčnosti.
    • Chcete si kúpiť análny kolík alebo vibrátor? Naše erotické hračky si môžete objednať po celom svete. Sexshopy MEO nájdete v nemecky hovoriacich krajinách, napríklad v obchode MEO v Nemecku, MEO vo Švajčiarsku alebo MEO bondage shop v Rakúsku. Pôsobíme nielen v celej Európe, napríklad vo Francúzsku, Taliansku, Holandsku, Írsku, na Islande, v Rumunsku, Nórsku, Švédsku atď. ale po celom svete, napríklad sexshop MEO v Španielsku, obchod s vibrátormi v Dánsku aj vo Fínsku - a ak hovoríte česky, celý náš sortiment sexhračiek nájdete online v Českej republike. Ak je vaším jazykom estónčina, náš výberbutt plug si môžete objednať online v Estónsku. K dispozícii sme aj v Slovinsku, sexshop máme v Bulharsku a široký sortiment BDSM a erotických produktov aj na Slovensku. Ďalšie obchody MEO nájdete v USA, Číne, Belgicku, Grécku, Maďarsku, Japonsku, Veľkej Británii, Srbsku, Luxembursku, Litve, Lotyšsku, na Malte, v Portugalsku, na Islande, v Poľsku, Kanade, Južnej Afrike a Kosove.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    è il mio primo toy di questo tipo

    è il mio primo toy di questo tipo e fatico ancora un po ad accoglierlo, però sembra molto intrigante ed eccitante

      Hodnotenie 

      Excellent training device!

      It's a beast, very large and very heavy, so it doesn't slip around. Good training device for stretching!

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Recommended

      Firstly; I only use this toy vaginally. It’s comfortable and a challenge; depending on my mood. I love how it stretches me and feels inside. It’s made from quality materials. My husband likes watching me to see how far down I can go. I’d recommend it to other women who like larger dildos and are playful.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      It's perfect

      The entry is gently and easy just remember to be genius with the lube on your crack as well as your hole the plug is the perfect shape to open your ass up and slide right in the ridges feel so amazing I don't know how to further describe, if your looking to gently stretch your ass so you can enjoy feeling your ring being flexed and having something push on your prostate in just the right way, oh and it is the perfect slightly squishy firmness to make you cum your brains out then this is it not for beginners is a lie the beauty of this is if you take your time and are careful like you should be with any toy you will get whatever results you want easily. It only looks intimidating it is not it's a joy that you can use to start working up to the full size or just use what you need to cum when you want from inserting whenever you want something like that.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Der Wahnsinn

      ich bin angenehm überrascht von der Verarbeitung und dem Aussehen .Das Ding ist richtig schön groß

        Hodnotenie 

        Saugeil

        Raufsetzen und einführen.Wahnsinn,einfach unbeschreiblich.
        Selber Ausprobieren und Geniessen.Mehr kann man nicht sagen.
        Wahnsinns Teil.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Butt plug Challenger - Séria Extremeo

        Butt plug Challenger - Séria Extremeo

        Chcete preskúmať umenie análneho strečingu alebo sa pripraviť na fisting? Potom je "Challenger" z našej obľúbenej série Extremeo práve pre vás. Tento butt plug je špeciálne navrhnutý na rozťahovanie análneho otvoru a zároveň poskytuje intenzívnu stimuláciu.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: