Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

B-Vibe

Newsletter

B-Vibe Vibrating Snug Plug - malé

Malý análny vibrátor, ktorý prináša skvelé vyvrcholenie aj začiatočníkom! So stránkou B-Vibe Vibrating Snug Plug objavíte silu orgazmov prostaty, akú ste si nikdy nepredstavovali.

Viac informácií

3393/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Malý análny vibrátor, ktorý prináša skvelé vyvrcholenie aj začiatočníkom! So zariadením B-Vibe Vibrating Snug Plug objavíte silu orgazmov prostaty, akú ste si nikdy nepredstavovali.

     

    Muži tento análny vibrátor milujú!

     

    Tento fascinujúci análny vibrátor milujú najmä muži pre jeho schopnosť cielene a intenzívne stimulovať prostatu, čo vedie k silným a hlbokým orgazmom. Kónický tvar uľahčuje vkladanie, zatiaľ čo pružný hriadeľ a praktická základňa análneho vibrátora uľahčujú a spríjemňujú jeho vyťahovanie. V internetovom obchode MEO je vibrátor B-Vibe Vibrating Snug Plug k dispozícii v rôznych veľkostiach a hmotnostiach, takže je ideálnym análnym vibrátorom pre začiatočníkov aj pokročilých.

     

    Náš výkonný análny vibrátor dokáže vyvolať celý rad rôznych pocitov, od hlbokých, pulzujúcich vibrácií až po rýchle, intenzívne vibrácie. Môžete si teda vybrať typ stimulácie, ktorý vám najviac vyhovuje.

     

    Malý análny vibrátor, ktorý poskytne skvelé vyvrcholenie aj začiatočníkom!

     

    S kompaktnou celkovou dĺžkou 10 cm, priemerom 2,4 cm a dĺžkou na zasunutie 8,7 cm je to tá správna veľkosť, ktorá najmä začiatočníkom poskytne nezabudnuteľné a dychberúce chvíle.

     

    Stránka B-Vibe Vibrating Snug Plug sa ľahko zavádza a je dokonca vhodná na používanie 24 hodín denne, 7 dní v týždni!

     

    B-Vibe Vibrating Snug Plug je vyrobený zo 100 % telu vyhovujúceho silikónu, neobsahuje ftaláty ani latex a je absolútne neporézny. Jeho štíhly, hladký dizajn uľahčuje análne zavádzanie a je pohodlný aj pri veľmi dlhom nosení (24/7).

     

    Ďalšie plus:

     

    B-Vibe Vibrating Snug Plug sa dá dobíjať prostredníctvom integrovaného portu USB. Jedna hodina nabíjania znamená jednu hodinu intenzívneho pôžitku z análnych hier. A na cesty? B-Vibe Vibrating Snug Plug sa dodáva v praktickom úložnom vrecúšku, takže na cestách nemusíte prísť o svoju novú obľúbenú hračku.

     

    Čerešnička na torte:

     

    Celú vec završuje priložený návod na análnu stimuláciu. Praktická knižka obsahuje najlepšie tipy a triky od nášho skúseného tímu sexuálnych pedagógov a v okamihu z vás urobí experta na análny sex.

     

    S B-Vibe Vibrating Snug Plug budete môcť objavovať a užívať si svet análnej stimulácie úplne novým spôsobom - naše slovo!

     

    Čistenie análneho vibrátora:

     

    Čistenie je jednoduché a priamočiare. Keďže je výrobok vyrobený z kvalitného silikónu a ABS plastu, možno ho čistiť jemným mydlom a teplou vodou alebo naším sprejom VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • B-Vibe Vibrating Snug Plug
    • Navrhnutý na diskrétne a dlhodobé používanie! Torpédovitý tvar B-Vibe Vibrating Snug Plug uľahčuje zavádzanie a zaisťuje pohodlné uloženie v análnom otvore.
    • Análny vibrátor, vhodný pre ženy aj mužov.
    • Nabíjateľný prostredníctvom USB.
    • Odolný voči striekajúcej vode s krytím IPX4.
    • Rozmery: Celková dĺžka 10 cm, priemer 2,4 cm, zasúvacia dĺžka 8,7 cm.
    • 4 vibračné režimy
    • 4 úrovne rýchlosti
    • Materiál: silikón
    • čas nabíjania 60 minút
    • 60 minút prevádzky
    • B-Vibe v internetovom obchode MEO: Objavte ďalšiu úroveň análneho potešenia s prvotriednymi análnymi vibrátormi od B-Vibe! Kombinácia moderného dizajnu, vysokokvalitných materiálov a inovatívnej technológie zaručuje neporovnateľný zážitok, ktorý môžete prežívať znova a znova. B-Vibe a MEO sú dve známe značky vo svete erotických hračiek, ktoré sa špecializujú na vysokokvalitné análne hračky. B-Vibe je známa najmä svojím inovatívnym sortimentom výrobkov, ktorý zahŕňa diaľkovo ovládané análne kolíky, análne guľôčky a súpravy na análny tréning. Spoločnosť B-Vibe je celosvetovo uznávaná pre používanie vysokokvalitných materiálov a silikónu šetrného k telu pri výrobe svojich výrobkov.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Absolutes Muss für jeden Mann oder Frau

    "Dies ist ohne Zweifel das beste Sextoy, das ich je gekauft habe. Es ist sowohl kraftvoll als auch leise und sorgt für intensive Orgasmen quasi auf Knopfdruck. Ich kann es nur weiterempfehlen!

      Napíšte vlastnú recenziu

      B-Vibe Vibrating Snug Plug - malé

      B-Vibe Vibrating Snug Plug - malé

      Malý análny vibrátor, ktorý prináša skvelé vyvrcholenie aj začiatočníkom! So stránkou B-Vibe Vibrating Snug Plug objavíte silu orgazmov prostaty, akú ste si nikdy nepredstavovali.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      9 ostatné položky v rovnakej kategórii: