Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Obojky BDSM

Newsletter

BDSM Posture Collar čierna koža, uzamykateľná

Zažite úchvatný BDSM zážitok s našou uzamykateľnou koženkou Posture Collar. Tento obojok je vyšší a pevnejší ako tradičné obojky BDSM, čím núti hlavu nositeľa k vzpriamenejšej polohe. Pevné uchytenie koženého Posture Collar obmedzuje pohyby hlavy a dáva pocit absolútneho podriadenia.

Viac informácií

3330/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Vychutnajte si ohromujúci zážitok BDSM s našou uzamykateľnou čiernou koženou pomôckou Posture Collar. Tento obojok je vyšší a pevnejší ako tradičné BDSM obojky, čím núti nositeľa zdvihnúť hlavu nahor a dosiahnuť vzpriamenejší postoj. Pevné uchytenie koženého Posture Collar obmedzuje pohyby hlavy a dodáva nositeľovi pocit kontroly a podriadenosti. Vysokokvalitná koža a starostlivé spracovanie zaručujú, že náš kožený Posture Collar je nielen funkčný, ale aj estetický.

     

    Čo je na tejto koženej Posture Collar výnimočné?

     

    Na ručnú výrobu Posture Collar by MEO® sa používa len vynikajúca hovädzia koža, vďaka ktorej je obojok mimoriadne stabilný a zaručuje veľmi dobrý komfort pri nosení počas bondáže. Obojok Posture Collar pevne a tesne obopína krk. Pomocou kovových praciek, podobných opasku, sa dá Posture Collar uzavrieť a prispôsobiť akémukoľvek obvodu krku. Tri integrované D-krúžky z nehrdzavejúcej ocele ponúkajú možnosť optimálne začleniť Posture Collar do bondáže. Môžete k nemu napríklad pripevniť vodiacu šnúru, reťaze s karabínami, kožené putá alebo bondage lano. Vďaka vysokokvalitným prackám a nitom s vyrazeným logom MEO®, ktoré používame, je náš Posture Collar nielen odolný voči manipulácii, ale aj natoľko odolný, že sa ideálne hodí aj na dlhšie a intenzívnejšie BDSM sedenia. Špeciálne pracky na zadnej strane umožňujú uzamknúť Posture Collar malými visiacimi zámkami. Súčasťou balenia sú dva visiace zámky s rovnakým kľúčom a 4 kľúče. Prípadne sa dá Posture Collar uzamknúť aj naším elektronickým časovým zámkom MEOBOND. V našom obchode BDSM nájdete aj zodpovedajúce kožené putá na ruky a nohy.

     

    Posture Collar - Správny postoj sa treba naučiť!

     

    A Posture Collar je kožený obojok, ktorý sa používa najmä na BDSM praktiky. Je anatomickejšie tvarovaný, vyšší a tuhší ako bežný BDSM obojok a núti hlavu nositeľa zdvihnúť sa nahor, čo vedie k vzpriamenejšiemu postoju. Je tiež tesnejší a veľmi tesne prilieha na krk, aby obmedzil pohyb hlavy a dosiahol špecifickú polohu. Vo vzťahu BDSM môže Posture Collar slúžiť ako symbol podriadenosti a dominancie. Okrem toho sa môže používať ako výchovný prostriedok, ktorý nositeľa núti zaujať vzpriamenejšie držanie tela a byť poslušnejší. V jazyku BDSM sa Posture Collar často označuje ako "obojok na držanie tela" alebo "obojok na dominanciu". Nosenie koženého Posture Collar môže vytvoriť hlbšie puto medzi zúčastnenými osobami, Top a Sub.

     

    Prečo je Posture Collar v bondáži taký obľúbený?

     

    KoženýPosture Collar je mimoriadne obľúbený na scéne BDSM, pretože poskytuje spôsob vyjadrenia dominancie a absolútneho podriadenia. Nosenie obojku môže byť pre nositeľa zmyselným zážitkom, pretože veľmi tesne prilieha a silno obmedzuje hlavu a krk, čím dáva pocit obmedzenia a kontroly. Obojok BDSM môže byť aj jasným symbolom dominantného partnera, ktorý pomáha vo vzťahu zaviesť kontrolu a dominanciu.

     

    Ako sa starať o kožený obojok a ako ho čistiť Posture Collar?

     

    Posture Collar sa jednoducho čistí vlhkou handričkou. Na starostlivosť o kožený Posture Collar môžete občas použiť kvalitné mazivo na hladkú kožu. Vďaka tomu zostane koža Posture Collar mimoriadne pružná. Len pri správnej starostlivosti zostane koženýPosture Collar v optimálnom stave a bude odolný a dlhotrvajúci.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • BDSM obojok na držanie tela
    • Materiál: koža, nehrdzavejúca oceľ
    • Extra vysoký, polstrovaný obojok z pevnej kože, ktorý pevne polohuje a fixuje hlavu.
    • So zapínaním na dvojitú pracku na zadnej strane a tromi pevne pripevnenými D-krúžkami.
    • Súčasťou sú dva rovnaké visiace zámky a 4 kľúče.
    • Maximálna výška približne 17,5 cm, šírka 42 cm
    • Je dôležité poznamenať, že posturálne goliere by sa mali používať len so súhlasom a s bezpečnostnými opatreniami, aby sa predišlo možnému zraneniu alebo citovej ujme. Pred použitím posturálneho goliera je vždy dôležité jasne komunikovať, aby každý zúčastnený súhlasil a poznal svoje limity.
    • Posture collar alebo posturálny obojok: Posture collar je doslovný preklad anglického termínu "Posture Collar". Posture collar môže mať rôzne štýly, ale zvyčajne sa opisuje ako obojok, ktorý núti nositeľa zdvihnúť hlavu a vynucuje si vzpriamenejšie držanie tela.
    • Obojok na dominanciu: Tento termín sa často používa na BDSM scéne na označenie obojku, ktorý sa používa v scenároch dominancie a podriadenia. Obojok na dominanciu môže mať rôzne štýly, ale často je vyšší a tuhší ako tradičný obojok, ktorý núti nositeľa zdvihnúť hlavu.
    • Obojok pre otrokov: Tento termín sa používa na označenie obojku, ktorý nosí otrok slúžiaci dominantnému partnerovi v BDSM scéne. Obojok pre otrokov môže mať rôzne podoby, ale zvyčajne sa opisuje ako obojok, ktorý symbolizuje podriadenie nositeľa.
    • Obojok BDSM: Tento pojem sa používa na označenie obojku, ktorý sa používa v BDSM ako pomôcka pri bondáži. Bondážny obojok môže mať rôzne podoby, ale zvyčajne sa opisuje ako obojok, ktorý núti nositeľa zdvihnúť hlavu a obmedzuje pohyb hlavy.
    • Bondážny obojok: Tento výraz sa používa na označenie obojku používaného pri bondáži. Bondážny obojok môže mať rôzne podoby, ale zvyčajne sa opisuje ako obojok, ktorý drží hlavu nositeľa a obmedzuje pohyby hlavy.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Under Master's full control

    Find it much more comfortable than the other posture collars I own. The locks on the back are also a big plus to remind your Slave that he is under Master's full control. :-)

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Very comfortable

    I was surprised at how nice this looks and how comfortable it is to wear. I haven't worn it long term but in short term it is very nice to wear and doesn't rub on my shoulders or make my skin raw.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Fits like it was custom made

    This collar is a perfect fit for me, it almost fits like it was custom made for my neck. The quality is pretty nice and I love the way I look when I'm wearing it.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Le top du top !

    J'ai récemment acheté ce collier BDSM en cuir véritable et je dois dire que je suis absolument ravi ! Ce collier est non seulement stylé, mais aussi très confortable à porter. La qualité du cuir est exceptionnelle et il est clair que ce produit est fabriqué avec soin et précision. En un mot, ce collier BDSM en cuir est le meilleur que j'ai jamais eu ! Je le recommande vivement à tous ceux qui cherchent un accessoire de qualité pour pimenter leurs sessions BDSM. Croyez-moi, vous ne serez pas déçu !

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Begeisterung pur

    Ich muss einfach meine Begeisterung für das geile Posture-Collar aus echtem Leder teilen, das ich hier kürzlich gekauft habe! Dieses Halsband hat mich in jeder Hinsicht positiv überrascht! Zunächst einmal hat mich die Qualität des Halsbands absolut begeistert. Das Leder ist hochwertig, weich und angenehm auf der Haut, ohne dabei an Stabilität einzubüßen. Es hält den Kopf wirklich in einer "unverrückbaren", aufrechten Position. Das Design ist einfach klasse: schick, funktional und absolut einzigartig.
    Noch besser: Die Schnallen sind sogar abschließbar, was ein unerlaubtes Ablegen unmöglich macht und und für ein Gefühl der absoluten Auslieferung sorgt. Ich bin nicht der Einzige, der von diesem Halsband begeistert ist – auch meine Partnerin ist absolut überzeugt! Alles in allem kann ich das Halsband von MEO jedem wärmstens empfehlen, der auf der Suche nach einem hochwertigen Accessoire für seine BDSM-Sessions ist. Es hat uns beide wirklich beeindruckt und gehört definitiv zu unseren Lieblingsstücken in unserer Sammlung!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    BDSM Posture Collar čierna koža, uzamykateľná

    BDSM Posture Collar čierna koža, uzamykateľná

    Zažite úchvatný BDSM zážitok s našou uzamykateľnou koženkou Posture Collar. Tento obojok je vyšší a pevnejší ako tradičné obojky BDSM, čím núti hlavu nositeľa k vzpriamenejšej polohe. Pevné uchytenie koženého Posture Collar obmedzuje pohyby hlavy a dáva pocit absolútneho podriadenia.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: